Ppdľa mňa je to škandál.
Rafi ten zápas neodkráča.
Je to srdciar ako v Barce, tak aj v repre.
Na tak bezvýznamný zápas by mali byť povolaní náhradníci.
A keď šetrí hráčov Realu, je to o to vážnejšie.
Ide o princíp.
Sám Raphina sa vyjadril, že je hrdý na to že môže hrať za reprezentáciu. Takže aký škandál? Hráči Realu hrali na MS klubov, tak je celkom logické, že im dal voľno
Hraci Realu hrali na MS.... a to dokedy budu mavat volno zato :)
Isli az do finale? Lebo tam boli hraci Chelsea a PSG a nevidim,zeby mali volno... Spajat volno v septembri s niecim,co bolo pred vyse dvoma mesiacmi je smiesne.
Teraz všetkým vadí že majú voľno? Inokedy všetkým vadí keď sú v repre na úkor hráča z Barcelony...
Tréner repre povolal fizicky lepšie pripravených hráčov... jedným z nich je Raphina...a to ti vadí??
Keby nebol tréner Carlo, tak sa z toho tešíš, ale Carlo je z Madridu, tak konspirujes. Pochybujem že by tréner ako Carlo, oslaboval vlastnú reprezentáciu, aby si ublížil fanúšikom Barcelony.
Španieli povolali všetkých hráčov z Barcelony, to znamená, že sú proti Barcelone???
Tak sa spýtaj Raphinu, prečo sa tešil a mal hrdosť na to že ho ide hrať zápasy o nič. Pokiaľ viem, hráči nemajú zakázané odmietnuť pozvánku do reprezentácie
Ved ja neberiem Carlovi pravo nasadzovat Raphu do "priatelskeho" zapasu, len hovorim, ze je to debilne rozhodnutie:D A to, ze Brazilci z Madridu odohrali letny sampionat este neznamena, ze to teraz musi Rapha dohnat nezmyselnymi zapasmi za repre. Je to klucovy hrac. A fanusikovia budu Raphu tiez radsej vidiet pripraveneho na MS, nez vyfľusnutého po priatelskych zapasoch v boji o nic. Ale sak to je len moj nazor, viem, ze je len september, ale vsetci dobre vieme a treneri najlepsie, ze kalendar je hrozostrasny. Kazdy takyto zapas znamena vyssie riziko zranenia a o hraca by malo byt lepsie postarane, specialne ked trener vie, ze bude musiet za par dni nastupit do ligoveho zapasu, lebo pre svoj klub je nepostradatelny.
Ja by som sa nečudoval, keby tréner nebol Carlo z Realu, že by sa naopak každý smial z toho, že hráči z Realu nie sú v repre a z Barcelony áno... že na to nemajú, ako kvalitatívne, tak kondične. Ale keďže je tréner repre bývalý tréner z Madridu, je povolanie hráča Barcelony na úkor hráčov z Madridu do reprezentácie vo výsledku škandál... Čo potom Španielsky tréner reprezentácie??? Hotový Madrista, lebo celá Barcelona hrala v reprezentácii
Prvý krát v histórii čítam že je škandál ak sa povola do repre hráč Barcelony a Realu nie... Vám už drbe z tej politiky, že hneď takto konspirujete ??
Taký tréner Španielska potom Barcelonu asi nenávidí či??
Všetci hráči RM reprezentujú z len hráči z Brazílie nie a konkrétne hraciyz ktorý úprimne nemajú nejakú oslnivú formu, v Tom sa asi všetci zhodneme, tak neviem prečo vám Vadí, že Raphina dostal príležitosť reprezentovať.
Skôr by malo vadiť, keď sa on Raphina do repre nedostane a Vincko a spol z RM áno
RonaldinhoFCB ty mas nejaky problem s citanim a porozumenim textu? Skus si precitat najprv text clanku, potom popremyslaj, ak nepomoze tak to zopakuj aj viackrat. Porovnavas dva uplne odlisne pripady.
BRAZILIA JE UZ KVALIFIKOVANA na majstrovstva sveta, takze ten zapas je pre nu len da sa povedat povinnost, dal by sa povazovat v tejto situacii za pripravny - koniec koncov, ked viaceri hraci dostali volno len Raphinha nie.
Zatial co SPANIELSKO zacalo pocas tejto repre pauzy hrat kvalifikaciu na majstrovstva sveta..
Ešte raz, Militao, Vincko a Rodrigo mi neprídu ako veľká strata pre braziliu v ich aktuálnej forme.. Pozvánku dostali lepší hráči a zrazu každému vadí že je to hráč Barcelony z lebo si neoddýchne. Veď to je na hlavu postavené.
