To ako keby Flick chce byť hlavou tímu, ale hráči sa cez zápas odstrihnú a robia si po svojom. Viete keby to nebol prvý zápas sezóny a všetci majú dobité baterky na maximum a ďalšie 3 týždne hrajú len 3 zápasy.
Cituji - No proti Mallorce uvidel niečo, čo sa mu vôbec nepáčilo: chýbajúcu intenzitu a laxný prístup. - No Mallorca není žádný fotbalový dravec, tak si chlapci dali spíš trénink, než aby rvali gólový skóre někam na 10:0.
A to je presne ten rozdiel medzi vitazom ligy majstorv a nami ze vitaz by ich roztrhal ze by sli s placom domov my sme si spravili volno ako ked sef ma dovolenku....
Flick je top paci sa mi, ze hasi poziar este v zarodkoch. Ako trener vie je najlepsie, aky rozdiel robi mentalita. Sezona je dlha, ale ak polavime na 50% v zapase proti 9 hracom moze to byt krok k tomu, aby sme polavili aj v dalsom zapase ked budeme mat naskok... Minuly rok nas v zapasoch zachranovala prave ta mentalita hrat az do poslednej minuty a musime si ju udrzat. Pri zapasoch realu ma divak casto pocit, ze zacina hrat futbal az v 2.polcase, ale hranica medzi laxnou hrou a skusenou je dost tenka. Tento rok vsak ocakavam od realu pravy opak budu behat pressovat a mat vysoke tempo cely zapas.
Ked som to hovoril ja vcera tak som bol hater a ine este horsie pomenovania 😂 a posielali ma tu fandit PSG..... Vsak samozrejme ze nemozu vypustat ziadne zapasy. Timy co vyhravaju ligu majstrov ziadne zapasy nevypustaju...podalsie clovek si plati aby videl zapas a oni to odflakaju co je minimalne neuctive k fanusikom to ani nehovorim ze urcite nie su plateny aby vypustali zapasy.
Správné nastavení trenéra! Tohle na něm miluju a přesně tohle Barca potřebovala.. 🤙
Jak se říká nejdřív práce a až někde na konci ligy přijdou ty luxusní koláče a ty za tu dřinu a pracovitost až do poslední minuty myslím stojí.. 🏆🤗
To sú skôr také PR rečičky, jasné že nepovie: "zápas sme mali pod kontrolou, a navyše bolo veľmi teplo. Tak sme trochu poľavili, treba šetriť sily, sezóna je dlhá."
Jak se říká nejdřív práce a až někde na konci ligy přijdou ty luxusní koláče a ty za tu dřinu a pracovitost až do poslední minuty myslím stojí.. 🏆🤗