Chce zabojovať o miesto jednotky,bez tréningu?
Myslel som,že to myslí vážne,že bude makať a nakoniec,ak sa ukáže,že je lepší ako Garcia /ktorého vôbec nepoznám/,tak bude jednotkou,ale takto?
nikto nevie co sa tam deje, ci mu vobec dovolili trenovat, ci nerokuje s inym klubom, ci to nakoniec nie je ako so Suarezom...hlavne tvrdit ze Stegen to vybavil v kancli po tom co tu bol roky jednotka :)))
Stockey pozris a do histórie ako odisiel Bravo je otom dost info douč sa potom diskutuj ako sa dostal do pozicie jednotky .... nehovorim ze nebol dlhe roky jednotka aj podrzal ale ak chceme rast treba posilnovat vsade
Stegen prisiel ako nova jednotka, zranil sa v predsezone, klub narychlo priviedol Brava. Obaja chytali skvele. Stegen mal logicky zaujem o poziciu jednotky a nevyhovovalo mu delenie zapasov. Vyjadril sa ze chce byt jednotkou. Klub vedel ze po sezone kde vychytal vitaztvo v LM ma na to byt jednotkou a prislo s logickym riesenim ze nim bude. Bravo sa rozhodol odist, jeho forma sla dole. Bolo to skvele rozhodnutie. Tu mas ty doucenie. a skus hladat paralelu s Garciom ktory neodohral za nas ani zapas a komunikaciou vtedy a dnes kedy klub sa sprava otrasne
Ale však ste ho vyháňali na tribúnu odsedieť si zvyšok zmluvy s tým že je už starý a odpísaný... Teraz keď plní vaše túžby, by ste mohli prestať sa sťažovať
Ak bude chciet chytat na MS, nemoze robit dvojku...a na tom mu dost zalezi...konecne sa dostal v repre do brany po Neuerovi...som velmi zvedavy co urobi...
Ja myslim ze preto odide ak nie teraz cez zimu isto ale ci to uz bude stacit trenerovi nemecka je otazne. Ale zasluszi si rozlucku poriadnu natom sa vsetci zhodneme
Taloxy určitě se na tom všichni nezhodnem. Bravo také neměl žádnou rozlucku pravé díly němu . To co sám dřív udělal vůči jinému kolegovi v bráně se mu teď vrací
Jasne flick by ho rad zobral na turne?no podla mna ked s nim flick nepocita tak celkom logicky ho praveze na turne nebude chciet brat..si myslim ze flickovi je jedno co jak navonok vyzera…tento clanok nema ani hlavu ani patu
Mne tento katalánsky štýl fabulačnej novinárčiny fakt nesedí.
Miliónty článok o tom, že ter Stegen netrénuje, hovoril s Flickom, nahradil ho Garcia, chce chytať na MS tak musí niečo spraviť....
Predpokladám že ani ter Stegen ani Flick o ničom z toho nevedia.
Me by strašně moc opravdu zajímalo v čem přesně je jedním z největších leaderu poslední dekády ,protože já osobně u nej totálně postrádám vůdcovství ,ale třeba se pletu . Za me takový jeden z největších leaderu ať už na hřišti nebo v šatně byl Puyol do kterého má Marc hrozné daleko co se vůdcovství tyče…
Na základě toho jak se zachoval na konci minule sezóny ,když vedel ze nebude chytat v lize mistrů proti Milanu ani s týmem necestovat ,nebo kdyz při oslavách jako kapitán měl promluvit k fans tak jelikož poslední utkání chytal pěna ,tak se ani tech oslav nezúčastníl tohle mi stačí … chová se jak rozmazlena holčička a ne jak jeden z největších leaderu . Měl by jít příkladem jako kapitán vudce leader ostatním ,ale me to tak nepřijde
Tento brankar nam v case mizerie a katastrofalnej hry zachranil tolko vitazstiev ze sa to spocitat neda a vdaka nemu neskoncilo niekolko sezon totalnou fraskou. Hanba vsetkym za tieto komentare, hanba vedeniu ako sa k nemu stavia. A u nas ako aj v politike - slabu pamat mame aby sme si jeho vykony pamatali. Pre mna je jednotka klubu za poslednych 30 rokov v branke.
Myslel som,že to myslí vážne,že bude makať a nakoniec,ak sa ukáže,že je lepší ako Garcia /ktorého vôbec nepoznám/,tak bude jednotkou,ale takto?
Miliónty článok o tom, že ter Stegen netrénuje, hovoril s Flickom, nahradil ho Garcia, chce chytať na MS tak musí niečo spraviť....
Predpokladám že ani ter Stegen ani Flick o ničom z toho nevedia.