co zapas, to kontroverzia.. namiesto vyriesenia dlhodobych problemov s rozhodcami sa tie problemy naopak zvyraznuju. spanielski rozhodcovia su jedna velka hanba, ktori degraduju celu ligu na uroven skorumpovanych lig niekde v afrike..
Izi nech si pozrie video , za 1m 39sek , tam má pomaly zákroky na osem penált.A ešte si dovolí plakať?Ak nefunguje Var , tak zápas sa odohrať nemal a mali to prehrať kontumačne , ak sa nedal odložiť.Ale im to vyhovovalo , aby sa mohli hádať a vytvárať tlak na rozhodcov.Nech si pozrie čo tam nacvičoval simulant keď nestíhal za Dejongom a šuchol mu rukou po hrudi , tak sa chytil za hlavu ako keby mu
urobili lobotómiu.
Ale ja stále nechápem prečo plače? Presne to vsetko vyústilo v ich prospech ..nefungoval Var (tlak na rozhodcu ) ihrisko katastrofa samozrejme drevakom vyhovuje viac ...nie technickým hráčom...pri penalte vbehol do neho ako idiot nechápem čomu sa vôbec čudujú za mňa určite penalta ..a rozhodca stal blízko všetko videl a nekompromisne ju odpiskal tak aké vôbec dohady o penalte nechápem...
Prosím JanyR, ak ak hodnotíš výkony domácich hráčov ako drevákov, tak včera naše hviezdy popri nich pôsobili ako dreváci na druhú! Nebyť nášho brankára Garciu, tak títo podľa teba dreváci, nám dajú o 3 až 4 góly viac! Sa preber.
Hral.si futbal ? Ja áno a s vlastnej skúsenosti viem ze keď.mame kvalítne ihrisko doma a u súpera to tak nemusí byť automaticky tvoj výkon ide dole a presne to bolo včera...a preber si ty ..ja som napísal svoj názor
.nie žeby ma niekto poučoval
Tvoje vysvetlenie nie je o drevákoch, o ktorých si písal ty. Na to som narážal. A to je môj názor. nechápem, prečo sa urážaš ty, keď sa nechvalne vyjadruješ o hráčov súpera, ktorí boli na ihrisku jasne lepším mužstvom. Skús o tých drevákoch v drese súpera.........
Lepší boli v tom ze viac dreli ..to je fakt ..viac behali smykali a hrali do tela v tom boli lepší..ale tak takému typu muzstva vyhovuje viac také ihrisko ako technický zdatnejsim ..tu máš moje vysvetlenie
Kontroverzné sú tie penalty po všelijakých čudných rukách, tu bol celkom jasný zákrok.
Aj by som to okomentoval v zmysle, že na preverenie má slúžiť VAR, ale ako vieme, ani ten často nepomôže.
Penalty sú aj tak celé nanič, občas sa píska extrémne prísne, občas sa nepískajú ani jasné zápasnícke chvaty.
Svet o tom samozrejme hovoriť bude, penalta aj na môj vkus prísna a ak by bol VAR, pravdepodobne ju zrušia. Ale preboha ako sa rozhodnutia týkajú tých istých tímov? Minulú sezónu si vybavujem niekoľko okamihov, kedy to išlo aj s VARom celkom proti nám...rozhodcovia proste ani s technológiou nie sú neomylní a poškodzujú aj zvýhodňujú občas všetkých.
La Liga má v sebe strašne veľa zhnitého...od prezidenta, cez funkcionárov klubov, trénerov, rozhodcov až po takýchto hráčov, ktorí sa správajú ako malé deti...nehrať to Barcelona, ten cirkus fakt lepšie nesledovať :D
Neprivodil si Bernal zranenie viac menej sám pri skĺzačke? Mne sa žiaden zákrok na stojnú nohu nevybavuje. Mám v pamäti, že snáď pri poslednej akcií zápasu prerušil protiútok šmýkačkou a pri tom sa zranil. Rád sa nechám vyviezť z omylu...
ide o podobny kontakt koleno superovho hraca na koleno Bernala/Yamala z boku. Akurat pri Bernalovi to nebol faul pri Yamalovi https://www.youtube.com/...
Tak tam je hlavný rozdiel v tom, že pri Bernalovi bol on iniciátorom pohybu do protihráča, takže tam to bol skôr jeho nešťastný zákrok ako nejaký zákrok Isiho...
Ved to pisem v poslednej vete. Ale ide o uder na koleno a pohyby. Potom uz je jasne, ze na Bernala to nebol faul. Ved to pisem cely cas. Po takomto zakroku/udere ma Bernal rok problemy
urobili lobotómiu.
.nie žeby ma niekto poučoval
Aj by som to okomentoval v zmysle, že na preverenie má slúžiť VAR, ale ako vieme, ani ten často nepomôže.
Penalty sú aj tak celé nanič, občas sa píska extrémne prísne, občas sa nepískajú ani jasné zápasnícke chvaty.
La Liga má v sebe strašne veľa zhnitého...od prezidenta, cez funkcionárov klubov, trénerov, rozhodcov až po takýchto hráčov, ktorí sa správajú ako malé deti...nehrať to Barcelona, ten cirkus fakt lepšie nesledovať :D