Za mňa super. V momentalnej situacii na hostovanie nemame co stratit. Boli roky kedy bol TOP kridelnik a verim, ze pod flickom bude makat a vrati sa k svojej TOP forme.
Pokud se dokáže podřídit týmu, kde bude tahat se spoluhráči za jeden provaz a zkrátka nebude primadona, tak si myslím, že uspěje. Vítej a ať se daří! 🤙
Ak Flick dokáže reanimovat aj tohto zostreleneho letca, tak potom to bude ozaj že husársky kúsok.
Na trhu momentálne ozaj z dostupných hráčov za rozumnú cenu nie je nikto lepší. V podstate potrebujeme len lavickara, ktorý spraví si svoju robotu, odbremení rafu alebo lewu a tým to padne. A ak vystreli a chytí sa, ešte lepšie.. potom tých 30 mela nebude škoda.
Rash keď mal toľko ako teraz nico, bol na úplne inej úrovni, talent určite ma aby zase hral na top úrovni..
Za mňa, veľmi rozumný ťah.
Nech sa dari💪
Na trhu momentálne ozaj z dostupných hráčov za rozumnú cenu nie je nikto lepší. V podstate potrebujeme len lavickara, ktorý spraví si svoju robotu, odbremení rafu alebo lewu a tým to padne. A ak vystreli a chytí sa, ešte lepšie.. potom tých 30 mela nebude škoda.
Rash keď mal toľko ako teraz nico, bol na úplne inej úrovni, talent určite ma aby zase hral na top úrovni..
Za mňa, veľmi rozumný ťah.