Dobytek z Ovieda twl. Pedriho tam týpek pomalu zápasnicky sundá, do Koundého vletí loktem do krku a fanoušci v ochozech se ještě diví. Nemluvě o rozhodčím, který je totálně slepý
dnes sa nam tazko vytvarali nebezpecne situacie. chybal Lamine, ktory ked ma loptu na nohe uz je z toho nebezpecenstvo pre supera a ten sa dostava pod tlak.
dost sklamal Olmo od ktoreho by som na poste ofenzivneho zaloznika cakal ovela viac.
Oviedo predviedlo na novacika velmi dobry vykon
stiedajuci hraci strelili dokonaly gol
Podle mě ten zápas byl trapas. Ze začátku měli naši vysoký držení míče, ale gól ne a ne a ne. Tak ho dali oni nám, no ten brankář udělal opravdu šílenou kravinu. Myslím, že se zdiskreditoval. No druhý poločas naši vypotili nějaký góly, ale neuspokojilo mě to. Těmhle jsme měli nasypat 10:0. Nechápu, že Flick tam nechal Ferrana a poslal pryč Raphinhu. Lewandowskýho budeme potřebovat ještě i následující sezóny, Ferran ho zcela jistě nenahradí.
Jojo, brankář normálně zdiskreditovaný, fakt. Na tribunu a prodat, hned!
Teda někteří, co jsou schopni napsat za kravinu to se jen tak nevidí.
Udělal chybu. A ještě jich udělá. Od toho chyby jsou, je mladej, ponaučí se.
Momentálně Garcia chytá jako top brankář, tak hlavně ho po jedné chybě zdiskreditovat.
Rozum zůstává stát a diví se, co všechno máme za fanoušky.
Mrzí mě, že tě otočka z 1:0 na 1:3 neuspokojila. Příště snad vyhrajem 12:0 a alespoň pár gólů oceníš 😉
Tak, tak, na tejto stránke je veľa expertov, o ktorých nik nevie. Nediv sa stulda, ono je to tak, že v reálnom živote vie okolie, že je to magor, tak to sedí v diere. Ale na internete je to expert.
Všichni vy blbečci, co píšete o mě jako o magorovi, jste prostě až tak blbí, že máte IQ 0,00, který v životě nemůžou pochopit, že taky existuje trocha nadsázky a srandy, což normální lidi z normálního života taky normálně chápou. Je všeobecně známo, že fotbal kolem sebe koncentruje zarputilý fanatiky s rudýma počima, který jsou ochotný pro svůj fanatismus se pomlátit až do krve, viz fotbalový stadiony. No samozřejmě taky existují všechny přechodný formy od normálu až k tomu krvavýmu fanatismu. No a tyhle lidi se koncentrují taky na takových stránkách jako jsou tyto. --- Já sem chodím rád především proto, že tady jsou relativně podrobný zprávy o Barce, což je málokde. Ale nepotřebuji si tady číst duševní produkty skutečných magorů s krvavýma očima, kteří si z Barcy udělali modlu ukřižovaného Ježíše Krista. Chlapci, kteří jste na této úrovni, dejte se na box, na MMA apod., tam je terén pro vás, jenže jste očividně na to fyzicky slabí, tak se prostě produkujete na fotbale. Atd., atd., atd.
dost sklamal Olmo od ktoreho by som na poste ofenzivneho zaloznika cakal ovela viac.
Oviedo predviedlo na novacika velmi dobry vykon
stiedajuci hraci strelili dokonaly gol
Teda někteří, co jsou schopni napsat za kravinu to se jen tak nevidí.
Udělal chybu. A ještě jich udělá. Od toho chyby jsou, je mladej, ponaučí se.
Momentálně Garcia chytá jako top brankář, tak hlavně ho po jedné chybě zdiskreditovat.
Rozum zůstává stát a diví se, co všechno máme za fanoušky.
Mrzí mě, že tě otočka z 1:0 na 1:3 neuspokojila. Příště snad vyhrajem 12:0 a alespoň pár gólů oceníš 😉