Neviete náhodou aký je rozdiel medzi "základnou verziou" a "verziou re fanúšikov" uvádzaných v prvej tabuľke? Nie je mi to z textu úplne jasné a ja som žil doteraz v tom, že sú len 2 verzie dresov..
Co si pamatam tak verzia pre fanusikov bol uplne iny material ako zapasovy dres, zakladny je len cisty dres bez insignii ako liga majstorv a podobne. Ale mophlo sa to zmenit za tie roky
Netusim. Pozrel som stranku nike a pri vsetkych kluboch tam ponukaju maximalne 2 druhy dresov - replica a authentic. Dokonca aj pri atleticu madrid. Ziadnu tretiu variantu tam nevidim. Nike aj adidas ponukaju este pre-match a treningove oblecenie ale tie maju uplne iny design.
V nedeľu som objednával dres a kraťasy pre synovca, takže som sa v tom trochu hrabal a domnievam sa, že rozdiel medzi základnou verziou a verziou pre fanúšikov je iba v tom, že základná je bez mena a čísla.
Eli, presne.
Pedro, tak to nebude. Na stránke majú len klasicky za 115 alebo hráčsky zápas vy za 165 a k obom sa pripláca dvacka za meno a číslo, prípadne ešte 15 za logo LM alebo la ligy na rukáv.
Neviem, čo to je zač, lebo na stránke nemajú nič v takej cene. Len nejaký juniorský..
Vikino, keď si rozklikeš ten klasický, je tam cana 99.99€ a +15€ za vytlačený znak UCL, alebo víťaza La ligy.
Síce to nieje 94,99€, ale lepšie vysvetlenie nemám...
Kamarat robi s dresmi, ja mam doma hracsku verziu, no az v maji v barcelone v official shope zistil ze ta original hracska verzia ten dres je este na vyssej urovni, ale ten co mam ja je tiez na urovni dres..a potom je este replika ktora nema ziadne z tych prvkov z original hracmi pouzivaneho dresu alebo z verzie ktoru mam…kamarat predava tu strednu sadu ktoru mam ja za 50-60€ kto chce tak mi napiste mozme sa nejako spojit dal by som vam link
No ja som si v Januári kúpil v Kambodži za 8 euro v dobrej kvalite. O dva týždne odlietam do Indonézie a som zvedavý či už budú nové varianty na vonkajšie zápasy, tie si kupujem pravidelne. Originál mám iba jeden a to ikonický oranžový, na hrudi UNICEF za 80 euro som ho kúpil na inzerát.
Pedro, tak to nebude. Na stránke majú len klasicky za 115 alebo hráčsky zápas vy za 165 a k obom sa pripláca dvacka za meno a číslo, prípadne ešte 15 za logo LM alebo la ligy na rukáv.
Neviem, čo to je zač, lebo na stránke nemajú nič v takej cene. Len nejaký juniorský..
Síce to nieje 94,99€, ale lepšie vysvetlenie nemám...
Zavidim v dobrom