Ziadne napatie. To su uplne drisdy. Podla mna myslel Rafinu ktory mohol uzavriet polcas jasnym golom keby zhodil uplne volnemu Toresovi. Lenze Rafina ide v duchu konca munulej sezony ja ja ja
Skôr si myslím, že to bolo smerované na Yamala, ktorý sa viac zameriava na góly ako na prihrávky do vápna, ktoré minulú sezónu boli kľúčové, zatiaľ som ho nevidel skúšať skoro z polovice nahrávať trivelou ako to mal vo zvyku, či centrovať pred bránu.. teraz to skôr ťahá po strane, dribluje a snaží sa vytvárať si gólove šance viac pre seba.
ja to vidim na Fermina, lebo vela sa hovorilo o jeho prestupe a v zapasoch nehral od zaciatku co sa mu asi nepacilo, ale sedi to aj na Yamala aj na Raphinhu.
podla mna ma Flick pravdu a hraci by to mali zobrat a sustredit sa na hru.
na ega este ani nie je cas. vyhrali sme jednu velku trofej, a dva mensie. este by to chcelo tak dva tri pohare ligy majstrov, aby sme riesili ega a plne brucha
Flick má absolútnu pravdu. V zápase s Valladolidom jednoznačne to bolo sebectvo Raphinhu a individualizmus Yamala, ktoré mal na mysle, ale ani ostatní nezahrali to, čo sa od nich očakáva s výnimkou brankára Garciu.
podla mna ma Flick pravdu a hraci by to mali zobrat a sustredit sa na hru.
na ega este ani nie je cas. vyhrali sme jednu velku trofej, a dva mensie. este by to chcelo tak dva tri pohare ligy majstrov, aby sme riesili ega a plne brucha