Ja tomu stále celkom nerozumiem z pohľadu ter Stegena. Klub mu asi povedal, že s ním nerátajú, on napriek tomu chce zostať (aspoň sa písalo). To znamená, že by sedel na tribúne a poberal plat.
Potom sa on sám rozhodol, že pôjde na operáciu, čo znamená, že bude sedieť na tribúne a poberať plat. Dôležité je v tomto prípade, že on sa rozhodol ísť na operáciu, t. j. ak by sa nerozhodol, tak by ani použitie 80% alebo koľko % platu na registráciu nepripadalo do úvahy.
Takže z jeho pohľadu je jedno či tam bude mať napísané 3 alebo 4 mesiace. To znamená, že je to len trapko, čo na staré kolena nevie premôcť svoje ego, že klub sa rozhodol ísť inou cestou, a zarezal si pritom aj repre jednotku na WC.
Rovnako nechápem ter stegena a hlavne to že začal niečo čo pre neho nemôže dopadnúť dobre… môže trucovat koľko chce v Barcelone si už nezachytá a ak sa ukáže že klamal a liečba bude dlhšia som zvedavý aký klub ho bude chciet.
Kto povedal ze si nezachyta? Vam to povedal on? Alebo vam to povedal flick? Alebo ste to poculi na nejakej tlacovke? Ja nie takze tu operujete s fiktivnym faktom od nedoverihodnych novinarov ktory si vymyslaju kazdy den nove klamstva. Co je vsak zname co sam povedal je ze sa chce dat dokopy a zabojovat o miesto do zimneho prestupoveho obdobia. Ked sa mu to nepodari a nebude lepsi ako garcia tak pojde, lebo by stratil jednotku v repre a to povedal Nagelsman. Cela satna za nim stoji organizacia na ochranu hracov za nim stoji len tu furt niekto zmanipulovany srackami bude na neho nakladat.
Tak keď máme v kádri penu wojta a ešte kúpili za 25 mega garciu tak asi ktorí dvaja sú odpísani? Či predlžovali wojtovi a kúpili garciu aby chytal ter stegen? 😃 neblázni
Pravdo, ty si strasne naivny ked si myslis ze po tomto vsetkom este dostane prilezitost chytat.....ty nevnimas ako sa k tomu klub a vedenie postavilo???
Mozno som nainvny priznavam, nic ine mi ani neostava ked zijem v tejto republike kde ferovost a spravodlivost davno neexistuje, tak to hladam aspon v o svojom klube ktory tie hodnoty kedysi zastaval. A verim ze Flick sa rozhodne ferovo ak Mats ostane a dokaze ze ma na to chytat. A naopak verim ze ked Mats dostane tu sancu a uvidi ze sa mu to nepodarilo tak v zime odide dobrovolne a sam bez natlaku.
denis_99 v tomto spore ide práve o to, že Stegen sa dozvedel o tom, že klub s ním nepočíta až z tlače. Klub s ním vopred o tom vôbec nerozprával ale postavil ho pred hotovú vec. Potom prišlo to zranenie a operácia chrbta a Stegen ešte ani nebol na operácii a klub už pustil do tlače že Stegen bude mimo 4-5 mesiace, takže zasa Barca predbehla skutočnosť. Podľa mňa sa preto Ter Stegen zaťal, že klub s ním o ničom nekomunikoval ale v tlači sa už objavili tieto správy. Tento spor jednoznačne neprinesie nič dobrého tak klubu, ani Stegenovi a naviac prináša aj napätie do šatne, pretože časť kabíny stojí za Stegenom a druhá časť...??? Skrátka táto komplikácia tesne pred začiatkom LL nám ale že vôbec neprospieva!!!
ter Stegen bol na dovolenke keď podpísali Joana. Dobre vieš, že jeho podpis tiež nebol istý. A ďalšia vec je, že Flick sa s ter Stegenom stretol hneď ako sa vrátil z dovolenky. A argumentácia nejakou tlačou mi príde mimo, ja som si prečítal v tlači asi 40x, že Nica Williams je na 120% istý.
Som nevedel o tom,ze musis zamestnancovi oznamit,ze ides prijat noveho zamestnanca.Ter Stegen sa sprava ako 10rocne decko.Nemam rad takych rozmaznancov.
Vyborne takze Flick sa s nim stretol a co? Co mu povedal? Ty si tam bol? Lebo ani flick ani Mats nepovedali o com sa rozporavali. Ale tu su ludom fakty ukradnute staci ze nejaky novinar napise co sa ti paci a ty to zobnneries ako svoj svetonazror. Vymysli tu predkladas ako seriozne fakty do debaty.....
A analogia so zamestnancom sa mi paci lebo u nas mame ochranu zamestnanca. Zamestnavatel si nemoze robit co chce. Sice moze prijat dalsieho ale nie na tvoje miesto bez toho aby ti ponukol lepsie alebo adekvatne miesto. Tak sa tu neohanaj silnymi recami. A chcel by som vidiet teba ako stiahnes chvostik a pokorne odides keby s tebou chcel zamestnavatel vyjebat
Ano a aj si pojdem svoje lebo je to moralne spravne. A budem jeho obhajca do kym sa neukaze ze klame. Lebo to ze klame nase vedenie a ze sa spravaju ako zkorumpovani politici je davno dokazane o tom sa nemusime ani bavit.
Potom sa on sám rozhodol, že pôjde na operáciu, čo znamená, že bude sedieť na tribúne a poberať plat. Dôležité je v tomto prípade, že on sa rozhodol ísť na operáciu, t. j. ak by sa nerozhodol, tak by ani použitie 80% alebo koľko % platu na registráciu nepripadalo do úvahy.
Takže z jeho pohľadu je jedno či tam bude mať napísané 3 alebo 4 mesiace. To znamená, že je to len trapko, čo na staré kolena nevie premôcť svoje ego, že klub sa rozhodol ísť inou cestou, a zarezal si pritom aj repre jednotku na WC.
A analogia so zamestnancom sa mi paci lebo u nas mame ochranu zamestnanca. Zamestnavatel si nemoze robit co chce. Sice moze prijat dalsieho ale nie na tvoje miesto bez toho aby ti ponukol lepsie alebo adekvatne miesto. Tak sa tu neohanaj silnymi recami. A chcel by som vidiet teba ako stiahnes chvostik a pokorne odides keby s tebou chcel zamestnavatel vyjebat