Presne nad týmto sa zamýšľam . Či Font alebo v podstate akákoľvek opozícia voči Laportovi kritizuje a poukazuje na chyby. Ale nikto z nich ešte neuviedol , ako by oni dokázali túto tragickú situáciu po Bartomeuovi a Covide riešiť tak , aby bolo všetko úplne s kostolným poriadkom. Jedna vec je kritizovať . Na druhu stranu je to len bezduchý oportunizmus bez akejkoľvek konštruktívnej kritiky s poskytnutím riešenia . Populisticke hlúposti. Nech zavolajú tlačovku či schôdzu a úkazu tam Socio, ako sa to dá robiť lepšie. Na to však nemajú gule.
Font mal pripravený ekonomický plán pri posledných voľbách, aj ho prezentoval. Veci na ktoré vtedy poukazoval sa ukázali neskôr pravdivé. Laporta mal "plán" Messi ostáva. Ale nezabudni si znova kopnúť do kandidáta, čo mal jasnú víziu a pripravený plán.
vidim, ze konstruktivna kritika nikomu nic nehovori. Ked kritizujem a chcem nejaky post, malk by som prist s tym, ako by som to riesil a ja co by som robil inak.
A ešte jedna poznámka:
Kritizovať "po funuse" je ľahké, keď už vieš, ako to dopadlo.
Ale prijať rozhodnutie s tým, že nevieš sko to dopadne je úplne iná situácia.
Laporta by dnes určite urobil niektoré veci inak, ale ...po boji je každý generál...
Je to stále dedičstvo nezmyselne vysokých platov hráčov.
Fati, Lenglet, Ter Stegen, De Jong, Lewa a k tomu výstavba Nou Camp.
Klobúk dolu, že to vôbec zvládajú...
Tazko sa z pohladu fanusika k takto zavaznej teme vyjadrit. Prd vieme co sa tam vari. Ale pozor tu sa hovori o osobnom AVALE členov vedenia vo vyske 7 mil e. . To zn. Ze ak tie peniaze nezozenie klub musia sa zlozit avalisti. Preto nerozumiem kritike tohto kroku
vladimir10... nezmyselné pláty,lenže za málo ti tu nikto nepríde hrať,//myslím špičkový hráči//,,,dnes majú aj iné top mužstva kde, takéto problémy nemajú,,,🤔⚽
Podľa mňa by úplne stačilo lepšie a hlavne transparentne komunikovať a všetci normálni fanúšikovia Barcelony by to pochopili. Tento problém sa ťahá od začiatku funkčného obdobia Laportu - tréneri a ich zmena, štadión či už voľba zhotoviteľa alebo teraz termín návratu, hráči, ich zmluvy a registrácie.
Kritizovať "po funuse" je ľahké, keď už vieš, ako to dopadlo.
Ale prijať rozhodnutie s tým, že nevieš sko to dopadne je úplne iná situácia.
Laporta by dnes určite urobil niektoré veci inak, ale ...po boji je každý generál...
Fati, Lenglet, Ter Stegen, De Jong, Lewa a k tomu výstavba Nou Camp.
Klobúk dolu, že to vôbec zvládajú...
Grizman, nakoniec aj Dembele, Coutino...