Vysvetlí mi niekto, prečo je kapacita 27 000 divákov nedostatočná pre UEFA? Aj v tohtoročnej edícii LM je hneď niekoľko tímov, ktoré majú menšiu kapacitu.
Hrat na olymp. Stadione sa mi zda najrozumnejsie riesenie. Naviac kto vie ako to s PSG skonci a pokrstit novy stadion prvou prehrou by nebolo najlepsie myslim...
pretoze pre taketo najviac atraktivne zapasy ma UEFA specialne poziadavky ako rozdelenie fanusikov v sektoroch, evakuacne odchody, "zaplnene hladiska" v kazdej kamere, umiestnenia kamier atd atd... a tieto poziadavky by sme v prvej faze ktora ma 27 000 nesplnali vsetky a predpoklada sa ze v druhej faze to splnat budeme. To cislo 45 000 nie je ziadna hranica, len pocet ludi v nasej potrebnej druhej faze
hodil by sa casozberny clanok ohladom rekonstrukcie, ze co sa slubovalo, a co sa dodrzalo, lebo toto uz je moc. tolko krat slubovane a nedodrzane terminy ze ani Desperado by to takto nedokazal.
aspon keby povedali ze nestihame lebo toto a toto, ale oni slubuju a slubuju uz ani neviem ako dlho.
chapem, ze pri stavbach byvaju prestoje, a pod. ale my sme barcelona top klub, a projekty takeho vyznamu by sa mali zvladat lepsie
Každý deň iná verzia. Pravdu sa dozvieme až keď naozaj nastúpime na trávnik "zrekonštruovaného" Spotify Camp Nou.
Mimochodom. Televízia Realu Madrid chystá sťažnosť na FIFA alebo UEFA proti rozhodovaniu rozhodcov pri zápasoch Realu (že vraj ich rozhodcovia poškodzujú). Ale biele hovná aj včera zvíťazili len vďaka dvom penaltám. Tak neviem kto a koho počas zápasov Realu poškodzuje!!!
aspon keby povedali ze nestihame lebo toto a toto, ale oni slubuju a slubuju uz ani neviem ako dlho.
chapem, ze pri stavbach byvaju prestoje, a pod. ale my sme barcelona top klub, a projekty takeho vyznamu by sa mali zvladat lepsie
Mimochodom. Televízia Realu Madrid chystá sťažnosť na FIFA alebo UEFA proti rozhodovaniu rozhodcov pri zápasoch Realu (že vraj ich rozhodcovia poškodzujú). Ale biele hovná aj včera zvíťazili len vďaka dvom penaltám. Tak neviem kto a koho počas zápasov Realu poškodzuje!!!