Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-06 08:20:46
Sice od zaciatku tvrdim, ze tak slaba priprava uz dlho nebola, zle hracie casy bez zaujmov divakov proti extremne slabym superom, ktori sa mozu rovnat 2./3. spanielskej lige, ak vobec. Ale tieto namyslene maniere su tiez pekny nonsens, nepoviem keby letia nizkonakladovkou kde sa tlacia jeden vedla druheho, ale s full servisom s kamosmi s partiou pred sezonou kde vedia robit xy veci a zocelit kolektiv. Mozno nabuduce menej oblietat svet na dovolenkach, ked viem ze o tyzden letim do Azie. Ako jasne, moze to byt vymysel od novinarov, ale tak isto aj vymysel moze byt o Ter Stegenovi a aj napriek tomu to obletelo futbalovy svet - len sa znizuje hodnota a dovernost klubu.
2025-08-06 09:28:53
Chlapci co to tu pisete?? Chod odohrat zapas a sadni si do busu na 4 h a ked z neho vylezies,sadni si do lietadla na dalsich 13h. Chod to skusit a pochopis preco su vytoceni hraci. Ja som na ich strane v tomto.
2025-08-06 10:40:16
Banda rozmaznanych milionarov.By som s nimi o tom ani nedebatoval.Beru miliony a este placu.Mali ist autobusom az do Barcelony.
2025-08-06 11:47:45
Tieto predsezónne akcie mimo Európy sú jedná veľká hlúposť. Ak už sa vedenie rozhodne realizovať takúto prípravu, tak dobre ale nikdy viac v Ázii ani v Afrike, jedine ak tak v USA a aj v takomto prípade by som predpokladal sústredenie a prípravu na novú sezónu na jednom mieste a bez viac ako dvoch zápasov a to na takých miestach, kde nie je potrebný presun celého kádra 4 a viac hodín. Hráčov to len unavuje a zbytočne stresuje. Viem, že tam ide iba o financie, ale kvalitná príprava sa dá realizovať aj hocikde v Európe.
2025-08-06 14:32:52
Letisko sa zatvara o 20:00, jeden telefonat od Pique a normalne by leteli do Soulu :-D
Druha vec co ma napadla, nech si skusia trasu BA-Michalovce kludne hore cez Branisko a Čertovicu v zime :-D
2025-08-06 21:22:15
A to Christensen musel ešte utekať za tým autobusom, nemá dostatočnú kondičku a nestihol ho dobehnúť, tak ho tam nechali v tej Kórei. :-)