Ani ich nechcem radšej vedieť tu sa bude jednať iba o jeho plat aby sme zaregistrovali posily. To bude zas smiešny peniaz. 5M má hodnotu 34 rokov na krku. viac jak 2M nedostaneme tutovka.
Ouu nás dirigent obrany pôjde preč, vždy keď bol mimo hry obrana horela, lebo nik tam nevie komunikovať a keď tam je ešte araujo ktorý stále funguje na posunkovej reči lebo ten keď bráni viac máva rukami jak bráni tak to nedopadne dobre
Romero píše, že odchádza ako voľný hráč - zadarmo.
Takže tá veta, že prestup bude stáť 8 mil mi vychádza tak, že Barcu to bude stáť 8 mil.
Dúfam, že sa mýlim...
Nas najlepsi obranca minulu sezonu. Cize zaklad araujo-cubarsi a trojka christensen? Araujo aj christensen su nachylny na zranenia, co potom ked sa jeden nich nebodaj obaja zrania?
Boha a zase sa place.No tak odisiel a co teraz?Mate tu pocit,ze Pique,Puyol hraju doteraz ci ako?Ma 34 rokov.Na nom sa uz stavat neda.Pride niekto novy.
Kto pride? Nikto. Tu nejde o vek ale o skusenosti. On tu obranu vedel riadit. Nikto dalsi taky tam teraz nieje. Podobne jak pique hral najlepsie ked vedla neho boli puyol alebo potom mascherano...teraz tam bude cubarsi s araujom. S nimi teraz tu offside pascu hrat nemozme.
No a takto je to vo všetkom....
Veľký prd vieme a budeme sa tu o všeličom doťahovať.....a až nakoniec sa dozvieme o čo ide,o čo šlo...
Teraz vieme,aké "zranenie" mal Iñigo,keď v Ázii nehral a hral tam Martin!!
Už trener vedel,že odchádza!
Neni ina moznost. MAtS sa chce vratit do 3 mesiacov, takze musi odist jeden z pilierov obrany. Hlavne, ze budeme mat zraneneho kapitana, ktory je pre trenera tretou volbou do brany a sanca, ze za Barcu este niekedy nastupi sa rovna 0,00000. Inigo bude brutalne chybat, ked sme po minulej sezone nieco potrebovali upgrade-nut bola to obrana, som zvedavy, jak to pokryjeme. Flick to asi nejaku dobu tusil, ked skusal Gerarda Martina na lavom stoperovi...
Možno sa to zmení, už aj avizoval (Torres tuším?) že pressing nebude taký šialený a teda možno ani vysoká línia.
Araujo je dobrý v súboji tak sa obrana asi stiahne kúsok. Uvidíme, aj tak to bolo vždy pomerne vysoké riziko.
hej suhlasim nemusim sa to nutne negativne prejavit, aj Deco na zaciatku prestupaku naznacoval, ze jeden zo stoperov bude musiet ist. Len som necakal, ze po vyjadreniach z konca sezony, ze musime posilnit obranu bude touto posilou odchod Iniga:/
Toto ma docela zaskočilo. Lebo Inigo na mňa pôsobil ako odchovanec klubu, bojoval za každú loptu, riadil a dirigoval zadné rady a vyhrával dôležité súboje. Pripomínal mi prime Puyola častokrát. Má síce 34 ale ešte 1-2 sezóny by som si s ním vedel predstaviť, aby sa popri ňom viacej zaučil Cubarsi, prípadne nový nádejný stopér. Je to škoda, ale prajem mu len to dobré, odchádza od nás s trofejami, dobrým pocitom a skvele odvedenou robotou. :) GL INI
Měl životní sezonu ? Bezpochyby ano .. sednul mu styl Flicka - bože ano … ale ke konci sezony už to nebylo ono a bylo vidět ze 34 let a uz chybí energie do klíčových zápasů .. chybět bude ale nejsem si jistý ze by zopakoval stejné výkony a navic bylo štěstí ze nechyběl kvůli zraněni … uplynulá sezona 36 dni - 9 zápasu .. 2023/24 106 dni - 15 zápasu a 22/23 149 dni - 24 zápasu .. obrana nemůže stát na takovém hraci a vedeni to vi
Ok argumenty beriem, ale ak o tom vies tak musis planovat aj adekvatnu nahradu. Free agenti uz davno podpisali nove zmluvy a tu je -1 stoper zo zakladu..
Tak to teda nie je dobrá správa, má síce svoj vek a vidno to, ale jeho schopnosť organizovať obranu a dobre fungovať s Cubarsím nám bude chýbať. Araujo sa nehodí do vysoko postavenej obrany, snáď sa tomu naša hra prispôsobí.
Bol to výborný hráč ale 34 rokov a zranenia, to si treba uvedomiť a pokiaľ mal dohodu s klubom, že ho pustia tak na sklonku kariery je to pre neho slušný zárobok a zaslúži si to
Christensen - Cubarsi základ.. Hocijak to obraciam, Araujo v základe s jeho aktuálnym mentálnym nastavením nie. To už skôr Garciu by som uprednostnil, ten je výborný od začiatku roka.
