Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Mr.10 Premium
2025-07-20 09:21:41
Ať se mu daří, mám ho rád a fotbal se nezapomíná!
2025-07-20 09:52:22
V Rashfordovi to je, potrebuje len aby ho dobre nasmerovali. Moze to byt fakt kvalitny prestup.

Podla mna prekvapi a vytlaci niekoho na lavicku.
2025-07-20 10:06:33
Bol by som rád, aby to dopadlo ako ked prestúpil Pierre-Emerick Aubameyang....tiez bolo vela pochybnosti o ňom a ukázal sa vo vynikajúcej forme a oddaný klubu 👍
2025-07-20 10:12:21
V Manchesteri sa z nas musia smiat.
2025-07-20 11:12:45
Myslím si že Flick mu dostatočne vysvetlil že ak sem chce prísť bude musieť žrať a trhať trávu.
Verím Flickovi že vie čo robí.
Ansu je Rashfordovi príkladomy takže vie do čoho ide.
Dúfam tiež že Rashford si chce sám vrátiť chuť na futbal a toto je jeho príležitosť.
Je to risk, ale môže to bit zisk. Každopádne takéhoto hráča potrebujeme ako backup. Zúfalec ktorý dostane druhú šancu je úplne perfektny profil, omnoho lepší ako keď stiahneš namyslenú baletku za mega veľa peňazí....
2025-07-20 11:18:45
Ja mu napríklad celkom verím, futbalista to bol úžasný, zápasy Unitedu som pozerával predovšetkým kvôli nemu, tie jeho bomby spoza 16tky boli bravúrne, žiaľ potom prišlo zranenie, nezhody s trénerom a šlo to s ním dole vodou. Avsak vidieť, že prestup do Barcelony bol jeho snom, to zníženie platu, vyjadrenia sú toho jasným dôkazom. Podľa soc sieti na sebe dosť maká, takže ja sa na neho určite teším. Snáď z neho Flick urobí bestiu a budeme mať ako ľavé krídlo, tak aj náhradu na hrot poprípade
2025-07-20 11:25:27
Nie som fanúšik United ale Rash futbal hrať vie, on potreboval zmenu jednoducho, iné prostredie, jednoducho tam už hrať nechcel a bolo to aj vidno, v našej situácii najlepšie riešenie situácie že prišiel on