Vinicius, ktory ma v poslednych 3 zapasoch hodnotenie 7.2, 8.4 a 8.1 (naposledy, ak nepocitam MS klubov, mal taketo hodnotenie v aprili) pricom v poslednych dvoch zapasoch ma statistiku 2 goly a jedna asistencia, je akoze hrac bez formy? Aha, no dobre teda
Či je to škandál alebo nie, je to do očí bijúca taktika bývalého trénera Realu, ako odstaviť (aspoň na čas) najväčší postrach pre Real. Už len aby sa nám Raphinha v tomto pre Brazíliu bezvýznamnom zápase zranil.
Možno sa Carlo bál, že sa Raphina urazí ak ho nepostaví v základe, tak ako sa urazil keď jeho syna neobjal maskot v Disneylande... Zase by sa písalo, Anceloti nechal cestovať Raphinu cez pol zemegule z aby sedel na lavičke, lebo nemá rád Barcelonu.. takže výsledok vašich uvach jež že pokiaľ Carlo nepovola hráča z RM, tak nech nepovola ani z Barcelony?? Akože fakt nechápem čo sa tu rieši. Balde, FdJ, Gavi majú problémy skrz repre, ale to nikomu nevadí. Rieši si zdravý Hráč Brazílie lebo hráči RM tam niesu...to je fraška
Prepáč, ale celý článok je postavený na vode. Proste keby Carlo povolal hráčov RM tak by sa vravelo že je to nefér lebo presadzuje hráčov RM, keď ich nepovola, je to tiež nefér, lebo budú mať viac voľna... celá diskusia o Tom je zbytočná
Madridský troll , len tvoje príspevky sú tu na stránke úplne zbytočné.Ty si mentálne aj ako si písal " fizicky " úplne mimo , nebolo by od veci skočiť na nejaký kurz slovenčiny.
Ale pritiahol tvoju pozornosť a komentár, takže až tak zbytočne to není...
Povesť teraz z ako hodnotis repre? Lebo ja mám pocit že Raphina hrá stále ok, zatiaľ čo oddýchnutý hráči RM až tak nie.
Čo zlé som napísal a ako tento škandál pomohol Realu a uškodil Barcelone???
Rafi ten zápas neodkráča.
Je to srdciar ako v Barce, tak aj v repre.
Na tak bezvýznamný zápas by mali byť povolaní náhradníci.
A keď šetrí hráčov Realu, je to o to vážnejšie.
Ide o princíp.
Rasto - přemýšlet bys měl hlavně ty, svět není tak primitivní, jak si představuješ.
Isli az do finale? Lebo tam boli hraci Chelsea a PSG a nevidim,zeby mali volno... Spajat volno v septembri s niecim,co bolo pred vyse dvoma mesiacmi je smiesne.
nevidel som ich na ihrisku.
Tréner repre povolal fizicky lepšie pripravených hráčov... jedným z nich je Raphina...a to ti vadí??
Keby nebol tréner Carlo, tak sa z toho tešíš, ale Carlo je z Madridu, tak konspirujes. Pochybujem že by tréner ako Carlo, oslaboval vlastnú reprezentáciu, aby si ublížil fanúšikom Barcelony.
Španieli povolali všetkých hráčov z Barcelony, to znamená, že sú proti Barcelone???
Taký tréner Španielska potom Barcelonu asi nenávidí či??
Všetci hráči RM reprezentujú z len hráči z Brazílie nie a konkrétne hraciyz ktorý úprimne nemajú nejakú oslnivú formu, v Tom sa asi všetci zhodneme, tak neviem prečo vám Vadí, že Raphina dostal príležitosť reprezentovať.
Skôr by malo vadiť, keď sa on Raphina do repre nedostane a Vincko a spol z RM áno
BRAZILIA JE UZ KVALIFIKOVANA na majstrovstva sveta, takze ten zapas je pre nu len da sa povedat povinnost, dal by sa povazovat v tejto situacii za pripravny - koniec koncov, ked viaceri hraci dostali volno len Raphinha nie.
Zatial co SPANIELSKO zacalo pocas tejto repre pauzy hrat kvalifikaciu na majstrovstva sveta..
Povesť teraz z ako hodnotis repre? Lebo ja mám pocit že Raphina hrá stále ok, zatiaľ čo oddýchnutý hráči RM až tak nie.
Čo zlé som napísal a ako tento škandál pomohol Realu a uškodil Barcelone???