Som rád že táto prehra prišla a prišla v tejto fáze sezóny. Z niektorých vyjadrení mám pocit že sa chalani cítia veľmi sebavedomo, niekedy až príliš a takáto malá facka ich môže len nakopnúť. Dokopy o nič nešlo, dôležitý je postup do vyraďovacej fázy a tam sa začína nová súťaž a je jedno z ktorého miesta sa postupuje - viď PSG minulý rok. Inak si zápasy Barcy užívam ako dávno nie, aj ten včerajší :) Keď si spomeniem na zápasy pod Setienom, Valverdem... to bola uspávanka
Ardit - nevzpomínáš si na bývalého trenéra, který většinou vše házel na rozhodčí nebo špatný trávník? Konečně má někdo koule a řekne to, jak to je, bez výmluv. A to taky mohl mluvit o rozhodčím, ale neudělal to
mne sa pacilo aj to ked povedal co sa mu nelubilo na rozhodcoch. S niekym som sa tu bavil o detailoch . Aj tu mozme povedat ze mendes (hrac zapasu) mohol kludne dostst cervenu kartu . Nemoze jeden hrac spravit xy faulov bez karty a stale prerusovat, pre mna osobne to je hnoj futbal a iba sa v tom pokracuje lebo vsetci musia drzat huby inak je pokuta a placko :D ale tento detail keby bol na nasej strane tak urcite ten zapas neprehrame . Potom pride casado a hned dostane zltu . To co je za bulshit ? To je akoze ok ?
A to mi je jedno ze sme prehrali
To tiez ovplyvnilo hru . Ako aj to ze olmo nedal sancu alebo ze feran netukol rashovi . A mnoho dalsich , ale tieto budem riesit inak nie na tlacovke . Je teda ok povedat ze nie sme na urovni psg ? :D keby sa na to chcem pozerat negativne a na xaviho pozitivne tak ako ty pozeras na flicka a xaviho presne opacne tak poviem ze flick zhodil muzstvo a xavi len chranil hracov (aj ked ho niektori odpalili ) a ukazoval na detaily ktore jeho hraci nemohli ovplyvnit
Shodil družstvo? Nekdy je negativni kritika lepsi, nez jen chvalit a tady krome 20 min nebylo co chvalit. Takze si spis myslim, ze na to naopak kouka realisticky
Toto uz nie je taky rozdiel ako pred 2-3 rokmi, ked nas najlepsie europske timy jednoducho prevalcovali. Ano boli o trochu lepsi a tlacili vacsinu zapasu, ale keby p
hrava takmer 11 identickych hracov, kazde 4 dni, kdezto ine timy maju kvalitnu lavicku a mozu prestriedat hociktory post. Tu ak fyzicky odchadza Pedri, Yamal alebo Rashford tak tam nema kto kvalitou zastupit. Vypadok financii proste nezakryjes. Mozes mat len stastie, ze ta obchadzaju zranenia ako min rok, ale nato sa neda spoliehat. Flick chcel sirku kadra, ale okrem Rashiho mu nikoho nedoniesli a este odisiel najskusenejsi hrac bez adekvatnej nahrady..ak bude sirka kadra dostatocna tak verim, ze Flick s nimi vyhra vsetko.
Ale im chybalo 5 hracov zo zakladu na to nezabudajme . Treba sa na to pozret realisticky proste tu kvalitu spojenu s dravostou nemame na takej urovni . Trener vystrieda najlepsie hrajucich hracov a asi cakali ze yamal neco vykuzli ale vykuzlil hakimi :D lebo ako kto mal podrzat loptu okrem yamala ked siel dole rash a pedri ? Feran? Lewa ? Casado ci bernal?
Tak potom je to trapna vyhovorka a neber to v zlom nechcem ta urazat ale ...kazdy zapas co sme vyhrali v lalige mozme povedat zas opacne ... proste zbytocny drist
Pevne dufam, ze tato facka bude mat pozitivne dosledky pre tim.
Flick je vyborny trener, ale Enrique je trenersky mag a moze sa od neho v mnohom poucit.
Dalsie zistenia, ktore zapas priniesol a boli rozdielove:
Sirka a kvalita lavicky, kondicia muzstva, rychlost kombinacnych akcii, intenzita a nasadenie, efektivita v zakonceni /Olmo!!!/.
