Chápal by som,keby sa stavali proti hräči aktérov tohto zápasu a najmä domáci tým,ale prečo sa z toho idu pos*ať v Madride a ostatní hráči,to mi jasné nie je .
Podpísalo sa všetkých 20 kapitánov ( v mene šatne ) takže aj kapitáni a hráči villarealu a Barcelony .... A ostatný sa stavajú proti pretože sa každý bojí že to bude pokračovať a to nikto nechce
v Madride preto, lebo barca by hrala o jeden zapas vonku menej, ako real, keby to bolo naopak, tak snad nikto z barcelony by z toho nebol spokojny.
ostatni kapitani mozno preto, ze ked sa to spravi raz, tak sa to stane zas a nikomu sa nechce cestovat v nedelu do ameriky v pondelok naspat a dajme tomu v utorok hrat ligu majstrov, alebo pohar
a je XY dalsich dovovodov preco je to zly napad
Leónidas pises nesmysli,prvně si over fakta a až pak tu piš moudra ;-/ v Madridu protestují proti tomu zápasu z důvodu,ze během Ms klubu když hráli v USA tak si pravé v Miami vybudovali nové centrum realu madrid s cílem ovládnout zdejší trh jako první ,tak logicky teď jsou proti tomu zápasu ,narušilo by to jejich suverenitu v daném městě . Jinak s tím cestováním to mas samozřejmě pravdu
NEZMYSLI to, ze si si precital clanok o reale ze vybudovali centrum v Miami a chcu ovladnut trh neznamena, ze to je jediny dovod preco sa realu nepaci ten zapas
to uz ani nerozvadzam, ze najlepsi hrac futbalu a legenda barcelony hra prave za Miami
Myslím, že to celkom jasne zaznelo aj v článku, že hlavným dôvodom odmietnutia je absencia informácií a neochota do diskusie zapojiť združenie hráčov, čo je za mňa od hráčov absolútne pochopitelné.
Čo už pre mňa tak pochopitelné nieje, prečo si tu v diskusii konšpirujete vlastné domnienky, ktoré, ako sa zdá, považujete za gro článku. Zdá sa, že nielen novinári si radi vyrábajú "kačice".
Čím nepopieram, že hráčom môžu prekážať aj vami spomenuté veci, len teda z článku nič také striktne nevyplýva.
Myslím si, že hrať jeden zápas LL mimo Európy v USA je hlúposť. Kapitáni všetkých mužstiev urobili dobre, že sa postavili proti tomuto nápadu. Viem, že tam ide hlavne o financie a show, ale prečo len tento jeden zápas. Aj Ter Stegen ako kapitán Barce sa postavil proti tomuto nápadu.
ostatni kapitani mozno preto, ze ked sa to spravi raz, tak sa to stane zas a nikomu sa nechce cestovat v nedelu do ameriky v pondelok naspat a dajme tomu v utorok hrat ligu majstrov, alebo pohar
a je XY dalsich dovovodov preco je to zly napad
to uz ani nerozvadzam, ze najlepsi hrac futbalu a legenda barcelony hra prave za Miami
Čo už pre mňa tak pochopitelné nieje, prečo si tu v diskusii konšpirujete vlastné domnienky, ktoré, ako sa zdá, považujete za gro článku. Zdá sa, že nielen novinári si radi vyrábajú "kačice".
Čím nepopieram, že hráčom môžu prekážať aj vami spomenuté veci, len teda z článku nič také striktne nevyplýva.