Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
MINH0 Premium
2025-07-14 07:10:01
Luis to nezvládol čakal že vyhrajú a zrazu dostali od Chelsea. Som rád aj keď ich trénuje nechcel som aby vyhrali všetky trofeje.. Myslím že má Yamal väčšiu šancu získať zlatú loptu.
2025-07-14 10:07:32
Chelsea hrala vyborne, veril som im vo finale a sa aj tak stalo...vyborny vykon...PSG v podstate uplne vygumovali...a to som rad 😄 a preplo nie len Enriquemu ale aj Donarummovi...
2025-07-14 12:11:01
Zlatý míč je vždycky do značné míry loterie, já bych to až tak vášnivě neřešil. To je vlastně dobrý jen pro takové hráče jako Messi, CR7 apod. ve své době, ta jasná doba je pryč. Ale myslím, že je v moci Yamala takovou jasnou dobu zase přivést, prostě uvidíme. Dembelé má už za sebou hodně odehráno na to, aby se on mohl stát stálicí.
2025-07-14 17:49:52
Luis Enrique sa zachoval ako chrapúň. Toto som si o ňom nemyslel že nedokáže prijať prehru. Na mňa pôsobil vždy ako kľuďas, ale toto!!! To bol prejav frustrácie a idiotizmu. To ako vlastne on vyvolal šarvátku a fyzicky napadol súperovho hráča ma šokovalo. Za tento čin by mal dostať pokutu a suspendáciu s ktorej by sa len tak ľahko nespamätal. V mojich očiach sa zrazu zmenil na psychopata a chorého idiota. Dostal sa na úroveň Murinha.