Podľa mňa to je úplná hlúposť. Viem že v tom hrajú veľkú mieru peniaze, ale vzhľadom na čas začiatku zápasu a hlavne s ohľadom fanúšikov a permanentkárov je to neseriózny postup voči nim. Mnoho fanúšikov, ktorí sa chystali na tento zápas (ak by sa hral v Španielsku) budú poriadne nasratí, pretože si určite nebudú môcť dovoliť kvôli jednému zápasu letieť do USA. Aj vzhľadom na fanúšikov v Európe, ktorí Barcu sledujú každý zápas (tak ako ja) je začiatok o 22:00 španielskeho času teda u nás bude 23:00 hod. Je to absolútna hlúposť, ak si uvedomíme, že koniec zápasu bude niekedy okolo 01:00 ráno.
suhlasim a este by som pridal, ze sa tym narusa regulernost a intergrita ligy, kde kazdy tim hra 19 zapasov von a 19 doma.
Real si potom moze povedat, tak vy ste si vybavili vonkajsi zapas na neutralnej pode, tak my si vybavime tri take zapasy v arabii, tri v azii a tri v amerike
fakt nechapem ako si niekto moze mysliet, ze toto je dobry napad
Real si potom moze povedat, tak vy ste si vybavili vonkajsi zapas na neutralnej pode, tak my si vybavime tri take zapasy v arabii, tri v azii a tri v amerike
fakt nechapem ako si niekto moze mysliet, ze toto je dobry napad