Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-10-13 09:50:47
Clovek by cakal, ze sa poucili. A tym myslim jak PSG tak Barcu.

Individuality tituly nevyhravaju co sa ukazalo v Parizi ked tam mali Neymara, Mbappeho a Lea. Zazracne vyhrali vsetko ked vsetci tito odisli a hrali ako team.

Ak ho chcu za 300 kupit, smelo do toho. Barca sa snad poucila aby nepanikarila a peniaze nerozhodila do kosa. Prezili sme odchod Neya, Lea, prezijeme aj Lamineho.

Samozrejme, dobry test ukazky Yamalovho charakteru. Tak ci onak, som v klude
2025-10-13 10:25:02
Ja az tak v klude nie som. Yamal je zranitelnejsi,nez si myslime a najme v jeho veku. Uz nabral smer ,ktory sa mi velmi nepaci,od oslavy narodenin,po randenie s 25r spevackou,ktora ak by nebola popularna,asi o nu nezakopne. Je starsia o 7 rokov a siaha mu tak po pas,co sa vysky tyka. Nevravim,ze musi byt zla,ale jemu by prospela skor priatelka uplne ineho charakteru a postavenia. Tieto celebritne spojenia nekoncia vacsinou dobre ,ved nemusime daleko chodit. PSG tymto celym postupne minimalne rozladi jeho sustredenost na karieru a zapasy. Vyuzije spravnu chvilu,lebo bude obdobie,ked sa mu nebude az tak darit a vtedy taketo ponuky robia svoje. Je mlady a hlavou mu uraduje uragan,aky si nevieme predstavit...
Za mna uz len oslava golov s tou korunou,no des. Mal ostat pri smerovacom cisle casti Barcy ,odkial pochadza. To bolo ciste ,uprimne a symbolicke. Ta koruna mi uz pride zly napad.
2025-10-13 11:22:21
Dejte 500m a proc ne😀
2025-10-13 12:00:25
otazne je aj aky vplyv ma na jeho rozhodnutia otec, rodina
2025-10-13 13:11:05
Yamal je herne ako vacsina futbalistov na svete nahraditelny, ale marketingovo prr naplnanie Camp Nou aj pri evidentne nezaujimavych zapaaov je dolezite ho mat v time, takze uvidime co ponuknu😅
2025-10-13 14:08:06
Otázka je, či by nám to z dlhodobého hľadiska vytrhlo tŕň z päty ak by dali za neho akúkoľvek pálku, napr. 500 mil? Prišla by náhrada, ktorú by sme si mohli dovoliť vzhľadom na veľký zisk z predaja Yamala...ale pravdepodobne niekto s veľkým platom...a potom čo? Sme na tom istom, o dva roky problémy s registráciami, lebo neurobíme každý rok podobný predaj? Či mýlim sa? Ak nie, nemyslím, že je to cesta...nehovoriac o tom, že Lamine má byť kostra tímu, hráč na 15+ rokov dopredu, je to odchovanec, takáto je identita klubu.
2025-10-13 15:30:37
Ať dají 400 miliónů eur a klidně si ho vezmou.
snapshot Premium
2025-10-13 16:07:55
Zial ked bude chciet, moze si vydupat odchod. Zial ked bude chciet, nech ide. budeme musiet premyslat co dalej.
Ale dolezite je, ze klub urobil vsetko preto, aby tu mal vsetko, co potrebuje. Teraz je otazka jeho postaju a charakteru. A ten je teraz tazko skusany
2025-10-13 17:09:31
Ja myslím ze do psg nikdy nepřestoupí jelikož moc dobre viděl co se stalo s kariérou jeho oblíbence neymara po tom přestupu …navíc i sám ney by mu to myslím rozmluvíl ,jelikož vi jaka to byla chyba .
Jinak co se jeho života tyče hold nikdy už nebude nikdo tak Pokorný jak Leo s jednou ženou na cely život bez zbytečných skandálu . Jeho blízké okolí navíc nebude uplne nejzdravejsi prostředí bohužel pro chlapca
Rasto Premium
2025-10-13 18:35:03
Keď za každú cenu, tak výkupka + Espai Barca a môže ísť... 😂
Nepôjde nikam, o tom som presvedčený.