Na zaver: Barcelona ma svojho Pedriho, PSG Vitinhu. Vitinha dokazal ubehat cely zapas, Pedri nie. Po jeho odchode to bolo uz len trapenie.
A netreba zabudnut , ze psg chybala polka zakladu . Ale mladi chlapci kt.ani poriadne nepozname zahrali paradne. Tu vidiet pracu ocomposa , ten si vie vyprofilovat hracov .
Enrique je skvelý tréner, ale nezabúdaj, že v PSG sú peniažky na kohokoľvek kto mu do systému bude pasovať.. myslíš si, že Flick trénerský mág nie je? Je. Lenže klub mu finančne nevie poskytnúť toľko ako Enriquemu v PSG. Čiže Flick musí pracovať s tým čo má a snažiť sa posúvať hráčov na inú úroveň, zatiaľ čo Enrique už hráčov na úrovni si môžem kúpiť a doladiť do systému :)
So vsetkym suhlasim, len nerozumiem kM sa vytrTila nasa istota, odhodlanie, tuzba bojkvnost.... Jefnoducho neslo to v druhom polčase uz vobec. Olmo ? No obrovska skoda rovnako Tores to posral paradne, mal tam uplne volneho Rasforda. Myslim ze tieto dve nevyuzite sance nas polozili uplne
Tento zápas nám nastavil zrkadlo...dúfam, že to aspoň povedie k lepšiemu a poučia sa...najviac ma ale mrzí, že tak ako s Internom tak aj teraz s PSG sme dostali zbytočný gól v posledných minútach...to by si mohli ustrážiť ...
No to ide na trenera podla mna . Stiahol naj utocnika aj zaloznika . Kto tam mal podrzat loptu ? Ak bol plan nechat sa totalne zatlacit tak to flickovi vyslo , ak chces vyhrat tak totalny fail z jeho strany
Pokial hrac uz evidentne len taha nohy za sebou, trener nema na vyber a musi striedat.
Zlou spravou je ze Flick nema adekvatnu nahradu, naopak Enrique plnu lavicku.
Bohuzial ani Lewa, ani Casado, ani Bernal nepriniesli ziadne ozivenie ani kvalitu.
Napriek vsetkemu si trufam povedat, ze s Garciom v brane a s Raphom namiesto Olma by sa prehra nekonala.
a mne budu ludia na inom fore pisat, ze barca ma kvalitnejsiu lavicku jak PSG a ze im chybalo 5 hracov zakladu a nam "len" raphina....haterom nevysvetlis
PSG chýbala polka kádra? Aj nám chýbal Rapha ,Fermín. Podľa mňa sa hra parížanov preceňuje. Nebol ro žiadny super výkon z ríše snov. Prvých 30 min.nikde neboli.Skôr by som tú prehru pripísal ,že sme mali slabší deň. Tým nechcem znevažovať PSG.
A to mi je jedno ze sme prehrali
hrava takmer 11 identickych hracov, kazde 4 dni, kdezto ine timy maju kvalitnu lavicku a mozu prestriedat hociktory post. Tu ak fyzicky odchadza Pedri, Yamal alebo Rashford tak tam nema kto kvalitou zastupit. Vypadok financii proste nezakryjes. Mozes mat len stastie, ze ta obchadzaju zranenia ako min rok, ale nato sa neda spoliehat. Flick chcel sirku kadra, ale okrem Rashiho mu nikoho nedoniesli a este odisiel najskusenejsi hrac bez adekvatnej nahrady..ak bude sirka kadra dostatocna tak verim, ze Flick s nimi vyhra vsetko.
Flick je vyborny trener, ale Enrique je trenersky mag a moze sa od neho v mnohom poucit.
Dalsie zistenia, ktore zapas priniesol a boli rozdielove:
Sirka a kvalita lavicky, kondicia muzstva, rychlost kombinacnych akcii, intenzita a nasadenie, efektivita v zakonceni /Olmo!!!/.
Na zaver: Barcelona ma svojho Pedriho, PSG Vitinhu. Vitinha dokazal ubehat cely zapas, Pedri nie. Po jeho odchode to bolo uz len trapenie.
Zlou spravou je ze Flick nema adekvatnu nahradu, naopak Enrique plnu lavicku.
Bohuzial ani Lewa, ani Casado, ani Bernal nepriniesli ziadne ozivenie ani kvalitu.
Napriek vsetkemu si trufam povedat, ze s Garciom v brane a s Raphom namiesto Olma by sa prehra nekonala.