Neviem prečo sa rieši RMTV? Oni sa snažia len robiť rozbroje medzi klubmi. V jednej veci majú pravdu,ale ta je všeobecne pre všetky mužstvá a to ze hráči nemajú čas na oddych a regeneráciu. Organizácie a klubi ich tlačia do extrému.Skôr mali poukázať na tento problém u viacerých a nie len u nich.Inak skoda času to čítať.
"A predovšetkým Javier Tebas Medrano, prezident LaLigy, podpredseda Federácie… a známy odporca Realu Madrid." ja neviem na čom fičia, stačí napísať do google "Javier Tebas favorite club" a dostanú odpoveď a xy článkov, videí kto potvrdzuje, že je fanúšikom Realu :D v tom madride začínajú robiť zo seba dobrý mech posmeškov ešte aj s tým "sloganom" na tretej sade dresov, že "90 minút na Bernabeu je veľmi dlhých" po prehre doma s Arsenalom a aj s nami 0:4 to fakt bolo pre nich dlhých 90 minút
aj ked je to extremne odveci je pre nas skvele, ze este ani nezacala sezona a v Reale uz placu a robia zo seba obete. to im urcite doda prepotrebnu pozitivnu energiu a sebavedomie.
z clanku ma najviac zabilo "Tebas, znamy odporca realu" pricom Tebas ako predseda la ligy malokedy zabudne spomenut, ze je Madridista
Hej no robia to velmi rozumne, znizuju tym tlak na tim, pretoze ked prehraju maju ospravedlnenie a ak vyhraju tak podali heroicky vykon aj napriek nepriazni osudu a vsetkym malichernym Bohom. Cim sa dostanem k tomu, ze aj Laporta by bol mozno oblubenejsi, keby delegoval cast spinavej roboty na nejaku BarcaTV ako to robi Perez:D
neviem no ... mne to skor pripada ze hodili na vlastnych hracov deku este ani nezacali hrat. tato looserska mentalita, ze cely svet je proti nam im nejak neprida na lepsich vykonoch tak ako im nepridala ked ku koncu minulej sezony zacali plakat nad rozhodcami.
Hej ja to berem tak, ze je to komunikacia smerom von z klubu a luzri takto komunikuju, ale vo vnutri klubu mi pride, ze si v tom celkom hovejú, je im dobre a nemyslim, ze to ma na hracov velky vplyv a necitia sa ako luzri:D
moze byt ja si myslim, ze ich to ovplyvnuje viac ako pises. nevravim, ze teraz prehraju prve 3 zapasy ale pozitivum pre nich v tom nevidim ziadne skor naopak
Medzi poslednym a prvym zapasom Realu je 40 dni. Casu na dovolenku az az. Kludne sa mozu zist z dovoleniek dat si nejaku dobru grilovacku kde si Vini poplace a ist si na druhy den zahrat s Osasunou :-D
z clanku ma najviac zabilo "Tebas, znamy odporca realu" pricom Tebas ako predseda la ligy malokedy zabudne spomenut, ze je Madridista