Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
lojzo Premium
2025-09-01 12:30:06
Tak toto video hovorí za všetko pán tréner Vallecana, bez komentára.
2025-09-01 13:20:06
co zapas, to kontroverzia.. namiesto vyriesenia dlhodobych problemov s rozhodcami sa tie problemy naopak zvyraznuju. spanielski rozhodcovia su jedna velka hanba, ktori degraduju celu ligu na uroven skorumpovanych lig niekde v afrike..
2025-09-01 13:21:48
Izi nech si pozrie video , za 1m 39sek , tam má pomaly zákroky na osem penált.A ešte si dovolí plakať?Ak nefunguje Var , tak zápas sa odohrať nemal a mali to prehrať kontumačne , ak sa nedal odložiť.Ale im to vyhovovalo , aby sa mohli hádať a vytvárať tlak na rozhodcov.Nech si pozrie čo tam nacvičoval simulant keď nestíhal za Dejongom a šuchol mu rukou po hrudi , tak sa chytil za hlavu ako keby mu
urobili lobotómiu.
JanyR111 Premium
2025-09-01 14:10:08
Ale ja stále nechápem prečo plače? Presne to vsetko vyústilo v ich prospech ..nefungoval Var (tlak na rozhodcu ) ihrisko katastrofa samozrejme drevakom vyhovuje viac ...nie technickým hráčom...pri penalte vbehol do neho ako idiot nechápem čomu sa vôbec čudujú za mňa určite penalta ..a rozhodca stal blízko všetko videl a nekompromisne ju odpiskal tak aké vôbec dohady o penalte nechápem...
Rasto Premium
2025-09-01 14:31:36
O akej chybe minulú sezónu na Camp Nou točí? Veď tam sa už 2 roky nehrá!
2025-09-01 14:42:38
Kontroverzné sú tie penalty po všelijakých čudných rukách, tu bol celkom jasný zákrok.
Aj by som to okomentoval v zmysle, že na preverenie má slúžiť VAR, ale ako vieme, ani ten často nepomôže.
Penalty sú aj tak celé nanič, občas sa píska extrémne prísne, občas sa nepískajú ani jasné zápasnícke chvaty.
2025-09-01 15:46:27
Svet o tom samozrejme hovoriť bude, penalta aj na môj vkus prísna a ak by bol VAR, pravdepodobne ju zrušia. Ale preboha ako sa rozhodnutia týkajú tých istých tímov? Minulú sezónu si vybavujem niekoľko okamihov, kedy to išlo aj s VARom celkom proti nám...rozhodcovia proste ani s technológiou nie sú neomylní a poškodzujú aj zvýhodňujú občas všetkých.

La Liga má v sebe strašne veľa zhnitého...od prezidenta, cez funkcionárov klubov, trénerov, rozhodcov až po takýchto hráčov, ktorí sa správajú ako malé deti...nehrať to Barcelona, ten cirkus fakt lepšie nesledovať :D
2025-09-01 18:54:08
Nesympatickí drevorubači...a ešte si budú sťažovať...mne osobne je Isi veľmi nesympatický...