Ako som uz povedal v inom komentári. Chelsea vysolila 120 za Fernandeza z Benficy v 23 ked ho nikto nepoznal (prestupoval po 1 sezóne v Europe) a oni pošlú 40 miliónov na mladého perspektívneho gólového hráča Barcelony 🥹.
Navyše Fermin ma zmluvu do 2029, to nieže by mal zmluvu do 2026.
Ak sa má predať tak minimum 85-90 miliónov, pod tuto cenu by som nešiel.
Však a? Prišiel do Benficy(prvý tim v EU), kde odohral 17 zápasov, potom boli MS, ktore mu vyšli. A co som zle napísal? Vyšiel jeden turnaj a mesiac po skončení ho podpísali za 121 miliónov. Vedel si o ňom predtým?
Narážka bola na to, že Fermin aj ked nehrá základ ale hrá za Barcelonu, ma 22 je mladý perspektívny gólový hráč s dobrou strelou z diaľky. A overený keďže odohral uz 2 sezóny a v oboch hral dobre len bohužiaľ máme konečne široký káder takže nemá minutáž.
40 miliónov je výsmech.
Enzo prostě měl flow, tu by měl i Fermin, kdybychom vyhráli ligu Mistrů a Fermin tam dal gól. Bohužel, ale ted je čas na tvrdé vyjednávání a na druhé straně počítání s tim, že zůstane a neovlivní to nic. Jak říkáš, pod 90 není o čem
Len pisem kto bol Enzo v dobe prestupu. Opisujes ho ako niktosa. Porovnavat ho s nim je blbost a nema to zmysel. Fermin sice mal 2 ciselne solidne sezony, stale je to vsak lavickar. 40 je malo ale realna hodnota neprevysuje 65M. Ako pise Ladinho, nedosiahol v poslednej dobe ziadny obrovsky uspech ktory by vyniesol jeho cenu.
Zabudol si na woltemadea zo stutgartu ktorý prestúpil do newcastle za rekordnú sumu 85 miliónov eur plus 5 bonusy.A chelsie pošle tento výsmech do Barcelony za fermina.
Prva vec je ze kazdy hrac v PL ma automaticky +20M ku cenovke oproti inym ligam. To je realita prestupoveho trhu. Navyse vsetkych co si vypisal boli tahuni svojich timov (az na Maduekeho) ktory mali hype na soc.sietach a aj tak ich priemerna cena bola 60M. Tebe je za lavickara mimo anglickej ligy 65 malo. Logika sa vytratila.
Xavi Simons je raz taký hráč ako Fermin??? 😂🤦
OK...
Boli ťahúňi??? Ale kde? Sachtor? Southampton?
A garnacho bol popici ťahúň... 😂
Ach... Nemá zmysel...
Logika sa vytratila 🤦
Xavi odišiel lebo uz nechcel hrať za Leipzig, pretože nevidel potenciál klubu a nehraju CL. Preto išiel aj pod cenu.
S tým raz taký hráč si pobavil (koniec koncov aj s tými ťahúňmi). Odporúčam pozrieť si nejaký highlight Fermina a pripomenúť si ako hrá.
A ako píšeš, realita trhu je aj to, že ako predávajúci si môžeme určiť cenu a keď raz povie prezident, že cena je 90 tak je cena 90. Tiež si môžeme začať účtovať "prirážky" za to, že Fermin hrá za Barcelonu. Inak nás budú kluby naďalej mať za hlupákov a posielať takéto ponuky ako poslali teraz.
xxeon - Ak potrebujes highlighty na pripomenutie si ako Fermin hra tak uz tam je chyba a dalej sa o jeho schopnostiach nema cenu bavit.
Cenu 90 si samozrejme mozme urcit, ale naozaj si myslis ze chceme 90? Prirodzenym vyjednavanim sa to skresa na 65-70M. A teraz mi povedz, ked vies ze v akademii cakaju na rovnakej pozicii Dro a Toni, ktory ukazuju ovela vacsi potencial v hre s loptou, neni lepsie teraz predat Fermina za 65 ked je sanca uvolnit miesto? Ako tvrdohlavo trvat na 90, dufat ze sa najde niekto dostatocne blby a premeskat prilezitost? Ak neuvolnis miesto, zabijes talenty z akademie. A prosim, ak sa chystas napisat "predat Olma" tak radsej neodpovedaj.
Ja ich nepotrebujem. Ty naopak ano, ked degradujes uroven Fermina ked si napisal, ze Xavi je raz taký hráč ako Fermin (to znamená, že ked Xavi išiel za 60, potom má Fermin hodnotu 30).
Nie, ja nechcem 90 ani 40. Toto leto určite nie. Nechcem aby Fermin odisiel. Ale ak sa má predať, tak za 90 a za menej nie.
