Ja osobne (aj keď to nič nezmení) som proti predaju Fermína. Viac by som bol za predaj Gaviho alebo Olma. Fermín je bojovník a má dobrú strelu o čom nás už mnohokrát presvedčil. Na rozdiel od Gaviho ide do súbojov s rozumom a nie silou a bezhlavo ako Gavi. Za mňa radšej predaj Gaviho resp. Olma ako Fermína. Som si vedomí, že ak by sme sa zbavili Peňu, Oriola a Forta, nemuseli by sme predávať ani Fermína a to je základ a problém zároveň.
Prodej Gaviho by byla jedna z největších hloupostí, srovnatelná jako jsme tenkrát prodali Thiaga. To raději opravdu Olma. Ale co si budem, největší hloupost byla přivést Rashforda a vyblokovat tak místo Ferminovi, který by mohl párkrát zahrát i z křídla.
Gavi by ani neodisiel podla mna.
Podla mna aj predaj Fermina by bolo nieco podobne ako predaj Thiaga. Mne pride Fermin dost podcenovany. uz druhu sezonu v mladom veku pravidelne striela vela golov, nahrava na goly, brani, mal obrovsky podiel na vyhre olympiady pre Spanielov, navyse je to odchovanec. idealne by bolo nepredavat nikoho, lebo siroka lavicka je velmi dolezita pri coraz narocnejsich sezonach a ked je Fermin ochotny sa bit o zaklad tak pri jeho potenciale niesu peniaze ktore by stali za jeho stratu
Nech nejde. Pred týždňom dvoma povedal, že tu chce ostať a už raz v tomto lete ponuku Chelsea predsa odmietol. Predať sa mal Olmo, viem že je to ohraný názor, ale je to pravda. Poniektorý vraveli, že za neho nebola ponuka, ale predsa sa mi marí, že o neho bol záujem trochu nakrátko v lete od Bayernu, alebo od koho. Prípadný predaj Fermina mi celú sezónu total znechutí proste takým mám pocit z toho.
celý problem s ponuknutou sumou je v tom, ze vsetci vedia , ze Barca nie je v pravidle 1:1 a zneužíváju tuto situaciu. Za normalnych okolnosti je Fermin 80mil hrac, ale mame resty z minulosti, tak s tym musime zit... Tu vela zavazi aj kabina, ak mu chalani povedia nech ostane, tak nikam nepojde, ale po "overenych" správách o konflikte s Gavim sa bojim, ze aj to zohrava svoju ulohu v tejto kauze... Ja osobne nechcem aby odisiel, vlastne mozno nikto, ale cas na hrisku je dany na 90min a hra ho max 16 chalanov na zapas....bude tazke dostat minutaz.
Škoda že ide len o peniaze a nie o hráča a o šport,kto je lepší nech hrá,čí Olmo,gavi pedri,yamal,atd,to je šport,kto hrá so srdcom,len škoda že už to neplatí dávno
Sem o tom mluvil s kamosem,velkym fandou chelsea,a ten sleduje vsechny dostupny clanky i ty z anglie a o zajmu o Fermina ze strany chelsea nikde nic nenasel.tak nevim kde je pravda
Zase panika. Ja sa stavím , že existujú len dve možnosti a z toho len jedna je tá najpravdepodobnejšia . Za a) Fermin prijme ponuku od Chelsea ( pretože čo si budeme , plat je veľké lákadlo ) a Laporta dá rázne na známosť , že ho pustí ak dajú na stôl 100 mega a Laporta dá všetkým na známosť , že už stačilo utierať si riť s Barcelonou. Čiže tak či tak by od toho Chelsea upustila. Alebo by sme zarobili krásne peniaze. Alebo za b) Fermin a Laporta zhodia ponuku zo stola a dajú všetkým na známosť , že aj keď sme stále mimo pravidla 1:1 môžme všetkých j…ť a budeme bojovať ďalej a zarábať športovou cestou a všetci z nás budú mať zase strach v očiach. Tak či tak , ani v jednom prípade nebudeme porazený .
Podla mna aj predaj Fermina by bolo nieco podobne ako predaj Thiaga. Mne pride Fermin dost podcenovany. uz druhu sezonu v mladom veku pravidelne striela vela golov, nahrava na goly, brani, mal obrovsky podiel na vyhre olympiady pre Spanielov, navyse je to odchovanec. idealne by bolo nepredavat nikoho, lebo siroka lavicka je velmi dolezita pri coraz narocnejsich sezonach a ked je Fermin ochotny sa bit o zaklad tak pri jeho potenciale niesu peniaze ktore by stali za jeho stratu