Koncom minulej sezony sa podarilo dat Ferminovi tri goly, inak ale bol Olmo za celu sezonu lepsi. V predsezonnej priprave Fermin prve dva zapasy moc toho neukazal. Teraz dal proti nejakym z Coma dva goly a hned je tu hype ako svina.
To je na tom to najusmevnejsie. Olmo odohral kvoli zraneniam menej zapasov a minut ako Fermin, ale napriek tomz ma lepsie statistiky ako Fermin, ci uz ide o celkovy pocet Golov a Asistencii, alebo pomer bodu na zapas.
Nato ze olmo sotva nieco zahral slusne ked dal 12+6 :D obidvaja su super a pritom uplne odlisne typy hracov co je pre nas super. napriklad fermin sa nevie presadit do organizovaneho silneho kadra kde je olmo lepsi na kombinaciu a rozbijanie linie. A defenzivne je tiez olmo vyspelejsi a skusenejsi. Fermin je zase lepsi ked je v hre trochu chaos a je to otvorene z jednej strany na druhu obidvaja maju super strelu zpoza 16tky. Navyse ked uz napises olmo sotva daco zahral tak by si mal vediet ze asi tri alebo 4 zapasy nam vyhral prave olmo ze dal rozhodujuci gol ale to by si musel sledovat kazdy zapas
Olmo odohral 1934 minút, naskočil do 39 zápasov, 12+7, pre zranenia chýbal v 15 zápasoch, Lopez odohral 2039 minút, naskočil do 46 zápasov, 8+10 a chýbal a pre zranenie chýbal v 7 zápasoch. Obaja ponúkajú niečo iné. Takže nedá sa generalizovať, kto je lepší.
metiuw nepovedal by som ze Lopez je lepsi pri otvorenej hre zo strany na stranu. Praveze v rychlych kontrach vie Olmo lepsie vyhodnocovat a rozhodovat sa komu nahrat.
Je vyborny v nabehoch a vybere miesta to bez debaty. Na svoju vysku aj celkom dobry hlavickar. Dobry pressing. Olmo je ale kreativnejsi a takticky lepsi. Su to proste dva rozdielne typy na jednej pozicii.
Olmo byl lepší minulou sezónu ,ale mam takový pocit,ze letos fermin strčí do kapsy i díky jeho častým zraněním . Za me tento nákup byl úplně zbytečný ,vědělo se o jeho zdraví a teď přesně pro tohle ho chcou prodat ,typická Barcelona :-D navíc tuhle pozici máme skvěle obsazenou fermin/gavi/ i když gavi umí zahrát i opozici niz
Tak já mám hype na Fermina celou sezónu. K tomu nejsou potřeba poslední dva góly a pokud bych měl vybrat koho z nich dvou prodat, tak určitě nechám Fermina jako mladšího a na zranění méně náchylného..
Tady není moc o čem, jediné co hraje pro Fermina na odchod je asi pravděpodobně větší částka za přestup, případně i víc nabídek..
Olmo z účtovného hľadiska prinesie minimálny zisk pri predaji, aj keby sa predal za to, za čo sa kúpil, lebo 1 ročná amortizácia. Lopez prinesie 100% zisk, keďže je odchovanec, za čo sa predá, to je čistý zisk.
A to se mu musí nechat, ze vždy po zranění(pul roku je mimo, ale k jeho celo kariérnímu chorobopisu 1/3, či 1/4 za sezónu v průměru promarodi každý rok)se do toho hned dostal a hrál skvěle, jak kdyby byl v tempu celou dobu..
Pokial ma byt Olmo nadalej zraneny, tak je lepsie ho predat. Avsak pisalo sa, ze americke testy odolnosti svalov dopadli dobre, tak kde je problem ? Snad nas neklamu.
Olmo je kvalitní hráč ale vzhledem ke konkurenci na jeho pozici a náchylnosti na zranění jsem pro. Radši dát více prostoru Ferminovi. Otázka jak k tomu přistoupí samotný hráč 😅
Nemyslím že toto leto je najlepší čas ho predať... 1. Šírka kádra je ideálna, tak ako odchod Iňiga tak aj odchod ďalšieho hráča by to len pokazilo... 2. Fermín ešte potrebuje sezónu aby ukázal či môže byť stabilný člen základu, 3. Budúci rok bude treba predávať viac kvôli náhrade za Lewu a stopéra.
