Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-10-17 23:03:33
Novinárik sedí na WC, má hnačku a frustrovaný zosmolí paškvil o meškaní Yamala a ponížení Hansiho, ktorému nedovolili ho potrestať. Taký novinársky odpad je bežný, k rozletu ešte chýba hlupáčik čitateľ, ktorý to zhltne aj s navijákom, lebo on vždy zhltne všetko, to je ten ruskými boľševikmi vysnený typ, htorému možno nabulikať hocičo. A potom tu vypisuje ako sa Yamal rúti do morálnej priepasti a je hrdý, že môže dačo zverejniť, v škole sa mu smiali, keď niečo zosmolil. Slovenský cule.
2025-10-18 09:18:21
Je to smutné. Mám pocit že od té Yamalovo "problematické" oslavy se proti němu vede kampaň kde novináři hledají úplně všechno co dělá mimo hřiště a automaticky to vykreslují špatně. Ať se na mě nikdo nezlobí ale hrabat se v tom že dává 18 letý kluk na IG fotky s holkou se kterou tráví volný čas? Co je sakra na tom proboha. A to je jenom jedna z věcí. A vymýšlet si že chodí pozdě to už je vrchol. Bohužel ale na běžné čtenáře kteří sledují fotbal ale třeba jinou ligu to funguje, ze svého okolí už slýchávám názory typu, ten Yamal je divný a rozmazaný, dokonce už jsem i slyšel že je nějaký zvrácený 😅 kvůli té oslavě.