Kounde bol solidny, garcia bol solidny cubarsi tiez a martin tiez…tak ja sa pytam preco potom sa pariz ocitol v tolkych sanciach?vsak ti mladi moyulu a mbaye si robili co chceli…este aj nuno mendes kolkokrat sa ocitol v nasej obrannej tretine…solidny bol jedine tak garcia ostatni tam okrem 1-2 zableskov nepredviedli absolutne nic…vrchol bol jak cubarsi pred ich druhym golom napadal niekde na ich polke v 90.minute…nechapem z jakeho dovodu a potom vzadu chybal…s tako obranou nemame sancu na titul v LM
A tiez yamal mal na zaciatku tu solo akciu a potom 2 prihravky pekne potom uz absolutne nic a v druhom polcase na ihrisku ho nebolo ani vidno, najlepsi z utoku nol rashford skoda ze ho flick stiahol a aj pedriho to ide na jeho vrub..striedania mu vobec nevysli
Eric bol náš naj hráč, Pedrimu včera tiež nešlo až tak ako zvyčajne, celému mužstvu to včera nejako nevyšlo a áno ja súhlasím že Martin a Eric hrali veľmi solídne a aj Rash
Pedri mal pri striedaní niečo cez 11km nabehaných tak na čij vrub to ide?...či sa nám na niekto nasere alebo nie už minulu sezónu som písal že Olmo je nám na prd...zranený potom trošku záblesk potom nič a potom zas zraneny
Ja iba nechápem, mame jedného z najrýchlejších hráčov na svete a to je Rashy prečo preboha mu nedávajú lopty do nábehu za obranu presne ako kedysi keď hral Henry v Barcelone alebo podobne ako to robí Real na Mbapeho. Ešte som nevidel ani jednu takú prihrávku kde by šiel sám na brankára a využil rýchlosť a pritom je to jeho najsilnejšia zbraň, tak hrával aj v Manchester... Ak si toho všimnem ja ako amatér prečo nie oni?
Radsej ho vystriedat ked ma jeden z naj zapasov za roky a nechat utok na jednom hracovi. Potom dat dole pedriho aby odisla aj zaloha a nakoniec este sa zrani vo forme hrajuci garcia..jasne ze sme prehrali .bohuzial
Brutalna praca ocomposa v psg . To je vidiet aky team pre enriqueho vybudoval . Tam nastupi hrac , ktoreho ludia ani nepoznaju a zahra paradne . Mladych a perspektivnych hracov kt.majaju a urcite neberu plat ako lewa . Psg bez 5 hracov zo zakladu a ani si clovek nevsimol a to je sila . A pedri par dni dozadu spominal ako sa priprava a kondicka zmenila a zlepsila ,ale vcera bolo vidiet , ze sme este velmi pozadu . Na LM to tento rok opat nie je , jedine so stastim . Ale stale mame dost hracov co potrebujeme vymenit aby sme opat hrali futbal ako napr psg
No ten Fermin az tak nechybal,ale by som chcel upozornit na Koundeho,oproti vlanajsej sezone je najmenej o tretinu slabsi co sa tyka jeho vykonov a ten 17rocny chlepec si robil s nim,ako zo zaciatocnikom. Podla mna,cca-od 25min sme boli slabsi tim, aj ked sme mali sem tam lepsie zablesky.
brankar chybal urcite najmenej zo vsetkeho...Wojto vcera pekne podrzal niektore zakroky, tie goly neviem popravde ci boli chytatelne, jedine ze by odhadol na nahodu spravnu stranu...hlavne chybal Rapha, ktory by hral namiesto Yamala a pomohol Koundemu vzadu s tymi sprintermi na jeho strane..ale hej, Kounde slabotka, ten mal kolotoc za dvoch
Pozor na ty velké soudy, že to letos na LM opět není(ačkoliv s dodatkem, že jedině se štěstím). Fotbal je nevyzpytatelný. Teď vypadá dobře například Bayern a formu chytlo u nás Atl. Madrid atd, ale to se celé může rychle otočit. Máme tým na to porazit PSG i v nejsilnější sestavě, jen měli teď lepší momentum. Hlavně zásadní bude forma+ absence u turnajového systému jako je LM případně v Domácím poháru až na Jaře..
