stale ta ista pesnicka. bolivia hra svoje zapasy na tomto stadione stale, treba to akceptovat. pamätam este ked ronaldo, romario tam pri ciare dychali kyslik..a netreba konspirovat, proste rafinha hral, vrati sa domov a v nedelu vecer bude pripraveny.
kamos to nie su konspiracie ,ale realita.
Tie dlhe lety,casovy posun a minutaz navyse,na druhej starne klud pokoj relax a treningovy proces s dostatkom spanku (zakald regeneracie).
Je to svinstvo od Carla a je uplne jasne,ze za tym su vazby na Real. To je politika "drobnych" krokov,kotre na konci sezony mozu dat sumar rozdielu aj 12-15 bodov v tabulke.
Ale prosimta s nadhladom...konspiracie na urovni Zem a Vek a inych vladnych mediach. Jake vazby na real prosimta? hral tam len Rapha sam v tom zapase a ziaden iny hrac na ihrisku z Brazilie tam nebol? Ak ano, tak hej, bola to sabotaz na Barcelonu. V inom pripade len kospirujes. Jednoducho ho povolal kedze idu MS a potreboval vyskusat. Myslim ze tych dvoch z Madridu pozna az az na to aby ich niekde skusal. Tak tam zahra Rashford v nedelu , no boze moj.
rominhov hlavny argument je, ze ked to tak funguje roky neni dovod to menit a stazovat sa. Ze je to uplne nahovno mu neprekaza:D neprekaza to len rominhovi a Bolivii:D
cule, treba sa tomu prisposobit. ja to neobhajujem, len konstatujem. a vzhladom k tomu, ze to funguje x rokov a tlak na zmenu bol enormny, vyplakavanie nepomoze. a ze anceloti chcel ustvat rafu, je konspiracia nie na urovni zem a vek, ale denniku n.
Rominho, ale to je taky argument jakkeby si prisiel za sefom, ze chces zvysit plat a on ti povedal, ze preco ti praca za minimalnu mzdu prekaza az teraz, ked to roky tak dobre fungovalo. Ked je nieco objektivne nahovno netreba sa tomu prisposobovat, ale pri kazdej moznej prilezitosti ziadat napravu a nech sa to pre mna za mna nazyva vyplakavanim. Suhlasim s tym, ze u Ancelottiho netreba hladat hned zly umysel. Som rad, ze Rapha aspon neodohral cely zapas, este radsej by som bol, keby tam vobec nemusel cestovat a vratil sa do Barci.
Rominho sorry, ale znies jak typicky volic fica. Pre take zmyslanie jak mas ty, je slovensko tam kde je. 14 rokov sa tu kradlo,kradne, tak asi je vsetko ok. Sak sme si uz zvykli ne?...Ale spet k futbalu. To ze anceloti nepovolal hracov madridu je jasne kazdemu. Nebud naivka, ze to zrobil len tak. Chcel aby mal Real mensiu vyhodu v tom, ze bude mat oddychnutych hracov, co my: obrana v haji, gavi, fdj zranení a teraz utok unaveny. Konspiracia? Mozno, ale dava to uplnu logiku. Ci ako on si nechcel vyskusat ako bude fungovat rapha s vinckom v jeho systeme? Kedze obaja hraju v kluboch povecsine LW..za dalsie sa tu obhajuje stadion. Jzs. To potom kazdy klub moze hrat na stadione ake malo rayo, lebo na normalnom vyhrat nevedia. Pekne to vystihuje statistika, ktoru dal kolega vyssie.
sylarko a ty zas volis PS. trepes 2/3. ja nic neobhajujem, citaj s porozumenim, len konstatujem fakt a pisem, ze sa treba prisposobit a nevyplakavat. lebo vec to nezmeni. rafa hral pol hodinu, to ho nezabije, aj ked v sialenych podmienkach. a ano, hraci realu zostali doma. to su fakty, len v tom nenachadzam umysel od ancelotiho poskodit barcu. to je cele.
keby rafa nechcel hrat, tak sa vyhovori..chcel hrat.
ja PS nevolim. slovensko nieje len SMER a PS(Cierna/Biela)...hovoris ze nebral hracov realu lebo ich pozna, ale nepozna ich suhru s ostatnymi. nevie ako bude fungovat rapha spolu s vinckom. povedz mi dovod preco im dal volno a raphovi nie? preco na bezvyznamnom zapase nedal sancu nahradnikom alebo mladym aby si ich skusil? to ze nechal hracov realu doma je jasne. dava to logiku. a ci to bol umysel alebo nie, to uz vie on sam. a je logicke, ze rapha bude chciet hrat, ked uz je povolany. hadam necakas, ze bude chciet sediet na lavicke ked uz tam cestoval taku dialku...
