Sice od zaciatku tvrdim, ze tak slaba priprava uz dlho nebola, zle hracie casy bez zaujmov divakov proti extremne slabym superom, ktori sa mozu rovnat 2./3. spanielskej lige, ak vobec. Ale tieto namyslene maniere su tiez pekny nonsens, nepoviem keby letia nizkonakladovkou kde sa tlacia jeden vedla druheho, ale s full servisom s kamosmi s partiou pred sezonou kde vedia robit xy veci a zocelit kolektiv. Mozno nabuduce menej oblietat svet na dovolenkach, ked viem ze o tyzden letim do Azie. Ako jasne, moze to byt vymysel od novinarov, ale tak isto aj vymysel moze byt o Ter Stegenovi a aj napriek tomu to obletelo futbalovy svet - len sa znizuje hodnota a dovernost klubu.
neviem o akych dvoch tyzdnov vravis, sledujem podstatnu cast hracov na socialnych sieti dokonca aj ich manzelky a priatelky a garantujem ti ze lietaju krizom krazom aj pocas sezony ak je napr repre pauza , alebo podobne udalosti...Odporucam aspon FDJ , ten ma velmi rad more spolu s jeho peknou manzelkou :)
Okej, tak mam pre teba par sokujucich informacii, influenceri na socialnych sietach funguju tak ze su tyzden niekde a potom dva roky postuju fotky z tej jednej dovolenky. Dalsia sokantna informacia ze Barcelona ma tiez more takze ze si ide po treningu k vode je jeho vec. A mas pravdu tento rok mali viac volna lebo sme nerhali MS klubov. Vacsina nasich hracov hra pravidelne repre takze neviem ake dovolenky tu myslis cez repre brejky. Fermin mal minule leto napriklad iba tyzden dovlenky a to si ju dobrovolne skratil aby sa pripojil k timu po tom co absolvovl euro a potom este olytmpiadu. A to co si robia ich priatelky a manzelky ma vobec nezaujma oni nepotrebuju cely rok vydrzat vo fyzickej a hlavne psychickej forme aby sme vyhravali trofeje.
Ale zhodneme sa ze Mikky je velmi pekna :)
Chlapci co to tu pisete?? Chod odohrat zapas a sadni si do busu na 4 h a ked z neho vylezies,sadni si do lietadla na dalsich 13h. Chod to skusit a pochopis preco su vytoceni hraci. Ja som na ich strane v tomto.
Presne tak. Chudáci nešťastní. Museli skoro štyri hodiny cestovať autobusom. Niečo strašné. Nezávidím im také strašné utrpenie. Podľa mňa niektorí aj tento týždeň dajú výpoveď. Zarábajú síce od 10 miliónov eur ročne v čistom, ale takéto cesty autobusom sú cez čiaru.
To je pravda , no keby ich šupli do hotela a docestovali by domov o deň neskôr, novinári by písali, že sa sťažujú, že už mohli byť s rodinami v Barcelone.
Tieto predsezónne akcie mimo Európy sú jedná veľká hlúposť. Ak už sa vedenie rozhodne realizovať takúto prípravu, tak dobre ale nikdy viac v Ázii ani v Afrike, jedine ak tak v USA a aj v takomto prípade by som predpokladal sústredenie a prípravu na novú sezónu na jednom mieste a bez viac ako dvoch zápasov a to na takých miestach, kde nie je potrebný presun celého kádra 4 a viac hodín. Hráčov to len unavuje a zbytočne stresuje. Viem, že tam ide iba o financie, ale kvalitná príprava sa dá realizovať aj hocikde v Európe.
Ide sa tam kde zaplatia, samozrejme ze lepsiu pripravu by sme mali hocikde do hodiny dve lietadlom ale tam ti nikto nezaplati 5 mega za zapas. A este k tmou nedojde ani polka stadiona ako na ten posledny zapas s Duaeguae ci co to bolo :D Len traja korejski papalasi chceli vidiet barcu a Laporta ako poslusna prostitutka hned leti :D
Letisko sa zatvara o 20:00, jeden telefonat od Pique a normalne by leteli do Soulu :-D
Druha vec co ma napadla, nech si skusia trasu BA-Michalovce kludne hore cez Branisko a Čertovicu v zime :-D
Ale zhodneme sa ze Mikky je velmi pekna :)
Druha vec co ma napadla, nech si skusia trasu BA-Michalovce kludne hore cez Branisko a Čertovicu v zime :-D