Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
marko31 Admin
2025-07-15 11:04:40
Nebol niektory z tých účinkujúcich aj tmavej pleti? Nech tam mame aj rasizmus zahrnutý. Proste ti ľudia sa rozhodli slobodne vykonávať tuto prácu lebo nemajú veľa možností a niekto sa v tom aj tak vŕta, predhadzuje ich v týchto kauzách celému svetu, že aha tito sú iní. Ked chcú zabrániť diskriminácii, nech o tom prestanú rozprávať.
Rasto Premium
2025-07-15 11:09:08
Zase búrka v pohári vody. Ak to robia dobrovoľne a ešte dostanú kráľovsky zaplatené, štát by mal Yamalovi ešte poďakovať, nie riešiť hlúposti.
2025-07-15 11:12:19
Podľa mňa je najväčší problém, že medzi nimi neboli transky, shemalky, helikoptéry a podobné poruchy.
2025-07-15 11:16:02
Určite neorganizoval ten večer Lamine,ale niekoho poveril,tak nech toho vyšetrujú a tých,ktorí vystupovali-
2025-07-15 11:27:02
Podľa mňa sa už určití ľudia snažia Yamalovi robiť za každú cenu zle zo závisti. Yamal musí byť na to pripravený, sústrediť sa len na futbal a všetky hejty ignorovať.
2025-07-15 11:50:19
Tak tahle "kauza" to je majstrštyk!
Za chvíli toho kluka nenechají v klidu ani na hajzlu.
Víc než polovinu článku jsem váhal, jestli nejsem na drogách nebo není apríl. Až mi definitivně došlo, že to je myšlené vážně.
Yamal (ať už on, nebo organizátor, to je úplně jedno) je pozve, oni tam jdou dobrovolně, mají zážitek na celý život a ještě tím vydělají dost peněz. Co je na tom jako špatně?!??
Já bych to bral hned, i kdyby si mě pozval proto, že mám jednu nohu menší než druhou :)
Já to naopak vnímám tak, že pro ně udělal víc než podobné "ochranářské" organizace za celý život.
Asi závist, vztek, žárlivost, malost, utkvělá představa vlastní důležitosti nebo naopak komplex méněcennosti, programové hledání problémů, nutkavá potřeba mladému úspěšnému (a jistě neuctivému) člověku dávat "lekce" životní vyzrálosti, Madrid,... nebo nevím, co za tím je.
kukolik Premium
2025-07-15 12:38:37
Hlavne že sa aj unás na Slovensku ozvali hejteri a hned odsudili hlavne Yamala,akoby on ich urážal!!!
leonidas129 Premium
2025-07-15 13:15:35
ano spravne. podme vysetrovat televizie, ze davaju k.rvy do reality shows, socialne pripady rovno aj s detmi do zameny manzeliek, poloretardov do inych reality show atd.
vlady nech sa staraju o blaho obcanov a nie o to, ked niekto zaplati dospelemu cloveku za vystupenie
Marian Premium
2025-07-15 15:42:37
Ten správny trest pre Lamina by bol stopka na 1 el clasico. Aby boli v španielskej vláde spokojní.