Solarko-Tarajko napadlo ta že nehrajú lebo boli na MS klubov? Žiadali aj odklad 1zapasu ani to im nebolo umožnené . Napadlo ta že keď by chcel Ancelotti ublizit tak nechá Raph hrat počas celého zápasu? Napadlo ta že napríklad Rodrygo nehrá teraz ani v Reale a špekuluje sa o jeho odchode a nehral základ v 3 zápasoch a ani nemá minutaz? Napadlo to že Vinicius tiež začal z lavičky v prvom zápase? Alebo to že tam nehrali len Hráči Barci ale za Brazíliu aj iný hráči ?to každý klub sa má sťažovať že jeho hráč hral?
Najlepšie na tom je že ak by hráčov Barci nepovolal tak tu polka hovorí jak za ti môže Real že Carlo im nenominuje hráča ,keď ho nominuje tak druha polka najde to že je problém že ho nominoval a Real má odpočinok a odpočíva Rodrygo či nehrá ani základ . Nevyhovies ani tak ani tak
skor ma fascinuje ze viniho a rodryga ani len nezobral na repre zraz a nechal ich oddychovať😀 pritom podla neho jeden je najlepsi hrac na svete a dalsi top 10.
keby ancelotti trenoval spanielov yamal s pedrim by hrali 97 minut aj proti san marinu za stavu 10:0
Tu sa zas porovnava neporovnavatelne. Spanielsko hra o postup na MS, Yamal musel nastupit lebo je klucovy a ide o vela, v jeho pripade sa mozme bavit max. o tom, preco ho nestiahol o par minut skor napr. po 1. polcase. Je to nieco ine, ako cestovat na "priatelsky" zapas do Bolivie a hrat tam hoc aj 30 min v takych podmienkach.
yamal hraval aj priatelske, ked nemusel, tak nezavadzaj. jasne, ze mal ist skor dole..mlady klenot, aby sa nezranil..naco ho tam vetral tak dlho? ake neporovnatelne, ked nas zarezava ancelotti, tak aj de la fuente.. tu sa predsa bavime o jasnom zamere carla, ci uz nie?
Rominho skus si osobne zahrat vo vyske 4000m zapas co i len 10minut a uvidis o com to je. Lebo obhajujes nieco co sa obhajit neda. Hralo spanielsko tie priatelske zapasy vo vyske 4000 metrov???!! NIE...to je diametralny rozdiel
boze.. zrovnavat turistiku, kde kazdy ide svojim tempom, ako behat 30m vkuse vo vyske 4000m+ a sprintovat v tom vzduchu a pri takych teplotach..ja zijem v tatrach, taze o turistike daco viem. sam zijem nejakych 1000m nad morom. ked idem do tatier aj ked to je len polovicnych 2000m a nie 4000, tak viem aky je tam vzduch. a hrat v tom podnebi futbal si predstavit neviem. plus ked hrac den na to musi cestovat este cez ocean nazad do spanielska...porovnavas jablka s hruskami..
sylarko ale asi pre každého hráča sú tie podmienky rovnaké nie? Takze vlastne Ancelotti nemal nominovať nikoho lebo potom fans každého klubu sa mohol sťažovať nie? Či mal hrat sám Carlo? 😁 veď tam nebol nominovaný len hráč Barci a nehral ani základ ,mali sa sťažovať tí čo hrali základ a ich fans?
Puding, tak to mas pravdu. co sa tyka hosti. ale pre domacich to bola urcite vyhoda. vid priklad co bol vyssie, ze ked zmenili podmienky, tak zrazu aj zacali ziskavat body. ja som povodne hlavne chcel reagovat na to ze preco tam neboli hraci Realu.
A čo to má s tým že pre hostí to je výhoda? My sa bavíme prečo nasadil Raphinhu na 30min .. to sa má každý fans každého klubu ohradzat prečo nasadil ich hráča a ešte k tomu do základu? Takze tým pádom mal Carlo hrat sám nie lebo nenasadí nikoho keďže sa budú všetci sťažovať ,ale následne keď bude iný zapas a nenominuje ich tak bude zase krik naopak že ignoruje hráčov Barci a nenominuje lebo Real?
