Ak sa ukáže, že šatňa fakt stojí za Marcom, máme zarobené na veľký problém. Otvorený spor vedenia s kabínou už pred začiatkom sezóny je to, čo najmenej potrebujeme. Zatiaľ to vyzerá na špinavú hru vedenia tak ako v prípade Frenkieho už odvtedy čo je Laporta prezidentom, v prípade Christensena minulú sezónu. Tak či onak, nie je to dobré pre nikoho, jedine pre Real Madrid.
tiez sa mi to absolutne nepaci. aby kapitan bol nespokojny hrac, ktoreho by sa vedenie najradsej zbavilo, zraneny a nehrajuci. to je velmi divne. Na nasho golmana Garciu to asi tiez neposobi najlepsie.
ta situacia sa mala zvladnut ovela lepsie.
Ja nemám problém s tým, že prišiel Garcia, ale s tým, že sa kúpil a nie sú peniaze na registráciu. Nestalo sa to prvý raz a evidentne si myslia, že sa im to prepečie znova. Ak vedeli, že chcú ísť po Garciovi, musia predtým než ho kúpia mať istotu, že ho registrujú. A nejde len o Garciu, ale o ktoréhokoľvek hráča. Nemôžeš robiť takýto bordel a čakať, že všetci budú šúchať nohy. Neviem, na koho strane je pravda a kde je zdroj problému, ale jedno je isté. S hráčmi takto hazardovať nemôžme, a je jedno či hazardujem s hráčom, ktorý prichádza do tímu a neviem ho zaregistrovať, alebo hazardujem s hráčom, ktorý je v tíme a napr. je zranený.
Mareco, co mas na mysli tym, ze nie su peniaze na registraciu? Podla mna tu vobec nejde o to, ci bude zaregistrovany, ale o to za aku cenu. Narozdiel spred 2-3 rokov dnes mozeme viac ci menej bolestivo predat jedneho hraca a registrovat ostatnych bez problemov, ale hladame moznosti, ako to urobit aj bez toho.
Což znamená jediné, že nemáme potřebné prachy :-) Nakupujeme a víme, že máme problém s registrací, když nikoho neprodáme. Ale prodej musejí chtít obě strany. Klub i hráč. Nejen jedna strana....
Tento problém máme roky, fungujeme na hrane a doposiaľ všetci boli zaregistrovaní, preto nechápem tú nervozitu. Predpokladám, že teraz to nebude inak a budeme hľadať najmenej bolestivé riešenia do poslednej možnej chvíle, keď uvidia, že to nepôjde tak sa niekto predá. A dopadne to ako vždy, všetci budu zaregistrovaní. O rok to isté...
Nervozita fanoušku je nepodstatná, podstatná je nervozita hráčů....Uvidíme jaká bude. Pokud nějaká ano, je to zodpovědnost vedení klubu se svou politikou na hraně o které píšeš....
No hraci co prisli sa vyjadrili, ze klubu doveruju, ze zaregistrovani budu a doteraz zaregistrovani boli. Hraci, o ktorych sa spekulovalo, ze tie obavy maju tak neprisli a v tejto chvili nikomu nechybaju:D Akoze ja uplne chapem tvoj pohlad, jj je to zodpovednost klubu, ale mna osobne vobec neprekvapuje a ani neviem ako inak sa to da robit nez ist takto do poslednej chvile na hranu ked mas sucasne financne problemy a tahas klub zo sraciek. Ja vedeniu zatial vycitam amaterske chyby v komunikacii, ale co sa tyka budovania kadra (t.j. praca s la masiou, nakupy, predaje, registracie atd...) robia kus dobrej roboty.
Keď majú peniaze na registráciu, prečo potom toľko tlačia na Marcovu maródku 4-5 mesiacov? Prečo toľko tlačia na jeho odchod? Tek je bezpochyby kvalitný brankár, ale Marc je dlhoročná jednotka v tomto klube a určite je pre Barcelonu platnejší. Garcia nevieme ako dokáže zastať pozíciu 1 v tak veľkom klube, kde sú také nároky, a preto Marcov prípadný predaj a odchod nedáva v tejto situácii vôbec zmysel. Jedine finančný.
Mareco, opakoval by som sa: podla mna budu vsetci zaregistrovani ako doposial, otazka je iba za aku cenu. Preto sa tlaci na Stegena, aby tato cena bola co najnizsia a nemusel sa predavat dolezity hrac (s ktorym klub dobuducna pocita, narozdiel od Stegena...). Ano, na odchod Stegena sa tlaci iba z financnych dovodov, nie sportovych. Ak Stegen uvolni priestor na registraciu super, ak nie tak hraci budu zaregistrovani tak ci onak, len za bolestivejsich okolnosti. Neviem ako inak to uz mam napisat, lebo som sa zopakoval 4krat ako politici ked chcu povedat obcanovi nejake "posolstvo":D
Ako som povedal vyššie, mňa trápi to, že registrácia je možná len v prípade, že niekto ustúpi vedeniu a ich amatérskym praktikám, pretože podpíšu hráča, ktorého v danom momente nevedeli registrovať keď podpisoval zmluvu a to je problém. To, či napokon bude, alebo nebude zaregistrovaný je pre mňa vedľajšie v danej situácii, takisto ako či Marc ustúpi alebo nie. Pretože je to problém vedenia a nemali by ho riešiť hráči, či už odchodom, alebo pol roka bez futbalu alebo akokoľvek.
