Nie som expert na futbal, ale naozaj neviem, čo na tom Araujovi vidia... Hrubá sila, ktorú ale ani nevie patrične využiť (viď posledný prípad - semi LM).
A podľa článku, že čita hru lepšie sko Cubarsi a Martinez!!! Tak to je aká hlúposť!
Už len to, že žiadny klub nezareagovsl na zníženú výšku kaucie (65 mil) hovorí za všetko!!!
Mali ho predať, keď Bayern ponúkal 100 mil
Nebyl náhodou u gólu při vypadnutí v Lm i rok předtím, když to namazal nahrávkou soupeři? Teď si nejsem jistý. Ale jinak ho v součastnosti beru jako 4ku, kdy Christensen i on jsou často zraněný, ale Christensen je mnohem spolehlivější..
Patrim medzi Araujovych zastancov, ale tento rok musi ukazat jednoznacne viac a zlepsit svoje slabiny (rozohravka / hra nohami, lepsie citanie hry, rozhodnutia pod tlakom). Od vsetkych nasich stoperov nielen od Arauja by som chcel vidiet urobit krok dopredu hlavne v klucovych zapasoch napr. pri rohovych kopoch, sporadicky gol by im takisto zvysil sebavedomie, aj preto som rad ako sa dnes proti Soulu trafil Christensen, gol Koundeho vo finale proti realu je uz legendary, Eric Garcia takisto podrzal tim v zavere sezony ked to nik necakal a pod. Za nasich stoperov som vsak rad kazdy z nich s inym profilom a o konkurenciu na tomto poste je dobre postarane.
A podľa článku, že čita hru lepšie sko Cubarsi a Martinez!!! Tak to je aká hlúposť!
Už len to, že žiadny klub nezareagovsl na zníženú výšku kaucie (65 mil) hovorí za všetko!!!
Mali ho predať, keď Bayern ponúkal 100 mil
Veď je v tom o dve triedy horšī než oni dvaja.