Mno, jsem zvědav.... Nade vsi pochybnost, Fermin bude fantastický, asi bych raději dal Gaviho, ale kdyby to vyřešilo velkou čast Fin. problémů... Asi jo no
velky predaj treba tu nie je o com otazne je len ci fermina alebo niekoho ineho tu sa potom lame chlieb nie kazdy chce odist a nie na kazdeho pride dobra ponuka
Neviem no fermína mám velmi rád ako všetkých hráčov z la masie kt minulé sezony bojovali za Barcu. Za mňa osobne by som predával len stegen de jong araujo.. Viem že nechcú odísť preto je to všetko zložité a odnesie si to dáky moj oblúbenec...
Fermina mám rád no buďme úprimný núkajú nám za hráča z lavičky 70 mil čo je dosť veľa, Fermin je dobrý hráč páči sa mi ako hra ale skôr by som počkal na situáciu s Cassadom, ktorý by som bol rád aby ostal ale keď už tak jeho by som pustil
nechápu jednu věc, jestli Fermín nemá zrovna vysoký plat, jaktože by uvolnění jeho ne přílíš velkého platu uvolnilo tolik prostoru v platovém stropu? Ty hromádky jsou zvlášť a nedají se kombinovat, ne? Tedy peníze z přestupu nemůžeme "nalít" do platové hromádky a zvednout tak strop, ne? Chápu, že k návratu k 1:1 se to hodí, protože se zvednou příjmy, ale nechápu, jak tohle ovlivní velmi omezený prostor v platech a registraci nových do něj
Je to tak, ako hovoríš. Po prípadnom predaji Fermina by novinári museli napísať, že to vylepšilo finančnú situáciu klubu, avšak neuvoľnilo to dostatok priestoru v platovom strope, lebo Fermín nemal dostatočne vysoký plat.
Je preto nezmysel ho predať.
Fermín je ten tip, aké máme radi, podobne ako Gavi je vášnivý v hre, razantný, neústupný. V minulosti to bol najmä Puyol. Podobný ja aj Cassado. Predal by som Olma, to nebola senzi kúpa.
Olmo proti nám hrával výborně, říkal jsem si tehdy, že takový by mohl přijít k nám, no ale u nás pak zahrál zpočátku jen pár zápasů a pak se z fotbalu ztratil. Osobně si myslím, že odjakživa chtěl hrát za Barcu nebo ji obdivoval, proto takový skvělý výkony proti nám, upozorňoval na sebe, ale když k nám přišel, jeho motivace byla naplněná a už vlastně neměl o co hrát. Toto se stává mnoha sportovcům, ztráta motivace po naplnění cíle. Je velká řada sportovců, kteří se stanou mistrem světa pouze jednou - mají na to, stát se MS znovu a znovu, ale už se to neděje.
Dyť Olmo je odchovanec La Masie, tak se chtěl jen vrátit tam kde to zná a miluje..Ale taky bych prodal radši ho než Fermina..jak už se psalo výše, za mě radši prodat de Jonga, Olma nebo i Casada..
Je preto nezmysel ho predať.