Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
To je výsledok Tebasa trkvasa a jeho úžasných FFP. Zároveň to ukazuje aj na obrovské rozdiely vo finančných pravidlách medzi ligami, čo mi príde absurdné, nakoľko sú pod hlavičkou jednej organizácie. A rozhodne to ukazuje potrebu obmädziť tok petrodolárov do PL.
Ja ale nerozumiem , prečo sa miera kvality meria po novom množstvom vynaložených peňazí ?! V PL sa sypú obrovské peniaze , ale reálne kupujú hráčov prinajlepšom nadpriemer za sumy blížiace sa 70 - 90 miliónom . Woltemade , za 3 sezóny dal v Bundeslige 5 gólov a šiel do PL za 80. WTF? To je hráč , ktorého reálna hodnota je tak 25 - 35 mega. Šeško za 90. A potom tu máme Barcelonu , ktorá si vytiahne Fermina a ten zje všetkých zaloznikov PL na raňajky . O Pedrim za 25 mega sa ani nemá cenu baviť. Onana za 65 mega a potom tu máme Joana Garciu za 25. Skôr by som povedal , že kluby v La Lige ani nemusia vynakladať obrovské peniaze ak im funguje skauting na jedničku a môžu dojit kluby z PL . Isak za 150 mega Libier a o rok mladší Alvarez do Atletika za 90 mega EUR .