A ak to vyrieši nejaký hráč tak jedine po dohode. O Peňovi už pol roka vedeli, že Flick s ním neráta. Už tam mohol byť v novom angažmá od prvého dňa prestupového obdobia.
Já vám všem rozumím, jen je potřeba si uvědomit, že v naší finanční situaci existují v zásadě 3 postupy...
1) ten, jaký jsme zvolili
2) nejdřív se pokusit někoho nějak zbavit, v danou chvíli jakoby bez důvodu (přestože by visel ve vzduchu) a s celkem velkým rizikem, že zamýšlená posila nám mezitím uteče a my namísto posilnění zůstaneme oslabeni a/nebo s pokaženými vztahy s hráčem/hráči v kabině (takže je otázka, jestli je tohle šťastnější cesta)
3) nedělat nic a přestupového trhu se vůbec nezúčastnit
Asi tak:) klucove je slovne spojenie "v nasej financnej situacii":D Mareco, aby si mal istotu registracie hracov v nasej financnej situacii musel by mat klub uzavrene nakupy a predaje hracov hned na zaciatku prestupoveho obdobia. To je iluzorny pribeh aj pre financne stabilne kluby:)
Nekupuješ niečo na čo nemáš, základ finančnej gramotnosti, Garcia je super brankar,ale ak tam na neho priestor neni tak prísť nemal, pretože to dopadne tak ako Olmo minulú sezónu, že budeme trpnut či je hrač veľký cules aby neodišiel v januári zadarmo
Mody uplne suhlasim, nekupujes na co nemas. Preto si pockajme na koniec prestupaku, ci to dopadne tak ako vzdy - s kompletne zaregistrovanou supiskou:)
Mozno je to iluzia, ale ak toto nevies zabezpecit, tak existuju aj ine sposoby napr. Uzavriet sponzorske zmluvy, lenze vsetci vieme ako to so sponzormi u Laportu je.
Viacmenej suhlas. Kym je Stegen zraneny problem v tom nevidim, ale mat za 1. kapitana timu brankarsku dvojku/trojku si myslim, ze ani Flick toto nepozehna:D
celkovo sa mi nepaci pristup klubu/trenera k marcovi
10r je v barcelone
kusok respektu by to chcelo
jedna vec je ci ma alebo nema na barcu ale druha aj si svoje odchytal
k teme iba dufam ze z toho nevznikne zbytocny konflikt
Bol 10 rokov / a bol aj zato krasne plateny...hral s najlepsi hracom historie a zil v krasnom meste...kde by mu bolo lepsie...kolko LM nam vychytal ??? Kedy v LM zachytal a podrzal nas jak Courtois Real v LM ??? Ani v 2015 pri vyhre LM tak nechytal
Aby som nebol zase iba za hatera v lige nas velakrat podrzal...najma pri titule pod Xavim chytal ozaj paradne...ale v tej LM, po ktorej vsetci uz tak dlho tuzime nikdy nebol nejaky svetovy...
Marco01 co tu trepes ze zil v barcelone a ze hral s messim a podobne sracky?a co teraz si ma toto povedat a aj ked ma zmluvu ma len tak odist?a co tu pises ze nas nepodrzal v lige majstrov?a nebodaj ter stegen moze za tie vyprasky od lpoolu ci as rim?kolkokrat nas stalo vypadnutie v LM kvoli araujovym kixom a kto ho vyhana?este aj zmluvu mu predlzili…jasne ter stegen moze zato ze sme nevyhrali ligu majstrov len brankar za to moze…ah jaj tu poniektori ste uplne mimo
ta situacia sa mala zvladnut ovela lepsie.
1) ten, jaký jsme zvolili
2) nejdřív se pokusit někoho nějak zbavit, v danou chvíli jakoby bez důvodu (přestože by visel ve vzduchu) a s celkem velkým rizikem, že zamýšlená posila nám mezitím uteče a my namísto posilnění zůstaneme oslabeni a/nebo s pokaženými vztahy s hráčem/hráči v kabině (takže je otázka, jestli je tohle šťastnější cesta)
3) nedělat nic a přestupového trhu se vůbec nezúčastnit
10r je v barcelone
kusok respektu by to chcelo
jedna vec je ci ma alebo nema na barcu ale druha aj si svoje odchytal
k teme iba dufam ze z toho nevznikne zbytocny konflikt