Presne o rok to bude absolútna priorita, ak chceme bojovať o tie najvyššie priečky v Európe. Osobne Haalanda nevidím ako moc reálnu možnosť, bol by to priveľmi nákladný obchod. Mám taký pocit, že City si ho udrží. Alvarez? Isak? Takisto určite veľmi náročné rokovania o prestupoch. Simeone len tak ľahko Alvareza nepustí, keďže ho vidí ako pilier svojho projektu. Bude to veľmi ťažký boj, ale verím, že sa nám napokon podarí priviesť nejaké veľké meno.
Haalanda prosim nie. Alvarez je podla mna ako sity na mieru pre Barcu. Isak v pohode. Haaland je sice zabijak ale neviem ci sa hodi do nasej hry, aby z toho nebol druhy Ibra
Souhlasím ze halanda bych u nás také nechtel,ten hráč absolutně nulový do mezihry ,to bychom zase hráli o jednoho hráče min jako teď s lewou. Alvarez i isak by byly top ,ale isak půjde nejspíš do poolu navíc 150 nereálné,ale ten Alvarez kdyby tomu přestupu pomohl a začal tlačit na nej tak by ho diego nechal odejit jako už dříve,nechce hráče co chcou hrat za jiný klub,tady by mohla opravdu vést cesta. I když má isak lepší čísla přál bych si raději Alvareze
to mas pravdu. uz dlho sa pise ako prejdeme na 1:1 ale kazdu sezonu je to to iste. kym ostatne kluby robia megaprestupy my len platame. stastie, ze mame la masiu a ze tie prestupy ktore sme za posledne roky urobili takmer do jedneho vysli. to treba vedeniu uznat
to mas sice pravdu, ale buduce leto bude hrotak potreba. a nie len nejaka zaplata, ale top hrotak. ci budeme hrat s lewou do 40tky? alebo s ferranom ako 1tkou? za jeden rok sa toho moze stat vela, taze sa nechajme prekvapit
Moja obľúbená rozprávka z 21. storočia - budúce leto bude lepšie. Samozrejme hrot budeme potrebovať (tam nie je o čom) ale musíme začať byť realisti...
mať teraz toho ibru na miesto lewu, by som bol šťastný ako blcha.