Suhlasim so Sekym, je skoro iste, ze forma u vacsiny timov sa v druhej polovici sezony zmeni / otoci:D malokto si drzi konzistenciu. V lige vyhrava ten, kto zbiera body aj pri poklese formy, v LM je tam realne asi 6-7 vyrovnanych timov (Barca, PSG, real, Arsenal, Lpool, Bayern, Man City), ktore su schopne vyhrat LM a bude to o detailoch. Inak musim povedat, ze timy ako Arsenal, ManCity a teraz uz aj real pod Xabim hraju na moj vkus az moc strojene, PSG ma podobnu iskru ako Barca kedy je schopne udriet z nicoho a aj jednodtlivci casto skusaju nieco originalne. Na druhej strane u timov ako PSG, Arsenal, Lpool ma clovek fakt pocit, ze za nich moze hrat absolutne ktokolvek a udrzi si to svoju vysoku laťku, u Barci vypadne niekto z klucovych ako Lamine / Pedri / Raphinha / Kounde a nechcem povedat, ze to mozeme zabalit, ale vacsinou to ma vplyv na hru celeho timu.
no sak ja to nemyslim zle , ano mozme vyhrat o detaily , ze tie detaily / stasticko sa prikloni na nasu stranu . Ale nemyslim si , ze tam je tolko hracov co si to pojdu odbojovat alebo kvalitou na to budu mat . A nehovorim ani ze mame vsetko hnoj , mame aj top hracov ale potrebuju este nejake detaily zlepsit alebo dozriet .. ale to je len moj nazor proste nejdem do sezony tak ze tento rok bude treble (aj ked moze byt ) ale tesim sa na kazdy zapas na vacsinu hracov
Jop hezky si to vysvětlil. Ono i já byl podle mě ovlivněn tím přehnaným skepticismem co se tady valil, jak kdyby nám dalo PSG debakl.. Přitom a o tom jsem přesvědčen, dat Ferran gól(furt mi přijde v šancích splašený mimochodem)a být to 2:0, tak u nás euforie a sebejistota vystřelila naopak nejistota u soupeře a celé by to vypadslo úplně jinak a tak to prostě u relativně vyrovnaných soupeřů bývá, že rozhodují přesně podobné okamžiky, jak bude ráz zápasu vypadat.
ne len v sancich .aj na lopte . A ked utok tvori feran + lewa to je o 2 menej. Anooo vedia dat gol , ale do kombinacie prihrat si obaja slabota proste..ale toto je uz dlho. Xaviho odpalili prave nevyuzite sance lewu a raphinhu v jeho poslednej sezone ... a este jeden maly detail , mendes , spravil xy faulov a skoncil len so zltou , hrac zapasu ktory nrmal dohrat.. to iste aj minuly rok s interom . Potom pride casado spravi prvy faul este aj na superovej polovickr a dostane zltu ..to je proste na facku stolickou..mne osobne sa tato rugby hra proste nelubi. Hrac si nevsima vobec loptu , ani nejde ze telom, proste rukami odsacuje a okopava a proste nic ,spravi to 10x so zltou kartou a nic . To proste je pre mna uplny hnoj :D
A aj to je detail ktory by som ja spomenul (ako xavi) ale to by som bol za placka co sa vyhovara..ale radsej by som vypichol tento moment ako to ze sme neni v nicom na podobnej urovni ako psg :D ale za to sa tu flickovi tlieskalo :D
im chybala takmer cela zakladna zostava v zalohe a utoku. ale ktotil by som tu negativitu. prehrali sme zapas v skupine so silnym timom. nekonci sa tymto sezona v lige majstrov. mozno dobre ze prehra prisla teraz. mame priesor sa zlepsovat a opravovat chyby
Jak v zalohe?sak ruiz aj vitinha su stale zaklad cize im chybal zo zalohy jeden hrac…zas nerobte z toho neviem co ze im kolko chybalo hracov a nam nechybali doleziti hraci?to je jedno kolko hracov im chybalo aj ked ich dokazali nahradit mladickovia ktory dostali prednost pred kang inom ci ramosom…
A aj to je detail ktory by som ja spomenul (ako xavi) ale to by som bol za placka co sa vyhovara..ale radsej by som vypichol tento moment ako to ze sme neni v nicom na podobnej urovni ako psg :D ale za to sa tu flickovi tlieskalo :D