Ja vam neviem ale co by stale chvalite toho arauja?tak snad pozerame asi ine zapasy..aku zlepsenu prihravku prosim vas vcera ukazal?ved kazi rozohravku, hra zle pozicne, splasene tam beha…fakt toto ma byt lider obrany a kapitan?este raz opakujem, s araujom v obrane nikdy nevyhrame LM
Take by me zajímalo kde přesně viděl autor článku zlepšenou přihrávku :-D asi kvalitní materiál když pak maj lidi takové halucinace bo jinak si to neumím vysvětlit
Víckrát přihrál přes jednu nebo dvě linie, pokazil asi 2 dlouhé balony, mnohem víc riskoval, jednou nebo dvakrát i balon vyvážel přes asi 2 hráče – to jsou věci, které jsme u něho neviděli dlouho.
Pozičně byl téměř vždy na svém místě, uklízel křižné záběhy útočníků, dostupoval někdy až na úroveň soupeřova vápna, když bylo potřeba.
Občas to vypadá nejapně, když se snaží zastavit svůj pohyb na jednom kroku, ale včera nic nepokazil – žádnou ofsajdovou past – jednou to bylo hodně těsně, ale rozhodčí to písknul.
Vypadal s tou páskou velmi přemotivovaně, ale pokud chcete svůj názor dokázat, budete muset asi psát konkrétní minuty toho, co se vám včera nelíbilo, a co jsem tady nezmínil... Nic z toho, co jste psali se včera nedělo. : )
Zo včerajšieho zápasu ma jednoznačne presvedčil Fermín ale Araujo ani náhodou. Hrá stále rovnako...stále nepresvedčivo. Prihrávky nepresné, v obrane málo dôrazný a neustále sa spolieha na ofsajdy. Cubarsi s Iňagim hrali spolu oveľa lepšie. Medzi nimi akosi fungovala chémia mladosti a skúsenosti, ale tu keď nastúpi Araujo stále mi pri každej akcii na našu bránku chodí mráz po chrbte.
Pozičně byl téměř vždy na svém místě, uklízel křižné záběhy útočníků, dostupoval někdy až na úroveň soupeřova vápna, když bylo potřeba.
Občas to vypadá nejapně, když se snaží zastavit svůj pohyb na jednom kroku, ale včera nic nepokazil – žádnou ofsajdovou past – jednou to bylo hodně těsně, ale rozhodčí to písknul.
Vypadal s tou páskou velmi přemotivovaně, ale pokud chcete svůj názor dokázat, budete muset asi psát konkrétní minuty toho, co se vám včera nelíbilo, a co jsem tady nezmínil... Nic z toho, co jste psali se včera nedělo. : )