To je neskutočné, že Romeu mal 3,5 mil., to sa stále len rozhadzujú peniaze na takých druhoradých hráčov a ptom sa k pravidlu 1:1 nedostaneme asi nikdy, už sa o ňom hovorí ako dlho a stále nič
prichadzal tu po vybornej sezone, nikto nevedel, ze to dopadne az tak zle, zaplatil cast prestupu zo svojho vrecka takze jemu by som nic nevycital
tiez som z toho frustrovany, ale Barto nam zanechal katastrofu. musime setrit a splatit dlhy. mame velke stastie ze mame la masiu a nemusime na kazdy post kupovat hracov, lebo inac by sme mohli dopadnut velmi zle.
ja sa len obavam tych klauzul ked sme napriklad predali vysielacie prava na 20 rokov. za urcitu sumu ... a o dvadsat rokov sa mozno za nich bude platit 150 mega a my budeme dostavat zmluvnych 20
Lewovi vzhľadom na jeho vek dali šialene peniaze 😀 a potom sa Čudujete prečo sa mu nechce ísť preč, ani pred decom tie zmluvy neboli o nič lepšie ako za barta
Lewa prichadzal ako hviezda bayernu a istota golov a ak uz nepamatas tak ich minulu sezonu nastrielal dost.
ak by mu slo len o peniaze tak uz davno vala sunky v arabii a zarabal by este viac
Nespochybňujem jeho kvality ale ani v bayerne mu nechceli dať viac peňazí vzhľadom na jeho vek, len nejak selektujes tu informáciu, okey je pravda že by tam dostal viac lebo však tam preplatia každého ale vzhľadom na to že ma stále slušne peniaze v Barcelone neni kde sa ponáhľať
nesnazil som sa nic selektovat. proste Lewa aj napriek tomu, ze uz mal vek prichadzal ako elitny utocnik akych vela niet a taki hraci proste zarabaju vela. aj podla mna by mohol zarabat menej, ale taky je trh a sialenymi peniazmi by som to nenazyval, aj ked teraz po troch rokoch by mal zarabat uz menej
Jsem opravdu zvědavý na příští léto. Mělo by být přelomový jelikož se již bude hrát na CN a budou započítány i VIP+ tyhle úspory. Navíc Lewa s nejvyšším plat končí smlouvu. Po hodně letech budeme schopni větších nákupů, tak jsem zvědavej po jakém hroťákovi půjdeme.
tiez som z toho frustrovany, ale Barto nam zanechal katastrofu. musime setrit a splatit dlhy. mame velke stastie ze mame la masiu a nemusime na kazdy post kupovat hracov, lebo inac by sme mohli dopadnut velmi zle.
ja sa len obavam tych klauzul ked sme napriklad predali vysielacie prava na 20 rokov. za urcitu sumu ... a o dvadsat rokov sa mozno za nich bude platit 150 mega a my budeme dostavat zmluvnych 20
ak by mu slo len o peniaze tak uz davno vala sunky v arabii a zarabal by este viac