Tak Eric bol o triedu lepsi ako Araujo. Cubarsi potrebuje vedla seba vodcu.
Olmo bol upne mimo a to, ze Lewa ma zle hodnotenie je logicke. Nedal penaltu a nemal inak ziadnu loptu.
Najhorai hrac? Araujo a potom Olmo
Bardghji nevytvoril sance, tim vytvoril sance jemu, a namiesto toho, aby nahral do obrovskych sanci spoluhracom, obidva sance spalil. neviem ci si mysli, ze je Ronaldo fenomeno, alebo je len neskuseny, ale mal to zahrat lepsie
jj, ale jednoznacne priniesol ozivenie a zacali sme si vytvarat aspon nejake sance, urcite dobre striedanie, aj ked to mal vyhodnotit lepsie...Araujo dost veci posral a jeho reakcie po penalte nekomentujem, ale 1-2 goly zastavil, parkrat vyviezol loptu hore snazil sa byt aktivnejsi. U lewyho sme si tak nejak zvykli, ze ked nedostane dobru prihravku a priestor na zakoncenie tak je marny, lebo pressing, kombinacna hra a podrzanie lopty 0 bodov. Za mna najhorsi hraci na ihrisku Frenkie a Olmo. Vzhladom na ich schopnosti boli dnes neviditelni, obaja na klucovych poziciach a neboli schopni prevziat zodpovednost za nic ani sa prakticky dostat do zapasu, ziadny vyhrany suboj, zle postavenie, smerom dopredu nic kreativne, ziadna strela na branu ani klucova prihravka.
suhlasim so vsetkym co si napisal. len som frustrovany, ze tam nenahraval lebo keby ano, tak mohlo byt to striedanie aj efektivne a vyrovnavali by sme na 2:2. a dvakrat spravil to iste
Dobre takze si si nasiel obet..bardghji vlastne moze za to ako skoncil zapas a jemu tim vypracoval akcie on s tym nema nic on sa tam len tak motal a tim mu vypracoval akcie🤣🤣
Zrovna Roonyho by som za prehru nevynil. Odohral za Barcu zopár minút, je mladý, musí sa trošku oťukať. Všetko urobil dobre, okrem koncovky. Verím, že aj to zakončenie časom príde.
Roni957 netrep. ukaz mi kde pisem, ze on moze za prehru? samozreme som to nemohol nikde napisat, lebo si to ani nemyslim.
v clanku sa pise, ze vytvoril dve velke sance, ja som napisal, ze to boli timove akcie, ktore u neho skonicili, a mal tam nahravat.
nijaka obet, ale normalna kritika bez nadavania a nezmyslov. to je vsetko
Araujo opäť potopil Barcu.
Ano, všetci hrali zle, ale 2:0 hneď v polovici 1.polčasu je jeho práca. Hlavne že Christensen sedel na lavičke. V tomto nechápem Flicka
Pre mňa nepochopiteľné postaviť Ferrana ako kridelnika. Ferran na hrot, Ronny na krídlo a Lewa z lavičky ako žolik. Hansi skúša a skúša až to dnes prekombinoval. Ročný aj Balde priniesli oživenie.Verím, že keby Lewa dal penaltu, tak ten zápas vyhráme.
Olmo bol upne mimo a to, ze Lewa ma zle hodnotenie je logicke. Nedal penaltu a nemal inak ziadnu loptu.
Najhorai hrac? Araujo a potom Olmo
Ale ukazuje sa. Je talent
v clanku sa pise, ze vytvoril dve velke sance, ja som napisal, ze to boli timove akcie, ktore u neho skonicili, a mal tam nahravat.
nijaka obet, ale normalna kritika bez nadavania a nezmyslov. to je vsetko
Ano, všetci hrali zle, ale 2:0 hneď v polovici 1.polčasu je jeho práca. Hlavne že Christensen sedel na lavičke. V tomto nechápem Flicka