No ja by som vobec netvrdil, ze nevie hrat fotbal. Tam problem nie je. Problem je v tom, ze ma posunuty prah citlivosti a preto je nebezpecny pre seba aj okolie. Preto tie cudesne zranenia a tych bude pribudat adekvatne s jeho snahou presadit sa...
hlupost. Gavi nieje jediny na svete, ktory hra nebezpecnejsie a tvrdsie. nikoho vazne nezranil a to jeho dlhodobe zranenie bolo z dovodu zleho doskoku po suboji co bola nestastna nahoda podla mna sposobena aj ohromnou zatazou ked hral mozno aj mesiace bez oddychu.
neviem ako relevantny je tento clanok lebo citacia bola len z jeho vyroku ktory dal este pocas sezony, ale premotivovanost a prehnane ocakavania by nemuseli byt na mieste.
radsej nech kludne pracuje. stale je to mlady hrac ktory ma vsetko pred sebou
Maros, spomeň si na davidsa keď ešte hrával za ajax, ani svalovo ani výškovo nebol na tom lepšie..
Gavi jednoznačne musí nabrať formu, ale podľa mňa práve on by mal hrat double pivota spolu s pedrim.
neviem ako relevantny je tento clanok lebo citacia bola len z jeho vyroku ktory dal este pocas sezony, ale premotivovanost a prehnane ocakavania by nemuseli byt na mieste.
radsej nech kludne pracuje. stale je to mlady hrac ktory ma vsetko pred sebou
Gavi jednoznačne musí nabrať formu, ale podľa mňa práve on by mal hrat double pivota spolu s pedrim.