Chtěl bych už po těch letech konečně normální přestupový období! Nikdo nechce odejít, nemáme vyřešení FFP, rok co rok, je to stejný..........je to už k pos.ání!!
Takhle to má hodně týmu, není to jen o Barce. V první řadě je potřeba se vrátit na Camp Nou a generovat příjem z něj, to je základ, bez něj budou problémy
To určitě, ale hlavně se vrátit k pravidlu 1:1, stabilizvat prachy a kdyžtak nevyhazovat prachy za předražený nákupy! Stadion bude důležitej, to určitě.....Ale už to trvá strašně dlouho.....
Jenže reálně alfou a omegou pro 1:1 je stadion, momentálně se to lepí různými změnami smluv atd, ale stadion a splácení jej je základ pro nějaké ozdravení celkové.
Mna to uz tiez fakt sere. Preto uz kazde spekulacie o prestupoch viacmenej preskakujem. Naposledy normalny prestupak bol ked prisli raphina a spol a aj to nebolo za normalnych okolnosti. Klasicky normal prestupak si uz fakt nepametam
Na Marcovom mieste by som asi odišiel. Hlavne kvôli spôsobu ako s ním klub zachádza. Mal ťažšie zranenia a po prvom vieme, že nebol v ideálnej forme no viac krát mužstvu pomohol a nezaslúži si aby sa s ním takto jednalo.
Jednalo? Klub mal príležitosť na trhu kúpiť kvalitného brankára do budúcnosti a túto možno využil. Marcovi bolo/bude oznámené, že ťažko bude chytať ako jednotka a klub dal prednosť mladšiemu brankárovi, podobne ako to mal on s Bravom. Bravo chytal perfektne a klub ho radšej predal ako keby má stratiť mladého brankára (Marca)
Marc bol dobrý, pochytal veľa, aj spravil kiksy, ale nemôže tu ostať len za zásluhy. Má 2 alebo 3 operácie kolena za sebou, vek, rok pauzoval. Neodsudzoval by som klub za to, že chcú dať prednosť Garciovi.
Flick najlepšie vie aké mal zásluhy a ako sa prezentoval v repre,keď ju viedol,verím,že sa rozhodne Flick správne v prospech mužstva,nie klubu,fanúšikov,ani Matsa...on je ten,ktorý ide s kožou na trh.
Klub vedel už v zime, že bude kupovať Garciu a že bude číslo 1. Jediné čo stačilo spraviť, v zime sa porozprávať so Stegenom, že Garcia bude č. 1, Wojtech č.2. To je všetko. Aj prístup Stegena mohol byť úplne iný, keď by mal pol roka na hľadanie nového klubu.
Bleskovky
20 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Marc bol dobrý, pochytal veľa, aj spravil kiksy, ale nemôže tu ostať len za zásluhy. Má 2 alebo 3 operácie kolena za sebou, vek, rok pauzoval. Neodsudzoval by som klub za to, že chcú dať prednosť Garciovi.