Inak, Sanchez asi nie je veľmi sentimentalný, že? Trochu viac úcty by sa patrilo. Za mňa 👎🏻 a veľmi by ma potešilo, keby sme aspoň vyrovnali, nech sa čo najtrápnejšie cíti(a).
ponukova cinnost je katastrofalna. utocime a kazdy stoji a caka, nikto sa neponukne. v tomto chybaju nase kridla lebo Lamine a Raphinha su stale k dispozicii
A v com presne sme s nimi mali dnes remizovat? V akom ukazovateli? Mali sme viac rohovych kopov :) to neni hejt, proste takyto vykon nestaci a musia to vidiet aj hraci, po dnesku velmi malo pozitiv, Sevilla je narocne ihrisko, hraci aj fanusikovia boli nabudeni, nestaci odohrat jeden polcas. Ked v tom mam vidiet nieco pozitivne tak to, ze takato herna a vysledkova prisla teraz a nie v 2. polke sezony ked sa rozhoduje. Snad nebude trvat dlho.
Úplne. No my si za to môžeme. Už dávno sme mali ma tri góly. A oni so šťastím dajú tretí gól. Boli lepší v prvom polčase. My sme boli lepší v druhom. A budem sa špeciálne tešiť na odvetu!
Ja ? To teda som , sledujem kazdy zapas a fandim im . Ja sa len tu bavim na komentoch a tiez teda pridavam hlody :D ale nezabudnem ked takto prehrala barca zapas za xaviho ( a to nas ani tak herne neznicili len sme nedavali ciste sance a potom nejaky sunt dostali) tak sa tu xavi hned vyhadzoval...ale flick je tu chraneny neuveritelne .. aj tu si ludia vsimli ze obranna dvojica cubarsi+ araujo nefunguje idealne , to len taky mini priklad . Ale aj ked flicka nemusim, chcem aby vyhravali a fandim im
uff tak minulu sezonu sme vyhrali v spanielsku vsetko finale LM nam uslo len o vlasok.
tieto dva prehry nie su ziadna tragedia. sme sa realom dva body, a LM je tiez len na zaciatku.
Xavi sa ani nahodou nevyhadzoval po nejakej nahodnej prehre. (btw ja som nebol medzi tymi, ktori ho tu vyhadzovali) tim bol v krize z ktorej by sa pod nim uz velmi tazko dostaval a Flick ho za kratky zas vytiahol na velmi dobru uroven
Takto, je to v prdeli, ale zvacsa sme boli nestastni, ze bude repre pauza a po nej sa dobabreme, tu nam skor moze pomoct. Radsej byt v srackach v oktobri, ako v aprili. Treba verit a fandit. Visca el Barca.
De Jong ma v žiadnom zápase nepresvedčil, nemá futbalový rozum, točí sa z loptou ako koza na moste a potov vedie vedie loptu do najväčšej skrumáže. No, Tores dnes hral?
co uz. dnes citelne chybali kridla, ktore by odlahcili zalohe a podrzali loptu. Ferran to absolutne nevie. Olma na to, ze hra ofenzivneho zaloznika, ktory by si by mal ziarit, vymyslat golove akcie atd. vidno az privelmi malo.
nemozem opat opomenut to nechutne zdrziavanie hry - rakovinu la ligy.
zakopavanie lopty, polminutove vykopy, neustale fauly, a dnes sa k tomu pridal novy prvok - postavenie sa pred hraca, ktory ide zahravat priamy kop a rozhodca toto vsetko uplne ignoruje.
v PL v prvom kole dubravka mal loptu viac nez 8 sekund, super dostal roh, a uz to nikto robit nebude.
repre pauza padne urcite vhod, snad sa Lamine a Raphinha a dalsi vratia cim skor a ideme dalej.
jj uplny suhlas co sa tyka rozhodcov. Podla mna na nas padla strasna deka po tom zapase s PSG. Ked si myslis, ze si najlepsi na svete a super ta porazi doma s beckovym utokom sposobom, ze sa cely druhy polcas ani nedostanes k lopte..cim skor ziskame spat sebavedomie tym lepsie. repre pauza idealna.
tieto dva prehry nie su ziadna tragedia. sme sa realom dva body, a LM je tiez len na zaciatku.
Xavi sa ani nahodou nevyhadzoval po nejakej nahodnej prehre. (btw ja som nebol medzi tymi, ktori ho tu vyhadzovali) tim bol v krize z ktorej by sa pod nim uz velmi tazko dostaval a Flick ho za kratky zas vytiahol na velmi dobru uroven
nedráždi prívržencov kultu svedkov svätého FDJ :))
nemozem opat opomenut to nechutne zdrziavanie hry - rakovinu la ligy.
zakopavanie lopty, polminutove vykopy, neustale fauly, a dnes sa k tomu pridal novy prvok - postavenie sa pred hraca, ktory ide zahravat priamy kop a rozhodca toto vsetko uplne ignoruje.
v PL v prvom kole dubravka mal loptu viac nez 8 sekund, super dostal roh, a uz to nikto robit nebude.
repre pauza padne urcite vhod, snad sa Lamine a Raphinha a dalsi vratia cim skor a ideme dalej.