Fermín bude bojovat o místo s Olmem, který je navíc křehký, takže tam je pro něj i prostor do základu. Cassado bude za mě první volba náhradníka do středové dvojice Pedri x Frenkie. Uvidíme co Bernal jak na tom bude po zranění, ale už jednou si získal Flicka a jevil se dobře, když nastupoval a navíc to byla ideální pozice pro něj. Gavi není podle mě vhodný ani na ten podhrot a ani do té dvojice. Pokud by začal Bernal tam kde skončil, tak klidně i jeho bych měl před Gavim.
Pokial by Bernal začal tam kde skončil tak by som ho videl v základe na miesto Frenkieho, s Gavim súhlasím, on by bol ideálny do rotácie na koniec zápasu nech to odbeha ale neviem či sa úplne stotožní s takouto rolou, inak je skôr do 433. Cassado sa pri dobrej forme Frenkieho do zostavy zrejem moc neprebojuje. Fermina s Olmom by som rotoval podľa formy. Určite však budú nejaké zranenia a zahrá si každý…
Podľa mňa trochu podceňujete Gaviho. Súhlasím, že na tej pozícii je brutálna konkurencia, a istotu ma len Pedri, momentálne bez debaty najlepší hráč na svojej pozícii na svete. Ale do double pivota ku pedrimu zo svojej sofy vidím práve gaviho. FDJ ma veľa plusov ale aj spústu mínusov, velmi nahraditeľný hráč. Bernal je ešte príliš mladý, zahral na začiatku sezóny 3-4 zápasy a zlomil sa, nikto nevie v akej forme sa vrati, najlepšie by bolo poslat ho na hosťovanie nech sa rozohra. Casado, ak ostane bernal, na predaj.
Gaviho vek, mentalita, skillset a to ako hral pred zranením osobne mňa presvedčilo že práve na nho by sme mali vsadit.
Veľmi mu to prajem, aby tu konkurenciu vyhral práve on.
na tejto stranke je zvykom odpisovat hracov po slabsom obdobi
podla mna Frankie je na tom poste skvely. tiez jeden z najlepsich na svete. ale len do predu. do zadu je to uz bohuzial snad aj podpriemerne. Gavi dopredu nieje az taky dobry, ale do zadu je lepsi ako Frankie.
dobre je, ze Flick ma vela moznosti na vyber a podobne ako minulu sezonu bude velka konkurencia a boj o minuty co takmer vzdy vyusti v skvele vykony
Frenkie je dobrý dopredu hlavne svojim driblingom, prienikovych/klucovych prihrávok má minimum, streľba tiež nie je jeho silná stránka, preniesť hru som ho videl len na brankára a teda dozadu horí pozicne neskutočne…. Gavi je dobrý na doplnenie 16 ale ani streľba ani prihravky ho tiež až tak nezdobia, on je super do kombinácie na malom priestore skôr.. neodpisujem ho ale jeho profil mi sedí skôr do striedania ako na záklaď, je to skvelý futbalista ale myslím si že trochu overhyped aj z obdobia pred zranením.. naopak Cassado vyniká dlhými aj prienikovymi prihrávkami, a zároveň bojivnostou podobnou Gavimu, len teda po zraneni to nebolo ono a možno práve konzistencia bude dôvod prečo sa prebojoval do A-tímu až teraz… no a Bernal mal podľa mna ideálne vlastnosti na CDM, výborná rozohrávka, fyzicky a pozicne vyzeral skvelo ale tiež je samozrejme otázka že nakoľko to bude predvádzať pravidelne, najmä po takom ťažkom zraneni. Ja si však myslím že s kombom Pedri-Bernal by sme dokázali dominovať najviac. Zatiaľ tam má zaslúžene miesto moj nie veľký obľúbenec Frenkie, ale vzhľadom na okolnosti a formu asi oprávnene :)
Gaviho vek, mentalita, skillset a to ako hral pred zranením osobne mňa presvedčilo že práve na nho by sme mali vsadit.
Veľmi mu to prajem, aby tu konkurenciu vyhral práve on.
podla mna Frankie je na tom poste skvely. tiez jeden z najlepsich na svete. ale len do predu. do zadu je to uz bohuzial snad aj podpriemerne. Gavi dopredu nieje az taky dobry, ale do zadu je lepsi ako Frankie.
dobre je, ze Flick ma vela moznosti na vyber a podobne ako minulu sezonu bude velka konkurencia a boj o minuty co takmer vzdy vyusti v skvele vykony