Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Rasto Premium
2025-10-02 06:18:52
Yamal mal uľahčenú úlohu po žltej karte Mendésa a v tej chvíli sa vytratil z ihriska. Vôbec túto situáciu nevyužil.
2025-10-02 06:42:49
Kounde bol solidny, garcia bol solidny cubarsi tiez a martin tiez…tak ja sa pytam preco potom sa pariz ocitol v tolkych sanciach?vsak ti mladi moyulu a mbaye si robili co chceli…este aj nuno mendes kolkokrat sa ocitol v nasej obrannej tretine…solidny bol jedine tak garcia ostatni tam okrem 1-2 zableskov nepredviedli absolutne nic…vrchol bol jak cubarsi pred ich druhym golom napadal niekde na ich polke v 90.minute…nechapem z jakeho dovodu a potom vzadu chybal…s tako obranou nemame sancu na titul v LM
2025-10-02 07:54:07
Ja iba nechápem, mame jedného z najrýchlejších hráčov na svete a to je Rashy prečo preboha mu nedávajú lopty do nábehu za obranu presne ako kedysi keď hral Henry v Barcelone alebo podobne ako to robí Real na Mbapeho. Ešte som nevidel ani jednu takú prihrávku kde by šiel sám na brankára a využil rýchlosť a pritom je to jeho najsilnejšia zbraň, tak hrával aj v Manchester... Ak si toho všimnem ja ako amatér prečo nie oni?
2025-10-02 08:20:32
Podľa tohto slovného hodnotenia usudzujem, že som asi pozeral iný zápas ...PSG boli proste včera lepší tím.
2025-10-02 09:06:44
Brutalna praca ocomposa v psg . To je vidiet aky team pre enriqueho vybudoval . Tam nastupi hrac , ktoreho ludia ani nepoznaju a zahra paradne . Mladych a perspektivnych hracov kt.majaju a urcite neberu plat ako lewa . Psg bez 5 hracov zo zakladu a ani si clovek nevsimol a to je sila . A pedri par dni dozadu spominal ako sa priprava a kondicka zmenila a zlepsila ,ale vcera bolo vidiet , ze sme este velmi pozadu . Na LM to tento rok opat nie je , jedine so stastim . Ale stale mame dost hracov co potrebujeme vymenit aby sme opat hrali futbal ako napr psg
leonidas129 Premium
2025-10-02 11:17:32
im chybala takmer cela zakladna zostava v zalohe a utoku. ale ktotil by som tu negativitu. prehrali sme zapas v skupine so silnym timom. nekonci sa tymto sezona v lige majstrov. mozno dobre ze prehra prisla teraz. mame priesor sa zlepsovat a opravovat chyby