Pre domacich je to vyhoda nie pre hosti. Mohol nominovat napr nahradnikov alebo mladych hracov. A stavim sa ze aj fanusikom inych klubov by vadilo, keby sa im tam zranil hrac zakladu. Taze tu nejde len o raphinu. A ano keby na tento zapas raphinu nenominoval vobec by mi to nevadilo. Keby ho nenominoval na MS to uz je druha vec..
Nejde o to či by im zo vadilo sle či by išli dávať take konšpirácie že ich hráča niekto povolal lebo je Madridista, Vdd povolal veľa hráčov čo mal hrat sám? Rodrygo nehrá základ ani v Reale a hrali MS klubov tak je možné že sám hráč požiadal o to aby nebol nominovaný . Raphinha by sa vedel vyhovoriť ak by chcel ale teraz hrat chce určite keď preberá dosť dôležitú rolu v Repre. A hovoríš hlúposť .nepovoľovať hráča na MS (keď to by ti vadilo) neni precedens keď hráča nepovolava bežne na iné zápasy? Či ostatný si majú chodiť na priateľské a Raphinha by mal LEN na MS? Trosku nezmysel nie?
O tom, ze ich nepovolal lebo je madrista sa aj tak nedozvieme, ale davalo by to logiku..to s MS klubov este viem pochopit. ale na druhu stranu Vini ma hrat len na MS?a asi sa nechapeme, ale mne by vadilo keby ho nepovolal na MS... rogrygo aj ked nehra v Reale tak v brazilii je daleko pred ostatnymi na "jeho" pozicii..
Nie nemá ani Vini hrat Len na MS to som nepovedal ,ALE pokial hral MS klubov tak asi potrebuje čas na regeneráciu aby sa predišlo zraneniu,je tak väčšie riziko než u Raphinhu,ďalej je možnosť že sám hráč požiadal o odpočinok čo mohol aj Raphinha.. keď je veľké riziko zranenia asi to nechce riskovať ani ten tréner keďže by potom hráča nemal ďalej. A utečite keď hral na MSklubov tak bolo väčšie riziko ako už Raphinhu nie? Logika
Ako rominho bude este obhajovat ancelotiho. To ze preco nevzal na zraz hracov realu je kazdemu jasne...ale sak hadam vyprasime valenciu aj bez toho. A bodaj by real prehral aj s jeho pomocou. By som sa mu potom vysmial do ksichtu...
Nedomyslaj si, neobhajujem, nie som volič Fica, ne porovnávam beh s turistikou. Iba som písal, ze viem aký je vzduch v 4000m. A tatry poznam takisto dobre. Obvynujes ma, ze kvôli mne je Slovensko tam kde je, podľa mňa kvôli takým ako si ty. Bez pokory, krvavé oči, urážanie..
Tie dlhe lety,casovy posun a minutaz navyse,na druhej starne klud pokoj relax a treningovy proces s dostatkom spanku (zakald regeneracie).
Je to svinstvo od Carla a je uplne jasne,ze za tym su vazby na Real. To je politika "drobnych" krokov,kotre na konci sezony mozu dat sumar rozdielu aj 12-15 bodov v tabulke.
Potom zmenila dejisko domácich zápasov na El Alto - štadión ležiaci v nadmorskej výške 4 150 m.n.m. 🏔️
Odvtedy doma udržala čisté konto 6-krát v 7 zápasoch, získala 14 bodov a zahrá si baráž o Majstrovstvá sveta. 😅🏆️
Zdroj: Futbalové správy
Dobry stadionik🤣🤣
keby rafa nechcel hrat, tak sa vyhovori..chcel hrat.
Najlepšie na tom je že ak by hráčov Barci nepovolal tak tu polka hovorí jak za ti môže Real že Carlo im nenominuje hráča ,keď ho nominuje tak druha polka najde to že je problém že ho nominoval a Real má odpočinok a odpočíva Rodrygo či nehrá ani základ . Nevyhovies ani tak ani tak
keby ancelotti trenoval spanielov yamal s pedrim by hrali 97 minut aj proti san marinu za stavu 10:0