Chce vedenie veľký predaj konečne po Ferminovi a Casadovi došli k správnemu hráčovi. To trvalo. Šup s tým. Tam nás to aj najmenej zabolí. Dôvody sú jasné. Či už Olmove zranenia a následne vzostup hráčov ako Dro a Toni Fernandez. Tí môžu sekundovať Ferminovi.
Jednoznačne súhlasím s Xamalom. Najlepšie riešenie....Olmo bez debaty super kúpa a super hráčik. Ale keď sa máme niekoho zbaviť, tak som za Olma. Viacerí ste tu vyšie dôvody napísali. Problém je len či bude ochota odísť. Po dlhom čase konečne doma a šťastný so svojimi kamošmi. Silno pochybujem že bude chcieť ísť niekam inam, tiež by som nešiel.
Už aby začala LaLiga. Špekulácie už dosť unavujú. Mimochodom - vhodná doba na vačšie predaje príde r. 2026.
"Hin se hukáže" podľa výkonov, kto bude na rane. Kandidátov bude dosť. Lewa, TerStegen, zo zálohy niekto z: Fermin, Gavi, DeJong, Casado. Predpokladám, že Marc Bernal zostane. Možno Araujo? Otázne je, ako sa predstaví Rashford.
Barca môže mať záujem, ale ak Olmo povie nie, tak sa môžu všetci postaviť na hlavu. Takých prípadov sme tu už mali niekoľko a Barca nevedela nikoho prinútiť odísť ak mal hráč platnú zmluvu ešte na niekoľko rokov. Zatiaľ nikde nepíšu čo na to Olmo. A to je rozhodujúce.
"Raphinha môže zastúpiť kreatívnu úlohu, Marcus Rashford je k dispozícii na ľavé krídlo a Gavi dokáže v systéme 4-2-3-1 tiež nastúpiť ako ofenzívny stredopoliar. Priestor pre Olma sa tak výrazne zmenšil."
Milujem tieto clanky ktore su uplne mimo reality alebo opisuju nejaku paralelnu dimenziu. Raphinu Xavi vyuzival rok a pol ako tvorive kridlo dokym nepochopil ze on playmaker nieje a dal mu viac zakoncovatelske ulohy s menej dotykmi na lopte a hned sa to osvedcilo. Flick toto este povysil a urobil z neho kandidata na Zlatu loptu.
Rashford ano, ten moze hrat aj nalavo ale ak niekto po minulej sezone nepochopil ze Gavimu vobec nesedi hrat na desiatke a byt zasity pomaly az v superovej 16tke tak ja uz neviem.
Tady není moc o čem, jediné co hraje pro Fermina na odchod je asi pravděpodobně větší částka za přestup, případně i víc nabídek..
"Polovicu sezony marodi."
To mi nejako nevychádza
Kvôli zraneniam za celú sezonu nenastupil dokopy do 15 zápasov...
"Hin se hukáže" podľa výkonov, kto bude na rane. Kandidátov bude dosť. Lewa, TerStegen, zo zálohy niekto z: Fermin, Gavi, DeJong, Casado. Predpokladám, že Marc Bernal zostane. Možno Araujo? Otázne je, ako sa predstaví Rashford.
Milujem tieto clanky ktore su uplne mimo reality alebo opisuju nejaku paralelnu dimenziu. Raphinu Xavi vyuzival rok a pol ako tvorive kridlo dokym nepochopil ze on playmaker nieje a dal mu viac zakoncovatelske ulohy s menej dotykmi na lopte a hned sa to osvedcilo. Flick toto este povysil a urobil z neho kandidata na Zlatu loptu.
Rashford ano, ten moze hrat aj nalavo ale ak niekto po minulej sezone nepochopil ze Gavimu vobec nesedi hrat na desiatke a byt zasity pomaly az v superovej 16tke tak ja uz neviem.