Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-09-09 13:15:30
vyborne pravidla a este zakazat cez zapas kricat a tlieskat. prdnut len cez polcas. tieto uzasne napady treba aplikovat aj na sipky a postupne na vsetky sporty.
2025-09-09 14:14:53
Tvl La liga ne že se sama střílí do nohy,ona se chce sama oběsit..🙈🙈🙈 tvl to jsou pravidla přímo proti fanouškům,jinde jsou na chorea hrdi a propaguji je všude a tady zakazuji,Španělsko je fakt nemocný 🤮🤮
2025-09-09 17:51:26
Viem si predstaviť, ktoré náboženstvo a ktoré politické názory budú sankcionované. A ktoré nie. 😉
No ale to si musia Španieli vyriešiť vo voľbách.
2025-09-09 19:31:42
ako tuto by som sa necudoval strajku. a kludne by som sa k nim pridal. to akoze nemozem ist na dve piva pred zapasom??? to teraz si budu tí hore urcovat co mozem zakricat a co ne? kvoli par individuam z minulosti, teraz bude trpiet kazdy fanusik? to LaLiga fakt chce ist celkom doprdele? uz teraz su na bode mrazu, a po tomto uz mozu rovno zrusit celu ligu...
2025-09-09 19:36:48
ja sa nebudem cudovat, ked budu prazdne stadiony. kto ti pri tychto pravidlach bude chodit na zapas a este platit drahe vstupne? radsej si pustia futbal z domu, daju si k tomu fajne pivko a hotovo. casom sa proti tomu postavia kluby, lebo nebudu mat zisky a potom mozno cele vedenie Laligy spolu s Tebasom pojdu do prdele...
2025-09-10 14:06:44
Tak třeba v Polsku když jsem byl teď na legií wwa nedávno,tak tam jsou kontroly na chlast i fet zcela normalni . Je rozdíl dat si dvě tři piva a nebo byt totálně nality ze i vlastním fans děláš ostudu.