Nemôžem si pomôcť ale Marcus mi príde dosť drevený. Veľká rýchlosť pri ktorej už nevie dostatočne ovládať loptu, spracovanie slabé, prihrávky moc prutké a do zadu sa mu tiež veľmi nechce vracať. Snáď sa to ešte zlepší
No tak to si trafil. Ma velke problemy s individualnou technikou. Rovnako problém mu robi utocit ked nie je v pohybe. Straca sa a nevie co s tym. Bodobne to vidim u Bardiho, ktory tiez nevie co s loptou a ked uz to vie nevie ako to urobit... Ziadny Bardici 🙂
mne na nom vadi, ze hra moc na seba. ze ked sa mu uz podari dribling a spravi hraca, tak nepozera naokolo ako to moze vyuzit, nahrat na lepsie postaveneho spoluhraca, alebo odcentrovat, ale prilis casto uz ide len do strely. cize je to taky typ utocnika, ktory ked neskoruje, tak ma skor negativnu pridavnu hodnotu, ale ako vravis, mozno sa to zlepsi.
podla mna sa od prvych zapasov uz zlepsil dost.
Súhlasím s Lucyusom. Marcus je vždy rýchlejší ako lopta alebo asi lepšie by jeho výkon vyjadri ohodnotilo to, že jeho riešenie situácie predbieha jeho myseľ. V súbojoch 1 na 1 si nevie rady, loptu si takmer vždy predkopne veľmi ďaleko a potom je v koncoch. Zo svojou postavou nechápem že pri rohových kopoch nie je v pokutovom území ale on sám rohy zahráva. Bolo by dobre jeho rýchlosť využiť nečakanými pasmi medzi obrancov, pretože rýchlostne na neho väčšina obrancov v LL nemá.
Nemôžem si pomôcť, ale musím s tebou súhlasiť. Nie že by bol totálne drevo,ale sú to také malé chyby, ktoré by sa u takého hráča stavať nemali. Napr. Super si spracuje prihrávku a potom si tú loptu ,nepochopiteľne hodí strašne ďaleko a nie raz....inak snahu a strelu má dobrú.
Me spis mrzi, ze ho vic nevyuzivame do rychlosti. Snad za cely zapas jsem nevidel balon za obranu. Chapu, ze hrajeme jiny styl, ale ma tam dost nabehu a 2-3x za zapas to nekdo muze zkusit.
no arobi to iste ako v united :D hadze si loptu do obrancu :D neviem ci ste si to vsimli aj vyy ale vcsina utocnikov si hazde loptu od obrancu ale rashi zasadne do neho :D ale tak na to ze je u nas mesiac uz ma prinos takze si vysluzil moznost bojovat dalej o miesto. Zatial mam z neho viac pozitivne dojmy ako negativne. Ma strasne jedovky tu prvu mu vcera chitil pekne brankar .
Ja sa modlím, aby v dôležitom zápase, v ktorom nepremeníme také jasné gólovky ako včera i v minulosti, sa nám to nevypomstilo v čase, kedy to budeme najmenej potrebovať! A to môžu zvrátiť jedine hráči, ktorí sa k tomu postavia chlapsky.
Síce som pozeral zápas zo záznamu, a musel som občas pretáčať, ale podľa mňa Martin odohral včera parádny zápas, chlapec urobil veľký skok, aspoň včera tak pôsobil. Len aby Balde ku koncu sezóny nesedel na lavke..
podla mna sa od prvych zapasov uz zlepsil dost.