De la Fuente musí byť dobrý chuj. To že vyhral titul na ME 2024 môže vďačiť najmä Luisovi Enriquemu ako bol team rozohraný. Inak ako tréner De la Fuenta sa mi vôbec nepáči. Videli sme ako spackali finále Ligy národov proti Portugalsku, keď hráči Barcelony sedeli na lavičke.... no comment.
Jasne, posledny Enriqueho zapas bezzube Spanielsko vypadlo s Marokom na MS a 10 hracov co tam nastupilo si uz pod DLF neskrtlo a odvtedy nevyhrali iba 3 z 29 sutaznych zapasov.
De la Feunte ma urcite zasluhy na ME24, ale ma aj zasluhy na tom, ze dal hrat extremne unaveneho mladeho Gaviho na zapas v ktorom neslo o nic a ten sa zranil na rok.
necudujem sa Flickovi, ze ho hneva, ze toto iste riskuje s najvacsim talentom sucasneho futbalu
Takze Gavi, DeJong, Balde, Yamal na zajtrajsok zraneni. To bude narocne. Inak real ma skvely start do sezony, ale pripomina vam tu niekoho Xabi Alonso? Neustale sa tam za ciarou rozculuje, gestikuluje komentuje, ako Xavi za starych cias:D
necudujem sa Flickovi, ze ho hneva, ze toto iste riskuje s najvacsim talentom sucasneho futbalu