Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-24 12:36:11
Tahle fotka v titulku článku, ale není monent, kdy balón zasáhl Baldeho ! V době kdy ho míč zasáhl měl ruku na břiše ! Ale ten záběr Hernandez ani vidět nemohl a nechtěl, protože u videa strávil asi 5 vteřin…. Opravdu jestřábí oko 😂😂😂
2025-08-24 12:39:31
Rozkaz znel jasne …..
2025-08-24 12:40:49
Jediná možnosť je uznať každú ruku ako penaltu .... Či pri tele či nie ... Pretože inak to bude vždy o výklade
Marian Premium
2025-08-24 13:09:47
Poviem to takto: Som culé a antimadridista. Kebyže som zároveň rozhodcom v La lige, tak by som nešiel proti svojmu srdcu a využil by som všetky možnosti na podporu Barçy a znevýhodnenie Realu.
Takto to robia aj španielski rozhodcovia. Žiaľ, väčšina fandila v detstve Realu a prenášajú to aj do dospelosti a do rozhodovania, čo ide na úkor Barçy.
Problém je teda vo výbere rozhodcov a sociálnom madridisme v Španielsku.
V La lige sa férového rozhodovania ťažko dočkáme, pretože na naše zápasy niekto vyberá madridistov.
Naša zbraň je dať viac gólov, ktoré nemôže rozhodca spochybniť a neuznať.
Pretože proti nám môže uznať aj zákroky na penaltu, ktoré na penaltu reálne nie sú, je to ťažká úloha pre našich hráčov.
Mr.10 Premium
2025-08-24 13:16:18
Je to zmetek!
2025-08-24 14:10:18
Tu by jedine pomohlo, aby laligu nepiskali španielsky rozhodci
2025-08-24 14:14:53
Škandalózna penalta, ako si toto dokáže obhájiť??
2025-08-24 14:57:51
PL by ani jeden anglicky rozhodca toto neodpiskal.Uz od 2.kola zacinaju do nas slapat biele vrani z Madridu.
Rasto Premium
2025-08-24 15:05:20
Bol by som zvedavý, keby mal verejne porovnať spomínané 2 ruky, ako by ich zdôvodnil teraz. Lebo pri komunikácii s VAR tliachal hlúposti.
leonidas129 Premium
2025-08-24 15:16:21
v prvom kole sa Real trapil, a odpiskali im nafilmovanu penaltu v druhom polcase a vyhrali 1:0. proste nehrame len proti Realu a dalsom timom, ale aj proti rozhodcom
2025-08-24 15:50:11
Pre mna je tato penalta uplne absurdna. Ano Balde je v pohybe, neviem ako sa moze hrac pohybovat bez toho, aby nezvacsil obrys svojho tela (Raphinha vedla Baldeho ma tu ruku skoro identicky). Co je najdolezitejsie, ze ruka neni v neprirodzenej pozicii, aj ked neje uplne pri tele. Chcem vidiet ako ten rozhodca ojebe reflex ked na nanho super striela a on necha ruky vystrene pozdlz tela. Navyse pohyb Baldeho smeroval jednoznacne k tomu, ze ruku stahoval. Za mna osobne bola aj ta penalta na Tchouameniho prinajvacsom diskutabilna, ale ked by som uz mal nieco odpiskat jednoznacne tu Tchouameniho. Druhe ligove kolo a uplny kabaret, nehovoriac o stave ihriska. To neni ten pripad, kedy super vyuziva legitimne svoje silne zbrane alebo nejake triky, nechat ihrisko v takom stave je objektivne riziko pre hracov, zvysuje pravdepodobnost zranenia a ak nemali v Levante poldnove lejaky mali by za tento stav ihriska dostat adekvatny postih.
2025-08-25 09:22:59
Riešite voloviny. Je irelevantné, že podobný zákrok pred pár mesiacmi inému hráčovi neodpískal na penaltu a tentoraz pískol inakšie. Mohol zmeniť názor na pravidlo a jeho posúdenie - evolúcia. Áno, možno len chcel poškodiť Barcelone, vylúčiť sa to nedá ale ani dokázať. Písklo by to možno 40% rozhodcov, rozhodne nielen on sám. Evidentne aj VAR mal dilemu napríklad. Obháji si to bez problémov. Mne je tiež ľúto tej penalty - Balde predtým predviedol parádny obranný zákrok ale mal proste smolu pri dohrávke. Mančaft to nepoložilo a to je dôležité.
Vieme hrať aj proti hnusne zabetónovanému autobusu.
Podstatne viac ma mrzí Cubarsiho zlá reakcia pri prvom góle do našej siete. Veľmi zle odhadol pohyb protivníka, opil ho rožkom.