Súhlasím. Olympiakos, Girona, Sevilla - tieto tímy nám spôsobili veľké problémy, takže pri pomyslení, že o 5 dní hráme na Bernabeu je mi trošku nevoľno.
Pedri unavený, vidieť že už nevládze. Obrana chaos jak svina. Do toho szcesny v bráne tiež neni žiadna vyhrá. Yamal ktorý si mysli že už je Messi že presovat nemusí…. No ja to vidim na veľký prievan…. Za mňa to cele stojí a padá pri Yamalovi, lebo chalan keď sa hecne hrajú všetci super a veľa krát to prameni aj od jeho dravosti ktorú prenáša na spoluhráčov., len v tejto sezóne asi motiváciu nechal u frajerky.
neviem preco ho drzal do 80 minuty. v poslednych zapasoch na nom naozaj vidiet unavu
Yamal by si mal uvedomit, ze aj ked je skvely hrac, este nic nevyhral. Kes spominas Messiho, tak v jeho mladsich rokoch pressoval, branil, behal a pracoval pre tim. potom s vekom samozrejme odisla vydrz, tak musel setrit energiou, ale Lamine ma 18 tak by sa mal snazit.
presne tak. jak som ho minulu sezonu mal rad, v poslednej dobe mi na nom nieco nesedi. ego mu pomaly stupa do hlavy. pre mna je momentalne najlepsi raphina. od neho by si mal yamal brat priklad
Yamal by si mal uvedomit, ze aj ked je skvely hrac, este nic nevyhral. Kes spominas Messiho, tak v jeho mladsich rokoch pressoval, branil, behal a pracoval pre tim. potom s vekom samozrejme odisla vydrz, tak musel setrit energiou, ale Lamine ma 18 tak by sa mal snazit.