Dobrá otázka na Laportu, ktorý nastavuje ročpocty s dúfaním na zázrak. Potom keď sa nesplní plán rozpočtu, je zlá liga a nie ten ktorý rozpočet predložil lige a nesplnil plány.
Kdyby neodešel Iňigo, tak bych ho prodal, ale takto prostě už nemáme náhradu. Stoperská dvojice Araujo x Cubarsi a potom je náhrada právě Christensen. Jasně nebo Kounde či Garcia, ale ti už jsou spíše praví obránci. Jedině, že by se někdo z nich zase předělával a to je blbost.
30m. za Christensena rok pred koncom zmluvy by bol sen a vykúpenie pre nás...
Momentálne sa na trhu rieši prestup 30 ročneho Akanjiho za 15m. co by sa oplatilo, alebo na jesen sa trocha zapotime a cez zimu privedieme stopera
Christensen podľa mňa je schopný stopér a veľmi dôležitý na zaplnenie diery po Iňigovi. Akanji za 15 mil. podľa teba je výhodný, ale Christensena by v Barce určite nenahradil!
No Christensena by nenahradil mozno tak na PNke... vymeskal kvôli zraneniu 43 zapasov minulu sezonu, trocha odvážne hovoriť ze je "nenahraditeľný" Akanjim...
Po odchode Martineza je za mńa momentálne Christensen náš najlepší stoper. Samozrejme ked neni zranený. Aj Cubarsi hrá pi nom ovela lepšie ako pri Aurajovi. Nepredával by som ho skôr by som sa zameral na to udržať ho čo najdlhšie bez zranenia
Je mi líto kluků, kterým hrozí, že nebudou registrovaný plus, že to komplikuje práci Flickovi. Prodat po odchodu Martineze i Christensena. To by tohle léto končilo tím, že budem reálně slabší než min rok a je jedno, že příští rok půjde zadarmo, protože bude úplně jiná ekonomická situace a my toho hráče nutně potřebujeme. Pokud jsme na tom takhle špatně měli koupit jen brankáře a možná ještě toho Roonyho pokud by bylo misto, protože bude mít marginální plat oproti Rashfordovi. A celkově, kdyby Mats nebyl out, což nemohli vědět, tak by to řešili jak? Nemám z toho vůbec dobrý pocit..
Akože ja viac menej súhlasím ... Ale prečo si myslíš že budúci rok bude úplne iná ekonomická situácia ? Pretože ja už 3 roky čítam že budúci rok bude už dobre
Vím, že to tak nevypadá, bo díky blbé komunikaci více lidí(Laporta apod)a médií z toho má člověk po letech už vybudován skepticismus.😂Ale ona se ta Ek. situace rok od roku zlepšuje a to díky vyšším výnosům, omezeným nákladům, či nové infrastruktuře. A na přes rok si vem jen Camp Nou jak to pumpne a to i když bude jen z půlky co do kapacity, bo jen tam je položek co generuje prachy, které neomezí ani ta nedodělaná kapacita viz probírané VIP místa, Komerční stanky atd je toho mnohem víc, třeba pamatuješ na tu kontroverzní záležitost, že nás sponzoruje DR Kongo, tak jedna z podmínek je, že budou mít na stadionu různý výhody a to je vypíchnutí jen jednoho co bylo nedávno tady v clanku. Takže jen to nás hrozně posune a když vezmeme při tom všem fakt, že už jsme blízko a zrovna tohle ten blázen Tebas neříká do větru, tak mi vychází, že bude Ekonomicky lépe..
Za 30m by som ho predal, ale musela by prísť posila do obrany. Mohli by sme na tom získať viac než stratiť ak by sme výmenou za Christesena kúpili mladšieho, zdravšieho a menej náchylného stopéra na zranenia. Realita je proste taká. Stále neverím, že vydrží zdravý. Zraní sa zase na pol sezónu aj viac a budeme si trieskať potom hlavy o múr ako sme premeškali tých 30m.
jedine v pripade, ze by sa obratom kupil iny stoper. Inac riskujeme, ze sa nam zrania dvaja obrancovia, a budeme musiet krkolomne lepit obranu De Jongom, alebo bohvie kym ako real minulu sezonu ked tam hral Tchouchameni a podobne a vysledky toho boli katastrofalne.
alebo pride strata formy u niektoreho stopera a nebudeme tam mat nahradu
dalsia vec, ze takmer komplet celu sezonu sa hraju dva zapasy kazdy tyzden a hraci potrebuju aj rotaciu, aby si odpocinuli
FDj na stoperov? Nebláznime
Kounde (Fort), Cubarsi (Garcia), Araujo (Martin), Balde (Torrents)
Momentálne sa na trhu rieši prestup 30 ročneho Akanjiho za 15m. co by sa oplatilo, alebo na jesen sa trocha zapotime a cez zimu privedieme stopera
alebo pride strata formy u niektoreho stopera a nebudeme tam mat nahradu
dalsia vec, ze takmer komplet celu sezonu sa hraju dva zapasy kazdy tyzden a hraci potrebuju aj rotaciu, aby si odpocinuli