Vacsina sa asi zhodne že araujo je aktuálne najhorší stopér v barce a po Martinovi na ľavom krídle aj najhorší hráč na svojom poste, z toho mi vychádza len jedno predať ho kým ma hodnotu, sice podľa mňa ma na viac už len kvôli svojej postave ale čo z toho keď v hlave ma prievan
Araujo určite má na viac a zatiaľ podľa toho čo som videl má potenciál zo všetkých našich stopérov najvyššie. Otázka je, že ak to z neho zatiaľ nedokázal dostať ani Flick, tak potom kto? V sezónach 21-22 a 22-23 bol podľa mňa top 5 obranca na svete.
Iniga som si veľmi obľúbil a určite ma mrzí jeho odchod, ale ja si nemyslím, že budeme v obrane nejak oslabení. Nezabúdajme, že máme Koundeho, ktorého prirodzená pozícia bola vždy stopér. Na konci minulej sezóny sa Eric Garcia ukázal, že vie slušne zahrať na RB. Flick to podľa mňa rozumne potočí. Stále dúfam, že sa Araujo zlepší a Christensen si vie svoje odpracovať. Uvidíme čo ďalej s Gerardom Martinom, či bude naďalej zaskakovať Baldeho na LB alebo ho viac bude Flick tlačiť do stredu obrany. Obavy nemám, bude to ok. Inigo, ďakujeme za všetko, všetko dobré!
No ja koundeho radsej vidim na RB ako stoper ma nikdy nepresvedcil. A ostatni nie su svetovyli stoperi. Dufam ze nie ale bojim sa ze budeme horiet ako rped dvoma rokmi.
Uvidíme ako to bude, ja verím, že to bude ok. Zas ale na druhej strane, bolo snáď jasné, že niekto odísť musí. Vidíme ako sa to celé komplikuje so Stegenom a potrebujeme registrovať hráčov. Čo k tomu viac povedať. Ja si myslím, že vcelku rozumný ťah. Inigo už predsa nie je najmladší. Dávam mu jednu, max dva sezóny a na top úrovni už potom asi nebude. Chápem, že sme museli urobiť takýto ťah. Čo viac dodať. 😏
Ako som spomínal vyššie, na jednej strane ma jeho odchod mrzí, pretože je to stále top stopér. Na druhej strane ale chápem zámer klubu a myšlienka nebola zlá. Proste niekedy sa musia prijať aj bolestivé a rizikové rozhodnutia.
Hlavne dosiel zadarmo. A za ten plat co mal si odpracoval kazde euro 2x takze ziadna strata. Zasluzi si odist aj zadarmo ak chce. Taky Fati by mal odist za 200 mefa aby splatil co dostal od klubu 🤣
Ale jo, smysl to dává a platový prostor to uvolní velký a to je teď to zcela hlavní. Bude mi chybět, Ter Stegen by si měl vzít z něj příklad a pochopit svoji roli a možnosti
Jsem v šoku! Jednoznačně nejlepší stoper za sezónu 2024/2025 v la lize. Jediné možné vysvětlení je, že chtěl jít sám. Ale z jeho bojovnosti a nasazení v každém zápase, nevěřím že nechtěl následující sezónu zabojovat o titul v LM.
Měl dohodu z klubem, že bude moc odejít zadarmo, když přijde tato nabídka. Bohužel pro nás obří oslabení v obraně.Araujo vedle něho vypadá jak obránce bez rozehrávky
Tomu rozumím. Ale neřekl bych do něj, že bude chtít sám odejít, když je tu velká šance na trofeje v další sezóně. Spíš mi to smrdí jako postrčení od vedení.
Chapem, ze odchadza. Chce si zarobit posledne roky. Len nechapem ze ti Saudi maju prachy a my ho pustime zadarmo. Dufam ze to neni pravda. Aspon tych 8 mega by sa zislo. Plus uvolnenie platu.
Jsem z jeho přístupu trochu zklamaný, protože určitš se mohl dohodnout s Arabi tak, aby z toho bylo i něco za přestup pro nás, než takhle odejít zadními dveřmi.
Pro nás v obraně naprostá katastrofa. On byl jasně nejlepší obránce, kterej hrál vždy na 120%. Klub bude určitě kecat něco o tom, že máme jiný varianty, ale reálně jestli nikoho nepřivedeme, tak moc šancí na trofeje nejsou. Cubrasí je stále dost mladej a dělá chyby, Araujo je vyloženě kiksař a Christensen je skleněnka.
Takže tá veta, že prestup bude stáť 8 mil mi vychádza tak, že Barcu to bude stáť 8 mil.
Dúfam, že sa mýlim...
Veľký prd vieme a budeme sa tu o všeličom doťahovať.....a až nakoniec sa dozvieme o čo ide,o čo šlo...
Teraz vieme,aké "zranenie" mal Iñigo,keď v Ázii nehral a hral tam Martin!!
Už trener vedel,že odchádza!
Araujo je dobrý v súboji tak sa obrana asi stiahne kúsok. Uvidíme, aj tak to bolo vždy pomerne vysoké riziko.
Pro nás v obraně naprostá katastrofa. On byl jasně nejlepší obránce, kterej hrál vždy na 120%. Klub bude určitě kecat něco o tom, že máme jiný varianty, ale reálně jestli nikoho nepřivedeme, tak moc šancí na trofeje nejsou. Cubrasí je stále dost mladej a dělá chyby, Araujo je vyloženě kiksař a Christensen je skleněnka.