Vůbec nechápu že stejně jako s Oviedem čekáme až nám dají gól a pak najednou začneme hrát na 100%. Nebylo by lepší tak začít zápas a udělat jednudušší průběh a né to zase muset zachraňovat ve druhém poločase?
Dro a Bardji ať určitě šancí dostávají, ale postupně a né najednou. Prvních 30 minut se hledali a hráli jsme bez pravý strany. Yamal a Olmo musí do hry, ale to jsem předpovídal už před zápasem
Zahrievali sme sa pomalicky, do prveho golu to bol skor profesorsky futbal. Prevaha jednoznacne na nasej strane, ale je vidiet ako nam tam velmi chyba ofenzivny zaloznik typu Fermina, ktory vbieha do sestnastky. Dro je dnes dobry v kombinacii a ma prehlad, ale do tej sestnastky proste musi vbiehat viac hracov ked tam posielame lopty z kridiel. Verim, ze dnes predbehneme real, na lavicke este cakaju Ferran, Olmo, Lamine.
keby som ja tak operoval ako Lewa dnes hral tak prezije 1 z mojich 2-3 pacientov. Dnes rozhodol zapas svojou hlavickou a tam by som skoncil, inak by to nebolo pekne slovne hodnotenie:D
jj tam bolo vidiet aky je rozdiel medzi dobrym hracom a rozdielovym hracom. Yamal minutu a pol na ihrisku a hned presiel cez obrancu s asistenciou na gol...Dufam, ze to Bardghji bude castejsie skusat driblingom cez obrancov, lebo ma na to.
Ta ptrvní půlka byla slabá, no taky hrála jen půlka týmu. S takovou marodkou mám strach, co bude s PSG. Krásný bylo, když pak přišel Yamal a ukázal, jaký je to skvost. Ještě Raphinha mi tam chyběl. Nějak začínám ztráct víru, že Rashford bude někdy velkou hvězdou, to ten Ferran bude možná lepší, těžko říct.
Ja by som sa opäť pristavil pri Araujovi.
Pozrite si video, gól na 0:1.
Prihrávka pred bránu, lopta letela krížom cez "päťku", čo je jasná úloha stopéra, zachytiť ju.
Opäť nebol na svojom mieste, opäť len mával rukami a signalizoval offside.
...dokola tie isté chyby...
A že pilier obranh.
Nikdy z neho nič nebude.
Dro a Bardji ať určitě šancí dostávají, ale postupně a né najednou. Prvních 30 minut se hledali a hráli jsme bez pravý strany. Yamal a Olmo musí do hry, ale to jsem předpovídal už před zápasem
Pozrite si video, gól na 0:1.
Prihrávka pred bránu, lopta letela krížom cez "päťku", čo je jasná úloha stopéra, zachytiť ju.
Opäť nebol na svojom mieste, opäť len mával rukami a signalizoval offside.
...dokola tie isté chyby...
A že pilier obranh.
Nikdy z neho nič nebude.