Pretože nie sme v pravidle 1:1 a z 65 miliónov ziskame do fair play 20% co je 13 miliónov+ plat. (Z 90 miliónov by sme získali o 5 miliónov viac). Takže radšej nepredavat dôležitého hráča, neznizovat šírku a kvalitu kádra. Radšej športovými úspechmi (prípadne dostavbou štadióna a odsuhlasenim VIP,...) dosiahnuť pravidlo 1:1 a potom keď tak predávať (nechcených hráčov, nespokojných alebo tých, ktorí nebudú mať minúty) keď sa tými peniazmi aspoň dostaneme zo sraciek.
Dro a Toni ešte majú čas na rozvoj a ich čas určite príde. Však majú obaja 17 rokov. Či chceme hrať síce s perspektívnymi hráčmi ale bez skúseností? A riskovať ich vážne zranenie - viď. Bernal, Gavi, Fati.
Ak neuvolnis miesto, prídeme o talenty.. Flick jasne ukázal, že sa nebojí dať šancu každému a bude hrať ten, kto na treningu maká. Navyše máme aj B tím a existuje aj možnosť hosťovania.
Za mňa cenovka 90 miliónov nastavená preto, lebo ho nechcú predať. Ale ako píšeš, ak by sa našiel hlupák čo to dá tak to zoberú.
Navyše Fermin ma zmluvu do 2029, to nieže by mal zmluvu do 2026.
Ak sa má predať tak minimum 85-90 miliónov, pod tuto cenu by som nešiel.
Narážka bola na to, že Fermin aj ked nehrá základ ale hrá za Barcelonu, ma 22 je mladý perspektívny gólový hráč s dobrou strelou z diaľky. A overený keďže odohral uz 2 sezóny a v oboch hral dobre len bohužiaľ máme konečne široký káder takže nemá minutáž.
40 miliónov je výsmech.
Ok pozri si tranfery Chelsea a môžeš mi ozrejmiť situáciu týchto hráčov, čo sa im konkrétne podarilo..
Ben Chilwell - 50 miliónov, Mudryk 70 miliónov, Wesley Fofana 80 miliónov, Nkunku 60 milionov, Lavia 62 miliónov, Neto 60 miliónov. Madueke isiel za 56 do Arsenalu. Gittens 56.Garnacho 46.
Ale áno, poďme predať Fermina za 65lebo je len lavickar a nehrá základ..
OK...
Boli ťahúňi??? Ale kde? Sachtor? Southampton?
A garnacho bol popici ťahúň... 😂
Ach... Nemá zmysel...
Logika sa vytratila 🤦
S tým raz taký hráč si pobavil (koniec koncov aj s tými ťahúňmi). Odporúčam pozrieť si nejaký highlight Fermina a pripomenúť si ako hrá.
A ako píšeš, realita trhu je aj to, že ako predávajúci si môžeme určiť cenu a keď raz povie prezident, že cena je 90 tak je cena 90. Tiež si môžeme začať účtovať "prirážky" za to, že Fermin hrá za Barcelonu. Inak nás budú kluby naďalej mať za hlupákov a posielať takéto ponuky ako poslali teraz.
Cenu 90 si samozrejme mozme urcit, ale naozaj si myslis ze chceme 90? Prirodzenym vyjednavanim sa to skresa na 65-70M. A teraz mi povedz, ked vies ze v akademii cakaju na rovnakej pozicii Dro a Toni, ktory ukazuju ovela vacsi potencial v hre s loptou, neni lepsie teraz predat Fermina za 65 ked je sanca uvolnit miesto? Ako tvrdohlavo trvat na 90, dufat ze sa najde niekto dostatocne blby a premeskat prilezitost? Ak neuvolnis miesto, zabijes talenty z akademie. A prosim, ak sa chystas napisat "predat Olma" tak radsej neodpovedaj.
Nie, ja nechcem 90 ani 40. Toto leto určite nie. Nechcem aby Fermin odisiel. Ale ak sa má predať, tak za 90 a za menej nie.
Pretože nie sme v pravidle 1:1 a z 65 miliónov ziskame do fair play 20% co je 13 miliónov+ plat. (Z 90 miliónov by sme získali o 5 miliónov viac). Takže radšej nepredavat dôležitého hráča, neznizovat šírku a kvalitu kádra. Radšej športovými úspechmi (prípadne dostavbou štadióna a odsuhlasenim VIP,...) dosiahnuť pravidlo 1:1 a potom keď tak predávať (nechcených hráčov, nespokojných alebo tých, ktorí nebudú mať minúty) keď sa tými peniazmi aspoň dostaneme zo sraciek.
Dro a Toni ešte majú čas na rozvoj a ich čas určite príde. Však majú obaja 17 rokov. Či chceme hrať síce s perspektívnymi hráčmi ale bez skúseností? A riskovať ich vážne zranenie - viď. Bernal, Gavi, Fati.
Ak neuvolnis miesto, prídeme o talenty.. Flick jasne ukázal, že sa nebojí dať šancu každému a bude hrať ten, kto na treningu maká. Navyše máme aj B tím a existuje aj možnosť hosťovania.
Za mňa cenovka 90 miliónov nastavená preto, lebo ho nechcú predať. Ale ako píšeš, ak by sa našiel hlupák čo to dá tak to zoberú.