Nebol niektory z tých účinkujúcich aj tmavej pleti? Nech tam mame aj rasizmus zahrnutý. Proste ti ľudia sa rozhodli slobodne vykonávať tuto prácu lebo nemajú veľa možností a niekto sa v tom aj tak vŕta, predhadzuje ich v týchto kauzách celému svetu, že aha tito sú iní. Ked chcú zabrániť diskriminácii, nech o tom prestanú rozprávať.
nj. inymi slovami ak budem mat zdravotne alebo ine postihnutie a zalozim si firmu, clovek, ktory si objedna moj produkt bude obvinovany z diskriminacie alebo trestne stihany:D "vam musi j***t chalani, vam musi j***t..."
Keby sa sťažujú ti ktorých sa to dotýka, že s nimi bolo nesprávne zaobchádzane, ok. Ale riešia to ľudia, ktorí stým nemaju vobec nič a tvária sa ze obhajujú niekoho práva.
protože se řeší pí**viny, je to hrozná doba viz. milion pohlaví atd. Jen doufám, že to Yamal ustojí a bude dělat dál radost ve fotbale a né v soukromém životě
Yamal to urcite ustoji. Nasi hraci mali problemy iba vo chvili, ked ich klub nepodporil / otocil sa im chrbtom (ako ked Bartomeu udajne najal externych novinarov, aby ociernovali hracov...). Yamal je uz teraz najlepsi hrac na svete so sialenym marketingom. Kebyze mu chcem uskodit a neda sa to cez futbalove kvality tak budem aspon pisat taketo clanky. Real minul viac nez 200 mega za hracov, ktori by pravdepodobne v Barce nenastupovali ani len v zaklade, ale tu sa bude riesit Yamalova oslava:D
Takže ak dôjde Bekym na stand up komody, robiť si zo seba srandu, tak vlastne nemotivuje ľudí na vozíku, brať život s humorom, ale naopak, ja ako divák ho sikanujem tým, že som ho došiel podporiť.
Ale toto je výsledok doby, v ktorej má každý práva na všetko.
Muž sa cíti ako žena, tak šup do ringu vymlatit dievčatá...
Je to už choré.
Ja som názoru, že ak sa človek cíti ako zviera a žiada si ja to právo, tak k nemu tak aj pristupujme. Si invalid ale uráža ťa že na to ľudia poukazujú = ok, neplač že niesu bezbariérové prístupy. Si žena a žiadaš rovnaké podmienky ako muž? Ok , tak zrušíme záťažové rozdiely v únosnosti váhy v práci.
Cítiš sa ako psík?? Ok, budeš mať autonehodu, transplantujeme Ti krv psíka, potom ale nech nik nekričí o ľudských právach
Podľa mňa sa už určití ľudia snažia Yamalovi robiť za každú cenu zle zo závisti. Yamal musí byť na to pripravený, sústrediť sa len na futbal a všetky hejty ignorovať.
Tak tahle "kauza" to je majstrštyk!
Za chvíli toho kluka nenechají v klidu ani na hajzlu.
Víc než polovinu článku jsem váhal, jestli nejsem na drogách nebo není apríl. Až mi definitivně došlo, že to je myšlené vážně.
Yamal (ať už on, nebo organizátor, to je úplně jedno) je pozve, oni tam jdou dobrovolně, mají zážitek na celý život a ještě tím vydělají dost peněz. Co je na tom jako špatně?!??
Já bych to bral hned, i kdyby si mě pozval proto, že mám jednu nohu menší než druhou :)
Já to naopak vnímám tak, že pro ně udělal víc než podobné "ochranářské" organizace za celý život.
Asi závist, vztek, žárlivost, malost, utkvělá představa vlastní důležitosti nebo naopak komplex méněcennosti, programové hledání problémů, nutkavá potřeba mladému úspěšnému (a jistě neuctivému) člověku dávat "lekce" životní vyzrálosti, Madrid,... nebo nevím, co za tím je.
ano spravne. podme vysetrovat televizie, ze davaju k.rvy do reality shows, socialne pripady rovno aj s detmi do zameny manzeliek, poloretardov do inych reality show atd.
vlady nech sa staraju o blaho obcanov a nie o to, ked niekto zaplati dospelemu cloveku za vystupenie
Ale toto je výsledok doby, v ktorej má každý práva na všetko.
Muž sa cíti ako žena, tak šup do ringu vymlatit dievčatá...
Je to už choré.
Ja som názoru, že ak sa človek cíti ako zviera a žiada si ja to právo, tak k nemu tak aj pristupujme. Si invalid ale uráža ťa že na to ľudia poukazujú = ok, neplač že niesu bezbariérové prístupy. Si žena a žiadaš rovnaké podmienky ako muž? Ok , tak zrušíme záťažové rozdiely v únosnosti váhy v práci.
Cítiš sa ako psík?? Ok, budeš mať autonehodu, transplantujeme Ti krv psíka, potom ale nech nik nekričí o ľudských právach
Ale áno, v podstate máš pravdu, všetko je to len odraz dnešnej doby...
Za chvíli toho kluka nenechají v klidu ani na hajzlu.
Víc než polovinu článku jsem váhal, jestli nejsem na drogách nebo není apríl. Až mi definitivně došlo, že to je myšlené vážně.
Yamal (ať už on, nebo organizátor, to je úplně jedno) je pozve, oni tam jdou dobrovolně, mají zážitek na celý život a ještě tím vydělají dost peněz. Co je na tom jako špatně?!??
Já bych to bral hned, i kdyby si mě pozval proto, že mám jednu nohu menší než druhou :)
Já to naopak vnímám tak, že pro ně udělal víc než podobné "ochranářské" organizace za celý život.
Asi závist, vztek, žárlivost, malost, utkvělá představa vlastní důležitosti nebo naopak komplex méněcennosti, programové hledání problémů, nutkavá potřeba mladému úspěšnému (a jistě neuctivému) člověku dávat "lekce" životní vyzrálosti, Madrid,... nebo nevím, co za tím je.
vlady nech sa staraju o blaho obcanov a nie o to, ked niekto zaplati dospelemu cloveku za vystupenie