Blbost. Měl by být první alternativou za někoho z dvojice Pedri x Frenkie. Může přijít zranění nebo cokoliv a bude problém. Cassado je velmi důležitý hráč.
Ak sa vrati Bernal do svojej povodnej formy, tak pre casada tam nieje miesto. Ale na to je este cas taze casada by som teraz nepredaval. Az ked bude Bernal 100% fit a ukaze jak na tom je.
Bernal ak potvrdi potencial tak je to nas "Cubarsi" v zalohe. Do zranenia mal prednost pred Casadom. FdJ je dobry do zapasov, kde nemusime tolko branit.
Presne tak FdJ nevie bránit,stále sa berie ako defenzívny stredopoliar,ale tam ho Casado schova do vačku.
Ale asi Flick vie prečo ho tam pchá,ale len s Pedrim ...
Na druhej strane, teraz ma cenovku okolo 30m no v zime to už bude menej ak hrávať nebude a peniaze potrebujeme teraz, Inigo preč, gerard, tek a roony stále nezaregistrovany…viac by nám to pomohlo ako uškodilo…uvidíme ako to vyriešia ale Casada mám rad no dáva logiku jeho predaj…
Jeho minúty môžu narásť počas sezóny rýchlo. Stačí že Frenkie "prijme nové výzvy" od Saudov a niekto zo zálohy sa zraní a bude sa sakra hodiť. Bernal sa bude pomaly rozbiehať aspoň pol roka.
Ale asi Flick vie prečo ho tam pchá,ale len s Pedrim ...