Myslel som že poznámka s egom bude pri otázke na yamala ale keď to padlo pri ferminovi dokresľuje to len obraz o ňom 😀 predať ho čím skôr už aj tak ma konflikt s Gavim, náhrada zan je a aj tak u nás kombinačné je jak stratena sliepka …. V každom prípade mali by uzemniť ego yamala nech sa sústredi radšej na výkon
Nemyslím si že to tréner myslel na Fermina, skôr to vyzerá že prešiel v hlave do hodnotenia tímu. Asi viacerým narástlo ego po vlaňajšej sezóne. Je to normálne, buď sa s tým Flick a oni vysporiadajú alebo môžu zabudnúť na zopakovanie úspešnej sezóny. Uvidíme, dúfam že to rýchlo pochopia a zvládnu.
Správne spomínané ego. Netreba hľadať cielene hráča. Platí to pre každého. Už 1. zápas kritizoval, že to vypustili skrz kariet. 2. zápas s Levante bola tiež dráma a včera sa to prejavilo na plno. Chýba tam zápal v hre. Ak vie zatlačiť a uspieť Vallecano, tak čo by robili s Bayernom, PSG??? Tak to myslel Flick a tak to myslím aj ja. Nehľadať výhovorky. Súper behal viac, už len to svedčí o intenzite. Na rovnakom ihrisku. Nebit Garcíu tak to mohlo dopadnúť veľmi zle. Hráči mi prídu bez formy a to nie len tento zápas. Nehrali MS aby sa vyhovárali na zlú prípravu. Je to všetko o nich. Sami sa musia zlepšiť, ako v behaní, súbojoch, pressingu... snáď sa nik nezrani na repre a potom veľký reštart to chce
Pise sa na stranke uz X-ty krat,ze Rapha nedal Torresovi tu jednu prihravku,ale nevidim tu triezvy pohlad na vykon Ferrana.
Vcera bol opat koncovy hrac a kazda akcia skoncila u neho. Vcera nespravil ze vobec nic dobre. Zapas "zabil" Olmo. Keby dal na 2:0 bolo by to malu kludnejsi priebeh.
tazko na niekoho ukazovat, lebo nikto nehral dobre az na Garciu. Pedri a Balde priemer, a inac slabucke vykony od vsetkych. mozno chybala Gaviho bojovnost
Vcera bol opat koncovy hrac a kazda akcia skoncila u neho. Vcera nespravil ze vobec nic dobre. Zapas "zabil" Olmo. Keby dal na 2:0 bolo by to malu kludnejsi priebeh.