Tahle fotka v titulku článku, ale není monent, kdy balón zasáhl Baldeho ! V době kdy ho míč zasáhl měl ruku na břiše ! Ale ten záběr Hernandez ani vidět nemohl a nechtěl, protože u videa strávil asi 5 vteřin…. Opravdu jestřábí oko 😂😂😂
ved to pred par rokmi aj tak bolo. potom zacali vymyslat nove pravidla a teraz nikto nevie ci ma byt ruka, alebo nie a rozhodcovia si rozhoduju podla seba ako ten smrad vcera
Poviem to takto: Som culé a antimadridista. Kebyže som zároveň rozhodcom v La lige, tak by som nešiel proti svojmu srdcu a využil by som všetky možnosti na podporu Barçy a znevýhodnenie Realu.
Takto to robia aj španielski rozhodcovia. Žiaľ, väčšina fandila v detstve Realu a prenášajú to aj do dospelosti a do rozhodovania, čo ide na úkor Barçy.
Problém je teda vo výbere rozhodcov a sociálnom madridisme v Španielsku.
V La lige sa férového rozhodovania ťažko dočkáme, pretože na naše zápasy niekto vyberá madridistov.
Naša zbraň je dať viac gólov, ktoré nemôže rozhodca spochybniť a neuznať.
Pretože proti nám môže uznať aj zákroky na penaltu, ktoré na penaltu reálne nie sú, je to ťažká úloha pre našich hráčov.
obhajit sa to da, ruka to bola, lebo pravidla su prilis komplikovane a nejednoznacne. ta Tchouchameniho ruka bola jasna penalta a takisto sa to dalo obhajit, preco ju neodpiskal
Otázka je, či to vôbec bude pred niekým obhajovať. Za mňa by po takýchto chýbách tá nová slávna komisia mala teraz rozhodcu za pochybenie potrestať. Ja osobne by som ho už v prvej lige pískať nenechal. Kvôli takýmto blbom potom sa potom na všetkých rozhodcov pozeráme ako na Madridské hovädá...
keby ho mali potrestat, tak uz po poslednom el clasicu ktore tento pajac piskal takze tiez to vidim tak, ze na druhy tyzden bude veselo piskat zapas realu
v prvom kole sa Real trapil, a odpiskali im nafilmovanu penaltu v druhom polcase a vyhrali 1:0. proste nehrame len proti Realu a dalsom timom, ale aj proti rozhodcom
Dôležité pri odpískaní penalty je to, že v súboji v pok. území bolo porušené pravidlo futbalu XII. A zo strany obrancu a nie či postihnutý hráč pádu výrazne pomohol...........
chapem o com hovoris, ale milion takychto penalt sa neodpiskalo, lebo bol dotyk slaby, hrac mohol pokracovat v hre, ale hodil sa o zem, lebo chcel penaltu.
podla teba ak by to bolo v 16ke realu, tak bola odpiskana?
Súhlasím s tým, že posudzovanie penált v prospech Realu je iné, ako hovoria pravidlá. Ja som tým chcel poukázať, že prvotný bol priestupok obrancu a až potom nasledoval pád Mbapého. Ak by nebol priestupok, tak "pád Mbapeho" možno by nebol odpískaný ako penalta. V tomto prípade bola penalta správne nariadená. O tých iných odpískaných i neodpískaných penált je zbytočné v tejto debate.
Pre mna je tato penalta uplne absurdna. Ano Balde je v pohybe, neviem ako sa moze hrac pohybovat bez toho, aby nezvacsil obrys svojho tela (Raphinha vedla Baldeho ma tu ruku skoro identicky). Co je najdolezitejsie, ze ruka neni v neprirodzenej pozicii, aj ked neje uplne pri tele. Chcem vidiet ako ten rozhodca ojebe reflex ked na nanho super striela a on necha ruky vystrene pozdlz tela. Navyse pohyb Baldeho smeroval jednoznacne k tomu, ze ruku stahoval. Za mna osobne bola aj ta penalta na Tchouameniho prinajvacsom diskutabilna, ale ked by som uz mal nieco odpiskat jednoznacne tu Tchouameniho. Druhe ligove kolo a uplny kabaret, nehovoriac o stave ihriska. To neni ten pripad, kedy super vyuziva legitimne svoje silne zbrane alebo nejake triky, nechat ihrisko v takom stave je objektivne riziko pre hracov, zvysuje pravdepodobnost zranenia a ak nemali v Levante poldnove lejaky mali by za tento stav ihriska dostat adekvatny postih.
Tchouchameniho penalta bola podla mna 100%na. tam nielen ze mal ruku od tela, ale zabranil dost mozno golovej strele.
Balde keby nemal ruku pred trupom tak tu strelu zablokuje
Riešite voloviny. Je irelevantné, že podobný zákrok pred pár mesiacmi inému hráčovi neodpískal na penaltu a tentoraz pískol inakšie. Mohol zmeniť názor na pravidlo a jeho posúdenie - evolúcia. Áno, možno len chcel poškodiť Barcelone, vylúčiť sa to nedá ale ani dokázať. Písklo by to možno 40% rozhodcov, rozhodne nielen on sám. Evidentne aj VAR mal dilemu napríklad. Obháji si to bez problémov. Mne je tiež ľúto tej penalty - Balde predtým predviedol parádny obranný zákrok ale mal proste smolu pri dohrávke. Mančaft to nepoložilo a to je dôležité.
Vieme hrať aj proti hnusne zabetónovanému autobusu.
Podstatne viac ma mrzí Cubarsiho zlá reakcia pri prvom góle do našej siete. Veľmi zle odhadol pohyb protivníka, opil ho rožkom.
Takto to robia aj španielski rozhodcovia. Žiaľ, väčšina fandila v detstve Realu a prenášajú to aj do dospelosti a do rozhodovania, čo ide na úkor Barçy.
Problém je teda vo výbere rozhodcov a sociálnom madridisme v Španielsku.
V La lige sa férového rozhodovania ťažko dočkáme, pretože na naše zápasy niekto vyberá madridistov.
Naša zbraň je dať viac gólov, ktoré nemôže rozhodca spochybniť a neuznať.
Pretože proti nám môže uznať aj zákroky na penaltu, ktoré na penaltu reálne nie sú, je to ťažká úloha pre našich hráčov.
podla teba ak by to bolo v 16ke realu, tak bola odpiskana?
Balde keby nemal ruku pred trupom tak tu strelu zablokuje
Vieme hrať aj proti hnusne zabetónovanému autobusu.
Podstatne viac ma mrzí Cubarsiho zlá reakcia pri prvom góle do našej siete. Veľmi zle odhadol pohyb protivníka, opil ho rožkom.