Rashford krasny priamy. sice nebol gol, ale velmi tesne. myslim, ze mame noveho exekutora, lebo ostatni nasi hraci sa k takejto strele ani nepriblizili po dlhy cas
a to hrame s Cassadom, ktory je cistokrvny DM. asi by sme naozaj prehodnotit tu vysoku liniu za kazdu cenu, lebo dnes mali asi 3 najazdy sam na brankara a to nas moze s inymi timami zarezat
Vysoka obranna linia funguje, ked pressujeme a hraci nerobia individualne chyby. Dnes nefunguje idealne nic z toho. Podla mna je jednoduchsie zacat normalne pressovat a nerobit kokotiny, nez zmenit cely zauzivany system a vysoku obrannu liniu.
Isla, ale co tomu predchadzalo... Raz stratil loptu Kounde, druhykrat Pedri a tretikrat znovu Pedri (podla mna tam mal rozhodca piskat faul). Obranu neobhajujem mala by byt lepsie postavena, ale ked ostatni hraci robia bullshity tak davat za vinu stoperom, ze to nestihaju hasiť mi pride tiez trochu nefer.
Presne, to je nasa hra cele dekady... ked stratime loptu idu traja na dvoch. Mna vlastne velmi nestve, ze dostavame goly, skor ma hneva, ked.ich davame malo.
teraz mi napadlo, ze my vlastne mozme hrat v Miami a nie je to nespravodlive, lebo vdaka nasmu uzasnemu prezidentovi a tomu, ze vyhodil ultras hrame kazdy domaci zapas na neutralnej pode
Boha ten nas pressing fungoval mozno prvych 10min, bud sme pri ich hracovi neskoro alebo k nemu pribehneme a on ma aj tak kopu casu rozmysliet si co urobi, absolutne nehrame do tela a ich hraci nie su pod ziadnym tlakom. Balde je dnes iba do poctu. Na Vojtu sice isli 3 samostatne najazdy, ale obrana sa kritizuje lahko ked raz stratil loptu Kounde, raz Pedri a neskor znovu Pedri, ked nanho ale neodpisal rozhodca faul za tahanie. Lamine nech sa na mna nehneva je sice super, ze na seba viaze 3 hracov supera, ale co z toho ked kazda akcia skonci nakoniec unho, od zaciatku roku sice trochu zapasi so zraneniami, ale jeho rozhodovacie schopnosti vo finalnej faze v tejto chvili pripominaju skor Dembeleho za "starych dobrych cias". Brutalne nam tam chyba neunavny Raphinha. Dnes hra opat masterclass Pedri a paci sa mi aj Casado ako to tam organizuje, dobre cita hru a ziskal nam dnes asi 2 lopty. Musime hrat rychlejsie a ak sa vyvarujeme osobnych chyb tak 2. polcas musi byt nas, neverim, ze Girona vydrzi tolko behat za loptou.
Fu, ťažko sa mi pozeral ten prvý polčas...za mňa je sklamanie Casado, je to len tieň toho hráča, čo sa minulú sezónu chytil šance...či to je tým, že odkedy sa vrátil Frankie alebo ho chceli predať, ale mal by teraz ukázať obraz z minulého roka...takto to vyzerá len ako z núdze cnosť
Tak strasne som dufal, ze Ronald to da. Fantasticky makac od kedy k nam prisiel, no kritizovany od tej cervenej proti PSG. Bolo by krasne, keby jeho dnesny gol nam v konecnom zuctovani vyhral ligu, lebo tento srdciar si to zasluzi... a tak trochi aj pre ten pocit, ze akokolvek sa Mazano snazil, neupiskal to podla svojich predstav ;)
Skratka snad dame viac, jak dostaneme...