Ani ne, ale hodnotil by som az na konci zapasu. Toto bude zas iba o tom, ze prvy polcas super ubeha priaznivy vysledok a druhy, ci vyuzijeme par nasich sanci.
Vytopené ihrisko, maximálna zdržiavačka, prihrávame si po šestnástku, tam príde strela ( do stredu brány), 1 šancu mal Torres ale trafil brvno možno z 9 metrov. Také oničom fauly stále aby sa prerušili akcie ale bezkartovo. Akurát Balde z frustrácie dostal žltú.
Nemyslim si, ze to bolo take easy mal to na pravacke a bol mierne z uhla. Ferran to dava vacsinou po zemi k tycke tu usudil ze to musi dvihnut hore a nevyslo to. Chcel by som vidiet zaber z jeho pohladu...
Ten rozhodca sa mi zdal povedomy a neuverite dohladal som si domaci zapas z konca sezony s realom co 4-3 skoncilo a neuverite vtedy piskal ten isty rozhodca co dnes…co neodpiskal ruku tchouameniho..je to sila ni
Nedávno bola reforma u rozhodcov a typek odpiska takúto ruku, mám dosť…. A Ferann ? Stačilo len ku pomalu ku tičke a pohoda 1:1. Krásny zvyšok nedele :)
Bolo by sa treba spýtať čo píska prečo tchuamenimu neodpískal ruku a tu ju odpískal.Akoze takto to vypadá že rozhodca je totálny hlupák.Ale Barcelona sa musí zlepšiť veľmi lebo nehrajú nič.
To som teraz nepochopil? Preco bola rozhodcovska lopta? Tak bud bol faul na hraca Levante alebo mal byt VAR a penalta pre Barcu nie? Ale rozhodcovska lopta?
vraj netrenoval s timom posledne dni. asi bude mat nejake mensie zranenie. hned ta zaloha inak bez neho vyzera. Gavi ani Cassado nedavaju taku plynulost a nebezepecenstvo do predu
Za mna dnes najlepsi hraci Pedri, Joan Garcia, Gavi. Flick dokonale striedal 2.polcas. K Levante sa vyjadrovat nejdem to nema cenu, travnik dalej zavlazovat netreba.
mas pravdu to vratienie Raphinhu na kridlo a vymena Gaviho za Cassada boli top tahy. a dalsie striedania takisto vysli perfektne za mna najlepsi Raphinha, Pedri a aj Yamal ktoremu dnes sice chybalo top rozhodovanie, ale vzdy ked mal loptu podkuroval obrane a smrdelo to golom a tym robil tlak na supera
Snad Flick už nikdy nezopakuje ten nesmysl s dvěma záložníkama a Raphinhou v záloze. Nemůže to fungovat a nechápu proč mají trenéři potřebu zkoušet něco co snad ani fungovat nemůže.
Jinak jsme úplně mimo formu s tím jak jsme hráli v lize loni to nemá nic společného, tak snad začneme hrát lépe. A příště už zase 4-3-3 s FDJ v záloze.
Eric hral včera teda velmi dobre za mna. Jules prisiel už do zápasu kde bol super unavený a jeho rychlost pomohla mega ale Eric bol včera Tiez super. Gavi bol katalyzátor nasadenia každého futbalistu na ihrisku.
Yamal v kazdom zapase robi rozdiel (aj ked hra pod svoj obvykly standard), ale je zaujimave, ze niekedy si robi z obrancu trhaci kalendar a niekedy cez neho nedokaze prejst cely zapas:D
❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙
Jinak jsme úplně mimo formu s tím jak jsme hráli v lize loni to nemá nic společného, tak snad začneme hrát lépe. A příště už zase 4-3-3 s FDJ v záloze.